30 ve 46 yaş

_Gelin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
165
0
96
Denizli
Merhaba hanımlar, cok sevdigim bir arkadasim var, benden kucuktur yas olarak, 30 yasinda ve bekar...Birine cok kanı kaynamış cok seviyor ama bu kisi 46 yasinda. Ben ilk basta cok buyuk sana gore dedim ama anlatinca olabilir dedim sanki...Sonra ben de tanistim ve de gordum ki arkadasimdan bile daha canli, daha hayat dolu, 46 yasinda gibi degil de cok daha genc bir ruha sahip...Cok esprili, cok neseli biriymis meger..Hayat dolu bi insan yani, benle arkadasim daha agir kaldik onun yanında acikcasi.

Peki hanımlar arkadasimin da kafasinda hep su soru var bu yas farki ilerde sorun olur mu diye, cunku adam 60 yasina gelince arkadasim arkadasim 44 olacak henuz...Yani cocuk meselesini felan da dusunursek, cok mantikli gelmiyor ama sevgi iste...Siz ne dusunuyorsunuz

30 yaşındaki genç bir bayanın 46 yaşındaki adamla ne işi var.

30 yaşındaki genç bir bayanın 46 yaşındaki adamla ne işi var.

bende ilk boyle dusundum ama arkadasimin sevgisine de kayitsiz kalamadım, o da evlenmek istiyor artik ve de bu adamı sevmis işte...keske daha genc biri ciksa karsisina.10 yas olsa belki diyecegim ama bu 16 yas fark atiyor

ben yaş farkı yüzünden hala aşık olduğum insandan ayrıldım ama benimki daha fazlaydı yine 16 yaş var benim en yakın kız arkadaşımın annesi ablam dediğim biri 16 yaş büyük biriyle evlenmş arkadaşımd ao evliliğinden ama işte şimdi ayrıldılar fikir görüş ayrılığından falan ..bunlar olur mu orası muamma..

Buradan edındıgımız tecrubelere gore yazacagız ne yazsak. Fakat bu halde bıle yanılma olasılıgımız yuksek. Ben kendı adıma net yanıt veremıyorum. Evet, 16 yas buyuk bır fark. Fakat dıyorsunuz kı adam genc bır ruha sahıp. Bu dogrultuda fıkır verecek olursam, neden olmasın dıyorum. Fakat ısın bırde gorunmeyen yanı var. Adam belkı arkadasınızı etkılemek ıcın oyle davranıyor, belkı zamanla degısecek (gercı kım degısmıyor kı!) zamanla fıkır ayrılıkları ortaya cıkacak. Ve bu fıkır ayrılıgı farklı yasam tarzları ve anlayıs bıcımı olabılırken, yas farkına verılecek.

Sanırım en dogrusu kendıne daha denk bırıyle olması. Ya da bır sure bu adama sans verıp, ıyıce gozlemlemesı.

Allah hakkında hayırlısını versın.

30 ve 46...
arada 16 yas fark var bence bır ucurum gıbı...
nerdeyse 20 yas yanı...
hıc uygun degıl bence...

Önemli olan insanların ruhen anlaşmaları birbirlerine uyum sağlamaları bence.Eğer arada fikir uyuşmazlığı yoksa birbirlerini tamamlayabileceklerini düşünüyorlarsa neden olmasın.

Benim amcam ve yengem arasında da 17 yaş var. Başta sorun değilmiş gibi olsa da zaman biraz ilerleyince sorun oluyor malesef...
Şuan amcam 53, yengem 36 yaşında ve sorunlar boy göstermeye başladı bile...

şimdi sorun olmasa bile ileride adam 60 yaşına gelince sorun olur bence. arkadaşın daha 44 yaşında olacak ve 60 yaşında biriyle birlikte olacak. bi yaştan sonra da insanlar çabuk çökmeye başlıyor bunları düşünmek lazım. çocuk olsa çocuğun peşinde ne kadar ilgilenebilir v.s.

bence büyük ama kendine yakistiriyorsa neden olmasin
ama sürekli elestiri alicaktir bunlara hazirlikli olsun

şu an çok iyi anlaşıyor olabilirler.adam daha genç sayılır..ama ileride çok büyük sorun olur bence..

benim erkek arkadaşım 37 ben 23 yaşındayım tabi biz ayrılmak zorunda kaldık ama yaş farkı yüzünden değil bende bunu çok düşündüm millet ne der dışardan nasıl görünüoz die çok düşündüm hata burda bile arkadaşların fikrini aldım ben biraz küçük göstermeme rağmen çok büyük tepkiler almadık oda 33 gibi gösteriodu zaten ama anlaşmak çok önemli herşeyin hayırlısı

hiç bir sorun olmaz bence. Eğer anlaşırlarsa yaş farkı neymiş ki. Önemli olan fikirlerin uyuşması. Yaş farkı yüzünden ayrılanlar eminim çok pişmanlardır.

Evet 30 yasindaki birisinin 46 yasinda bir adamla ne isi olur.CADIARZU

Bence olacak gibi birsey degil, nekadar canli olursa olsun 46 yas cok buyuk 30 yasindaki bir insan icin....:1closedeyes:

baba ve kizi gibi hic mantikli degil....

biraz sorunlu olabilir bence..

annem 30 babam 47 yaşındaymış evlendiklerinde. simdi annem 50 babam 67.

bencede sorun olabilir arkadaşın en güzel dönemini yaşıycakken adam yaşlılık döneminin yaşıycak boshayallersmile

hiç bir sorun olmaz bence. Eğer anlaşırlarsa yaş farkı neymiş ki. Önemli olan fikirlerin uyuşması. Yaş farkı yüzünden ayrılanlar eminim çok pişmanlardır.

hiçbir sorun olmaması mümkün değil lmaz:zaten bu kadar yaş farkı olunca anlaşmakta mümkün değil,fikirler tam anlamıyla uyuşmazki benim eşimle 9 yaş var aramızda biz bile ne kadar sorun yaşıyoruz yani.kaldıki onlarınki 16 yaş fark varmış :umursamaz:ben şimdi zamanı geri alsam eşimle yaştan dolayı evlenmem.

yaş farkı olur ya da olmaz ,
bu biraz da kişilerin hayata bakış açısına göre değişir bence..
nice çiftler görüyoruz 15 yaş fark var aralarında ama deli dolu ve aşkla yaşıyorlar hayatı
ve hayattan beklentileri aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…