30 yaş gebelik için geç mi olur

bu arada benim enişte doktor, görümce hemşire.. benden çook daha tutucu olmalarına rağmen, illa erkek doktora git onlar daha iyi dedikçe iyice korkuyorum :66: benim şöyle genç, güleryüzlü, datlu bir kadın doktor bulmam lazım.. en azından açılışı o yapsın :60::60::60:

ben de erkek dr.ları tercih ederim..çünkü kadın jinekologlar çoğunlukla çok acımasız olabiliyorlar muayene sırasında...benim eşim de dr..babam da...

Merhaba kızlar;
27 yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Henüz eşim de ben de bebek düşünmüyoruz. Başta eşimin ailesi çok üzerime geliyordu fakat baktılar ki bizim niyetimiz yok artık konusunu bile açmıyorlar. Eşimle flört dönemimizde ayrı şehirlerdeydik. Bu yüzden önce evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Ayrıca ailelerimiz de başka şehirlerde yaşadığı için biraz birikim yapmak zorundayız. Çünkü Allah kısmet ederde o günleri görebilirsek, bebeğime ilk bir sene izin alıp ben bakmak zorunda kalabilirim. Hani daha 1-2 sene bize bebek yolu görünmüyor. Forumda gebelikle ilgili olumsuzlukları okudukça kafam karışıyor. Yanlış mı yapıyoruz sizce?
Merhaba canim...daha yasin genc ama once bi kasin dogumcuya gitmeni tavsiye ederim çünkü yumurta rezervin iyimi hormonlar ne durumda bi baktir.. ..sonuc iyiyse bekle bi kac yil daha derim aksi halde sıkıntılı dönemlerden gecmeni istemem...

Back
X