30 yaş çok mu geç sanırım motivasyona ihtiyacım var

Troll soru mu anlamadım ama 30 yaşın nesi geç olabilir ki? Hatta bence hayatın başı bile denebilir. 20'lerde edinilen tecrübelerle ,çok olumlu bir değişim dönüşüm yaşayıp, yepyeni bir sayfa açılabilir. Ben 30 yaşındaki halimi çok merak ediyorum açıkcası.🙏😊

Valla yalanını yakalamadım, o kadar detaylı bakmadım. Bunu 2016'da yazmış, tesadüfen gördüm. Köpek olayını ya da avukatlığı bilmiyorum.

Avukatsa o zaman evlendiği kişinin yanlışlarını da burdaki diğer üyelerden daha iyi görüp tahlil etmesi gerekir.
doğrudur o zaman avukat olduğu.eşi de kariyerli bir adammış toplumda saygı gören.ama eşine zerre saygısı yok maalesef

Ama bunları 2016 da yazmış.
İşte damaged lemon damaged lemon demiş ki, 2016da, 24 yaşındayken bile 30 yaşlı diyormussun, şimdi otuzunda kefen bakarsın...

Konu sahibi bir sorum var, madem evlenip COK MUTLU bir yuva kurmak istediniz neden üç yil içinde ne b.k olduğunu anladığıniz,size hakaret edip duran, sizi insan yerine bile koymayan adamla evlendiniz..mutlu olmak isteyen insan mutlu olacağı adımlar atar. Bile bile lades demissiniz

İşte damaged lemon damaged lemon demiş ki, 2016da, 24 yaşındayken bile 30 yaşlı diyormussun, şimdi otuzunda kefen bakarsın...

Konu sahibi bir sorum var, madem evlenip COK MUTLU bir yuva kurmak istediniz neden üç yil içinde ne b.k olduğunu anladığıniz,size hakaret edip duran, sizi insan yerine bile koymayan adamla evlendiniz..mutlu olmak isteyen insan mutlu olacağı adımlar atar. Bile bile lades demissiniz
😌👍

Hayaller yasa göre olamaz..Ve yaş dediğin kimlikte yazan sadece sayıdır .
Senin kendini hissettiğin yaş önemli olan ..gerisi çaba emek ve verebileceğin enerji.
Bu yaş konuları beni çok sinirlendiriyor merhaba 😅
Tam demlendiğimiz aklımızı kullandiğimiz yaşlar da ne diye hayallerimizden vazgeçelim yahu.

30 yaş geç değil

Bende daha dün çocuktum
Nasıl bu yaşa geldim anlamadım

Ama hayatınızda neyi değiştirmek istiyorsunuz ?
Bu önemli

İş mi ?
Kariyer mi ?
Eş mi ?
Vs

Ben varım :KK53: Boşandım, hayatım darmaduman oldu, epey kendime gelemedim ama şimdi 32 yaşındayım ve işim de özel hayatım da çok şükür yolunda.
Yolunda gitmeye de bilir, her şey geçici, o yüzden iyi hissetmek bakış açısıyla alakalı sanırım.

Back
X