34.5tan sesleneyim.ben de

Kilolu olmama rağmen daha 27nin ustune cikamadim o da calisma hayati üniversite falan hesaplayinca 27 diye tahmin ediliyor yoksa 25teyim.hala

28 yasindan beri cilt bakimi yapıyorum kendime ama profesyonel bir cilt bakimi yaptırmadım hiç (yaptirasim geldigi donem de pandemi girdi

)
Cildimin leke yapma potansiyeli fazla vucut direncimden dolayi ve daha 18ken de yanak.kismimda kilcal damar catlamasi vardi hatta doktor "büyüyünce makyajla.kapatirsin" demişti şu anda da cok fondoten kapatici kullanan biri degilim
Yas aldıkça kendimle daha barışık olmayı, insanlari daha az önemsemeyi öğrendim
Aynaya baktigimda da "ay ne güzelsin kız " diye kendimi motive edebiliyorum
Kusurlarimla da mutlu olabilmeyi, "sen her halinle güzelsin " diye düşünmeyi öğrendim
Bence çirkin degilsiniz hatta icimden guzel bir kadin oldugunuz hissi geciyor ama siz kendinizdeki olumsuz yönlere o kadar odaklanmışsıniz ki kusurları görmeye meyyalsiniz
Ben ki aileden saci gec beyazlamasi gereken biriyken baya beyazı olan ama yine de boyatmamis bir insanim (sacim gur oldugu icin arada kayniyor

)
Şuna katilirim.tabii, yas aldıkça bir yaranın ya da sivilcenin iyilesmesi eskiye oranla.daha gec sürebilir eee insaniz beden yaşlanıyor bir sekilde ama buna da takılıp kendinizi uzmeyin
Bir kadin her haliyle güzeldir