merhaba ben de 29 yaşındayım. şu anda 2. denememi yapıyorum. herkese iyi şanslar...
canim sen nezaman basladin ignelerine bugun kacinci gunun benim bugun 4 gunum olucak bol sans ins bu sefer yuzun guler
tam 30 yaş olur mu
4.mikro denemem sonucu 5+5 hamileyim , inşallah sizlerin tdavileriniz de hayırlısıyla olumlu sonuçlanır ..
selam arkadaşlar bende 24 yaşındayım 3 aşılama olduum sonuç negatif sorunum sebepsiz infertiliteymiş ikimizde de sorun yok yani. şimdi beklemedeyim nasipse nisan da tüp bebek yapmayı düşünüyoz ama allahıma şükür psikolojik olarak çok rahatım rabbim ol diyece ki olsun herşeyin hayırlı bi zamanının olduğuna inanıyorum morallerinizi yüksek tutun kızlar dua edin allahım bütün isteyenlere sizlere bana ve bizim gibi olan herkeslere en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inş bu defa tüp bebeleriniz sizlere sarılırır 4elle bırakmazlar:CüvCüv: :CüvCüv: sizleri elimden gelen tek şey var kızlar dua etmek dualarım hep sizlerle :1hug: :1hug:
canım hayırlı olsun................
yalnız ben 5+5 ne demek onu anlayamadımCADIARZUfisfisfis
slm kızlar bende 23 yasımdayım malesef bende yumruta problemi olduundan ilk tüp bebek denememi yaptık 14 ünde sonuc alıcaz.. 3 ymurta topladı ve sadece 1 i döllendi pek ümitli değilim ama Rabbim ne eylerse hayırlı eyler .. bunu düşünüp buna sığınıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?