Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha Allah gönlüne göre versin. Laf aramızda bende 37 yaşındayımBen 38 yaşındayım daha hiçbi hayata başlayamadım..Konu sahibine bunu desem herhalde beni gidip gömecek![]()
Hayır tabiki,Evet çok geç dersek napcaksın? Kalan 40-50 yıl ömrünü geç olmuştu diye mi geçireceksin?
Alakası yok,Ben 38 yaşındayım daha hiçbi hayata başlayamadım..Konu sahibine bunu desem herhalde beni gidip gömecek![]()
Valla bravo en güzel açıklama bu olmuş. Öyle ya da böyle hayat devam etmiyor mu dimi. İyisi mi devam ederken pürüzlerden arınmak.Geç kaldın hayata desek ne değişir!? Allahaskina geç yada erken hayata devam etmeyecek misin?
Arkadaşım niye bu kadar negatifsiniz anlamadım,Geç kaldın hayata desek ne değişir!? Allahaskina geç yada erken hayata devam etmeyecek misin?
Arkadaşım niye bu kadar negatifsiniz anlamadım,Geç kaldın hayata desek ne değişir!? Allahaskina geç yada erken hayata devam etmeyecek misin?
Konu tekrar evlenmek degil,Eğer 30 evilik için geçmi diyorsanız hayır. 39 yaşımda evlendim ve şu an yaş 43. 20 yaşımda olmadığım kadar enerjik bir yapım var hayatı daha bi seviyorum. Mutlu olmak için bahaneler üretiyorum seviyor ve seviliyorum. İlk evlilik 31 de bitti. Acele etmeyin eğer varsa kısmette nasipte elbette doğru insan doğru zamanda karşınıza çıkar. (yarın bir arkadaşımın nikahı var yaş 46) İnsanlar kaç yaşından sonra üniversite bitiriyor, iş hayatına atılıyor, yeni bir hobi ediniyor, kurslara katılıyor 30 daha yolun başı sayılır. (keşke yaş 30 olsaydı da çocuk yapsaydım :))))
Hiç öle düşünme. Oh diye nefes alacagım günleri iple çekiyorum keşke senin yerinde olsaydım. Daha çok gençsin inan bana daha güzel bi hayatın olacak. Motive ol diye demiyorum gerçkleri söylüyorumArkadaşım niye bu kadar negatifsiniz anlamadım,
Elbette edecegim ama pozitif şeylerde okumak istiyorum,
Yani mecbur degilsinizki cevap vermeye
Konu tekrar evlenmek degil,
Kötü bir evlilik geçirdikten sonra tekrar evlenmeyi düşünmek biraz zor görünüyor.
Ama bi anda böyle bi boşluk,
Sudan çıkmış balık gibi oluyor insan.