- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
ay neguzel hisler bunlar ..benim ruhum ölmüş bende aynaya bakıp bakıp kendimi eleştiriyorum..33 yaşındayım.Kadınlığımın zirvesinde hissediyorum.Çekicilik,albeni,kadınsılık,yüzümdeki hafif kırışıklıklar,az selülitlerim ama dolgun kalçalarım,göğüslerim...Yani saysam çok sayarım.Bakış açısı önemli olan.Bakımı eksik etmem.Ve inanın 30lu yaşların güzelliğini yaşadıkça anlayacaksınız...Kendinize hep güzel bakın ve güzel görün.

yani öyle ahım şahım güzelliğim yok.Kusurlarım var.Gözaltlarım eskisine göre koyu,çenemde özellikle sivilce lekeleri,şu an hamilelikten dolayı hiç görmediğim kilolar,hafif kemerli burun.Ama ben beğenirim.Bir maske,bir bakım,kremler,saça fön,hafif makyaj,evde bile olsam güzel giyim.Yani önemli olan kendimizi beğenelim.Sonra o ışıltı dışardan da farkedilir.
yani öyle ahım şahım güzelliğim yok.Kusurlarım var.Gözaltlarım eskisine göre koyu,çenemde özellikle sivilce lekeleri,şu an hamilelikten dolayı hiç görmediğim kilolar,hafif kemerli burun.Ama ben beğenirim.Bir maske,bir bakım,kremler,saça fön,hafif makyaj,evde bile olsam güzel giyim.Yani önemli olan kendimizi beğenelim.Sonra o ışıltı dışardan da farkedilir.

Artik daha dikkatli beslenmem gerekiyor, eskiden sirf damak tadim icin yerdim, simdi sirf saglikli oldugu icin yiyorum bir cok seyi. 30lu yaslarda sagligina dikkat etmeyen cok insan var tabi ki ama insanlar artik 90-100 sene yasiyorlar. Babaannem benle ayni refah duzeyine sahip olmamasina ragmen 105 yil yasadi. Gelecege yatirim hep bunlar.
Artik daha dikkatli beslenmem gerekiyor, eskiden sirf damak tadim icin yerdim, simdi sirf saglikli oldugu icin yiyorum bir cok seyi. 30lu yaslarda sagligina dikkat etmeyen cok insan var tabi ki ama insanlar artik 90-100 sene yasiyorlar. Babaannem benle ayni refah duzeyine sahip olmamasina ragmen 105 yil yasadi. Gelecege yatirim hep bunlar.   çok komplekslisiniz ya böyle insanlar benim enerjimi emiyor başımızda var gorumcem kendisi 37 yaşında minyon gayet genç birisi yok saçımda beyaz var yok sacimmi döküldü cildimmi bozuldu en ufak şakayı kaldiramamalar yahu benim annem 55 yaşında alnında bir kırışık yok maşallah yani olsa bile daha genç yani eşimin babaannesi var o yaşlı
 çok komplekslisiniz ya böyle insanlar benim enerjimi emiyor başımızda var gorumcem kendisi 37 yaşında minyon gayet genç birisi yok saçımda beyaz var yok sacimmi döküldü cildimmi bozuldu en ufak şakayı kaldiramamalar yahu benim annem 55 yaşında alnında bir kırışık yok maşallah yani olsa bile daha genç yani eşimin babaannesi var o yaşlı  yani daha annelerimiz bile yaşlı değilken kendinde yaşlanma belirtisi arayan insanların başka sorunları olduğunu düşünüyorum
 yani daha annelerimiz bile yaşlı değilken kendinde yaşlanma belirtisi arayan insanların başka sorunları olduğunu düşünüyorum