- Emoji Skoru
- 1.075
- Puanlar
- 28
İş başvurularına dönüş mü alamıyorsun. Tecrübe mi bekliyorlar. istanbulda bilgisayar mühendisliği okumuşsun mutlaka iş bulursun diye düşünüyorum.ailem o zaman bana destek olmadı şimdi de gideceksen git kiranı öderiz seni geçindiririz iş bul istifa et canınından kıymetli mi diyor ama o işi bulamıyorum. sıfırdan başlamayı göze alıyorum ama yok her kapı kapanıyor. bugün farkettim kafamda saçkıran var. kaynana istemeden bende kompleks oluştırdu sanırım ailemi de suçluyprum içten içe zamanında benim istanbula taşınmama engel olmasalardı bu adamla tanışmaz ve onu sevmezdim. şimdi adli tatil ama ileride haftada 1 2 denk geleceğiz kesin. bizi tanıştıran insanlardan nefret ediyorum. ve aldığım her büyük karardan pişman plduğum için bundan da olmaktan korluyorum
dönüş alıyorum case study sınav vs yüzyüze mülakat bi yerde tıkanıyor ve sonu yokİş başvurularına dönüş mü alamıyorsun. Tecrübe mi bekliyorlar. istanbulda bilgisayar mühendisliği okumuşsun mutlaka iş bulursun diye düşünüyorum.
Ex kv mi bu kişi? Çünkü nişanlınız sizi seviyorduaslında ben çok sevilerek büyüdüm anne babam cidden sevdi dedem ve babaannem üst kattaydı her dediğimi yaptılar dedem beni sırtında gezdirdi psikoloğa da gittim psikiyatra da. yani kız kardeşimi kıskanmayayım diye onu bile yanımda sevmezlermiş babaannemin dedemin de kardeşleri aynı köydeydi anneannemlerde. herkes beni çok severdi hala öyle. ilk torunum ve biraz bıcır bıcır bi kız çocuğuydum haliyle herkes beni severdi. bu neden böyle bilmiyorum hayatımda ilk kez biri beni sevmedi. ama kilolu çocuk olmak beni çok etkiledi bence hala geçmiyor. o zaman da şişman olduğum için kendimi layık görmüyordum hiçbir şeye. şimdi de mesleğiö beni kilo gibi tetikliyor
ikisi deEx kv mi bu kişi? Çünkü nişanlınız sizi seviyordu
evet malesef gel gitlerim çok kafamdaSizin durumunuzu biliyorum. Şu an nişan atma olayı sonrası zorlanıyorsunuz bence. Her şeyi takıyor ve umutsuzluk hissediyorsunuz. Kendinize dikkat edin sağlık her şeyden önemli. Zamanla hepsinin şu anki etkisinin azalacağını ve bu başlıkta yazdığınız çoğu şeye şimdiki kadar takılmayacağınızı düşünüyorum.
Konu açtığında tecrübeli bir üye olarak yazmıştım . Öyle düşündüğün gibi olmaz, annesiyle görüşmemek falan hikaye. Günün sonunda o annenin yanında olur nişanlın dedim , hemen teyze şu bu oldum . Bir bildiğimiz var ki uyardım . 1 2 yıla anlarsın dedim yok dedi öyle olmaz. Bir ay sürmedi patladı. Biraz da başka fikirlere açık olun yahu gençler olarak .bu kadar mutsuz olduğunuz için mi işinize gelmeyen her yorum sahibine “ teyze” diyordunuz ; ) şimdi mana kazandı.
Yurtdışına başvurmayı düşünüyor musunkendimi genç hissetmiyorum yeterli hissetmiyorum çok zorlandım bu bölümü okurken dçnemden sadece 4 5 kişi mezun olmuştu benimle beraber. şimdi de lise mezunu biri de katip e diyorum zamanında o kadar zorlandım liseden sonra da bu işi de yaparmışım. işimi söylemek istemiyprum insanlara bazen
Ooo şimdi işin rengi değiştibu kadar mutsuz olduğunuz için mi işinize gelmeyen her yorum sahibine “ teyze” diyordunuz ; ) şimdi mana kazandı.
40+ 'ya teyze diyor oYani şuan sizin yaşınızda olup o 30 yaş krizini yaşamak isterdim :) ama 41kere maşallah denilen yaştayım :)
Bana dedi teyze diye devamlı. E otuzları yaşayıp bitirdik . Herkes yaş alacak gayet normal .18 yaşındaki kıza da 30 yaş yaşlı geliyor. 18 de 30 olacak birgün ömrü varsa . Trajikomik .Ooo şimdi işin rengi değişti
Niye milleti teyze diye aşağıladın
Sana da 20 yaşındakiler teyze diyecek artık, GELDİN 30 YAŞINA ahahajajjakakka
Mutsuz insan millete saldırır, sen de öylesin demek ki
Valla yeni nesile bakıyorumda bizim yaşımıza geldiklerinde çoktan içleri geçmiş olur :)40+ 'ya teyze diyor o
beter olsunBana dedi teyze diye devamlı. E otuzları yaşayıp bitirdik . Herkes yaş alacak gayet normal .18 yaşındaki kıza da 30 yaş yaşlı geliyor. 18 de 30 olacak birgün ömrü varsa . Trajikomik .
40+ olunca teyze, 45+ olunca olgun erkek kafası var onda, daha önceki konularından edindiğimiz deneyimlere göre. Hiçbir üyenin geçmişini eşelemeyi sevmem ama bazı üyelerin böyle kalıyor aklımda işteValla yeni nesile bakıyorumda bizim yaşımıza geldiklerinde çoktan içleri geçmiş olur :)
cok yanlis bir dusunce sistemin var.ailemi de suçluyprum içten içe zamanında benim istanbula taşınmama engel olmasalardı bu adamla tanışmaz ve onu sevmezdim.
Ta 2021 de Bdv de konuştuğumuz konuyu bulmuş arkadaşlarla . Oradan da saldırdı . Bir genç 2 yıl Yks ye girmemiş 3. Yıl da iyi geçmemiş mezuna kalmayı yazınca ben de okumakta pek gözün yok yazdım bu hafta.çünkü 3 ay öncede sanaldan erkeklerle konuşarak para kazanabilir miyim demiş Yks ye giren kız . E bunları kıstas alarak okumakta gözün yok yazdım. Siz ne yazardınız? O konuya geldi eski yazdıklarıma bakmış . E sen gençlere çatıyorsun anca . Sen de koca parası anne parası yiyorsun teyze dedibeter olsun
Biz de burda iyi niyetle öneride bulunmaya çalışıyoruz
Şu yaz günü nişanlısıyla Yunan adalarına tatile gitmek varken evde otursun, katiplik yapsın, depresyona girsin, bize ne