30 yaş krizi

İş başvurularına dönüş mü alamıyorsun. Tecrübe mi bekliyorlar. istanbulda bilgisayar mühendisliği okumuşsun mutlaka iş bulursun diye düşünüyorum.

İş başvurularına dönüş mü alamıyorsun. Tecrübe mi bekliyorlar. istanbulda bilgisayar mühendisliği okumuşsun mutlaka iş bulursun diye düşünüyorum.
dönüş alıyorum case study sınav vs yüzyüze mülakat bi yerde tıkanıyor ve sonu yok

Geçmiş konunuzda nişanlınızın annesini susturması gerektiğini söylemiştim, bunu yapamadıysa isabet olmuş. Detaylara hakim değilim fakat öyle bir aileden kurtuldunuz diyebilirim.
Tabii ki sizden şu an bu açıdan bakmanızı beklemek güç. Evlilik yolundan dönmek, nişan atmak kolay değil. Şu an içinde bulunduğunuz buhran dolayısıyla bunu göremeyebilirsiniz fakat ileride eminim ki fark edeceksiniz.
Diğer konularda ise iş, ev, araba sahibi olmanız hayli güzel şeylerken, bardağın boş tarafına odaklanmış durumdasınız. Yani elinizdekilerin farkındasınız fakat kıymet bilmek yerine kusur arıyorsunuz. Üst üste gelen durumların psikolojik etkileri olarak kendinizi derin bir buhrana çekmeye çalışıyorsunuz.
Yapmak istediğiniz şeyler için hiçbir zaman geç değil, hala yapabilecek durumdasınız. Bugün olmaz yarın olur her şeyin bir vakti vardır. Olmasını istediklerinizi olana kadar olduğunuz durumdan en fazla faydayı sağlamaya çalışmalısınız. Bu yolda da size bir profesyonel destek tavsiye ederim. Terapi iyi gelecektir.
Umarım her şey gönlünüzce olur.

Ex kv mi bu kişi? Çünkü nişanlınız sizi seviyordu

Sizin durumunuzu biliyorum. Şu an nişan atma olayı sonrası zorlanıyorsunuz bence. Her şeyi takıyor ve umutsuzluk hissediyorsunuz. Kendinize dikkat edin sağlık her şeyden önemli. Zamanla hepsinin şu anki etkisinin azalacağını ve bu başlıkta yazdığınız çoğu şeye şimdiki kadar takılmayacağınızı düşünüyorum.

evet malesef gel gitlerim çok kafamda

çok gençsin daha

önceki konularında da demiştim kpss kas.

istediğin işe girince özgüvenin de gelecek

Canım benim ya 30lu yaşlar bir kadının en güzel zamanları bence. 20li yaşların hayat kurma stresi bitmiş, sevdiğin şeyleri keşfetmiş ve onları yaparak geçireceğin yıllar bunlar. Meslektaşız, ben de bilgisayar mühendisiyim. Kendini kanalize edebileceğin uygulama, yeni teknoloji araştırsan vs belki kafan dağılır. Gerçekten iyi bir noktadasın inan bana. Her yaşın ayrı bir güzelliği var, kendine yeni hobiler vs edinmeye çalışabilirsin. Böyle zamanlarda ben örgüye, sanat sepet işlerine falan yöneliyorum. Yeni hobi, atölyeye falan katılıyorum. İyi geliyor. Etrafındaki veya Türkiye'deki herhangi bir yaşıtına göre iyi bir noktadasın evet ama seni tatmin etmiyorsa her zaman daha iyi bir hayat vardır. Keyif alacağın bir ömür yaşamak için çalış :)

bu kadar mutsuz olduğunuz için mi işinize gelmeyen her yorum sahibine “ teyze” diyordunuz ; ) şimdi mana kazandı.
Konu açtığında tecrübeli bir üye olarak yazmıştım . Öyle düşündüğün gibi olmaz, annesiyle görüşmemek falan hikaye. Günün sonunda o annenin yanında olur nişanlın dedim , hemen teyze şu bu oldum . Bir bildiğimiz var ki uyardım . 1 2 yıla anlarsın dedim yok dedi öyle olmaz. Bir ay sürmedi patladı. Biraz da başka fikirlere açık olun yahu gençler olarak .

Yurtdışına başvurmayı düşünüyor musun
Bence hayatını kökten değiştirmek iyi olabilir

bu kadar mutsuz olduğunuz için mi işinize gelmeyen her yorum sahibine “ teyze” diyordunuz ; ) şimdi mana kazandı.
Ooo şimdi işin rengi değişti
Niye milleti teyze diye aşağıladın
Sana da 20 yaşındakiler teyze diyecek artık, GELDİN 30 YAŞINA ahahajajjakakka
Mutsuz insan millete saldırır, sen de öylesin demek ki

Ooo şimdi işin rengi değişti
Niye milleti teyze diye aşağıladın
Sana da 20 yaşındakiler teyze diyecek artık, GELDİN 30 YAŞINA ahahajajjakakka
Mutsuz insan millete saldırır, sen de öylesin demek ki
Bana dedi teyze diye devamlı. E otuzları yaşayıp bitirdik . Herkes yaş alacak gayet normal .18 yaşındaki kıza da 30 yaş yaşlı geliyor. 18 de 30 olacak birgün ömrü varsa . Trajikomik .

Bana dedi teyze diye devamlı. E otuzları yaşayıp bitirdik . Herkes yaş alacak gayet normal .18 yaşındaki kıza da 30 yaş yaşlı geliyor. 18 de 30 olacak birgün ömrü varsa . Trajikomik .
beter olsun
Biz de burda iyi niyetle öneride bulunmaya çalışıyoruz
Şu yaz günü nişanlısıyla Yunan adalarına tatile gitmek varken evde otursun, katiplik yapsın, depresyona girsin, bize ne

Valla yeni nesile bakıyorumda bizim yaşımıza geldiklerinde çoktan içleri geçmiş olur :)
40+ olunca teyze, 45+ olunca olgun erkek kafası var onda, daha önceki konularından edindiğimiz deneyimlere göre. Hiçbir üyenin geçmişini eşelemeyi sevmem ama bazı üyelerin böyle kalıyor aklımda işte

ailemi de suçluyprum içten içe zamanında benim istanbula taşınmama engel olmasalardı bu adamla tanışmaz ve onu sevmezdim.
cok yanlis bir dusunce sistemin var.
insanin ne tür erkeklere cekildigi kisiyle ilgili birsey. israrla döner dolasir benzer erkekler bulurlar. hatta ben de zamaninda konu acmistim "kader motifi diye birsey var mi, hayatimdaki tüm insanlar bir yerde birbirine benziyor, tornadan cikmis gibi" diye. konuda bir arkadasimdan bahsetmistim. onun da buldugu herkes ayni , kiskanc - kiyafete karisan - cevresine daha cok onem veren kisiler diye. o konunun ustunden 6 sene gecti, 3 erkek arkadas degistirdi, hatta biri turk bile degil avrupanin gobeginden. ama buldugu adamlar hic degismedi. bu hafta gorustuk son sevgilisi de benzer sebeplerden kiyafet kavgasindan ayrilmis ondan.
yani insanlarin ne tur erkeklere cekildigi tamamen kisiyle ilgili, cocukluguyla - psikolojisiyle vs alakali.
bu adam olmasa ayni sehirde adi ahmet degil mehmet olan benzer bir adam bulurdun, onu sever nisanlanirdin muhtemelen.

yasina gelince genceciksin, cicek gibi bir yasin var. asla gec kaldigin birsey yok:) birkac sene sonra anlayacaksin ki ha 28 ha 33 , fark yok:)

beter olsun
Biz de burda iyi niyetle öneride bulunmaya çalışıyoruz
Şu yaz günü nişanlısıyla Yunan adalarına tatile gitmek varken evde otursun, katiplik yapsın, depresyona girsin, bize ne
Ta 2021 de Bdv de konuştuğumuz konuyu bulmuş arkadaşlarla . Oradan da saldırdı . Bir genç 2 yıl Yks ye girmemiş 3. Yıl da iyi geçmemiş mezuna kalmayı yazınca ben de okumakta pek gözün yok yazdım bu hafta.çünkü 3 ay öncede sanaldan erkeklerle konuşarak para kazanabilir miyim demiş Yks ye giren kız . E bunları kıstas alarak okumakta gözün yok yazdım. Siz ne yazardınız? O konuya geldi eski yazdıklarıma bakmış . E sen gençlere çatıyorsun anca . Sen de koca parası anne parası yiyorsun teyze dedi Sanki pavyonda çalıştığımı yakaladı tövbe tövbe . Burada sömürülen öğretmen gençleri de eleştiriyoruz , nişanlı adamla görüşeni de. Silkinsinler de kendi değerlerini anlasınlar diye . Konu sahibi fazla atarlı . Bence bunu bi törpülemeli . Bu önerim de iyiliğine .

`