Yaşınız büyük avantaj. Ben 29 yaşında transfer oldum 30 yaşında doğum yaptım. İlk transferim tutmadı iyi kalitede olmasına rağmen. Daha düşük kalite 1 tane kalmıştı. Tutma şansı %40 dedi doktor. Tuttu bir de tek yumurta ikizi oldu.Kızlar 27 yaşındayım ilk tüp bebeğimi deneyeceğim 30 yaş altında olup deneyenler kaçıncı denemesinde pozitif sonuç aldı, deneyeceklerle sürecimizi paylaşalım ben kasım başı gibi transfer olacağım kısmetse
Bizde aman orasıda hastane orasıda hastane diye saçma bi düşünce ile başladıkİnşallah bizim de olur ilk deneme için devlette olabilir para için beklerken vakit kaybetmeyelim dedik
Olsaydı yapmazdınız deli miyiz hahhascd çok güzel vallahi şanslıymışsınız darısı başımızaYaşınız büyük avantaj. Ben 29 yaşında transfer oldum 30 yaşında doğum yaptım. İlk transferim tutmadı iyi kalitede olmasına rağmen. Daha düşük kalite 1 tane kalmıştı. Tutma şansı %40 dedi doktor. Tuttu bir de tek yumurta ikizi oldu.Bu arada 32 yaşında 3.ye hamileyim. O da sürpriz oldu. Kadın doğum doktoru doğal yoldan olabiliyorsa niye tüp bebek yaptınız diye sordu hatta
İnşallah sizin yaşınız kaçtıBizde aman orasıda hastane orasıda hastane diye saçma bi düşünce ile başladıknasip canım
Transferden önce dahi bol proteinli beslenmeye dikkat et ve bol bol dua etinşallah müjdeli haberi yazarsın buraya
Size Umut olması adına söylüyorum arkadaşımda da amh düşüktü bir kere tüp bebek denedi embriyo gelişmedi transfer olamadı sonra doğal yolla gebe kaldı kendiliğinden şimdi cinsiyeti bile belli olduBenim de eşimin normal işte benim amh düşük diyetüp bebek deneyelim dendi. 1 yıl kendim gebe kalamayınca kesin sebep söylenmesi için zaten ya hiç yumurta olmicak ya da sperm veya tüpler tıkalıdır vs
Keşke öyle olsa ama insan tedavisiz olmayacak gibi düşünüp duruyor keza tedaviyle de olacağı kesin değil hayata geç kalmak istemiyor insan lütfen yanlış anlamayın herkesin hayalleri farklıdır ben genç anne olmak istedim hep 30umdan önce anne olmak istiyorum Allah nasip eder inşallahSize Umut olması adına söylüyorum arkadaşımda da amh düşüktü bir kere tüp bebek denedi embriyo gelişmedi transfer olamadı sonra doğal yolla gebe kaldı kendiliğinden şimdi cinsiyeti bile belli oldu
Estağfirullah neden yanlış anlayayım İnşaAllah hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuzKeşke öyle olsa ama insan tedavisiz olmayacak gibi düşünüp duruyor keza tedaviyle de olacağı kesin değil hayata geç kalmak istemiyor insan lütfen yanlış anlamayın herkesin hayalleri farklıdır ben genç anne olmak istedim hep 30umdan önce anne olmak istiyorum Allah nasip eder inşallah
Kesinlikle katılıyorum. Bu süreçte sakin kalabilmek çok önemli olumlu düşününEstağfirullah neden yanlış anlayayım İnşaAllah hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuzPozitif olun lütfen umutsuz olmayın, evet insan süreçte yıpranıp yorulabiliyor ama güzel düşünelim güzel olsun
31 ama 4 yıldır uğraşıyoruz.Hastaneye git gel git gel 31 oldumİnşallah sizin yaşınız kaçtı
Umarım herkes hayallerine kavuşurrEstağfirullah neden yanlış anlayayım İnşaAllah hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuzPozitif olun lütfen umutsuz olmayın, evet insan süreçte yıpranıp yorulabiliyor ama güzel düşünelim güzel olsun
Tevekkül etmek gerek. Bebiş o iki yumurtadan yanlizca biri zaten. İnşallah hayırlısıyla tutunacakAçıkçası korkuyorum çevremde pozitif sonuçlar yok ve yalnızca 2 tane embriyom 2 şansım var inşallah hayırlısıyla birini kucağıma almak nasip olur tabi sizin de öyle
Kesinlikle öyle. Eğer yaşayacak ömrü varsa, annesi olarak kaderine yazıldıysak tüm şartlara rağmen gelecek. Nasip degilse de her şey yolunda bile olsa olmayınca olmuyor. Dua edelim hayırla sonuçlansinKesinlikle benim 5aa embriyom pgtden sağlıklı geldi ama transferden sonra pozitif olup kese gelişemedi kürtaj oldum kürtaj olmasamda düşecekti büyük ihtimalle hastaneye yatışım yapılınca kanamam başladı. Velhasıl nasip nasipten öte yol yok
Henüz olmadi, Kasım'da inşallahSizin transfer oldu mu
İnşallah öyledir ağzın bal yesin:)Tevekkül etmek gerek. Bebiş o iki yumurtadan yanlizca biri zaten. İnşallah hayırlısıyla tutunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?