- Konu Sahibi puantiyelicorap
-
Beslenmeme çok dikkat ederim aylardır ne gazlı içecek ne abur cubur tüketmedim. Kaç aydır makyaj da yapamıyorum ama görsen koca sivilceler çıktı. Genetikkk genetikkk elimizde sivilce söndürücü gezeceğiz galibaSıfır makyaj kullanıyorum bu arada.
Evet yaptırdım normal çıktı. Hatta ultrasonla da bakıldı yağlanma falan var mı diye ama yok.Bütün cılt sorunları karacıger de başlar . Karacıger enzimlerine falan test yaptırdınız mı
Ben bir ara diyetime dikkat etmedim. Yıllardır da çekirdek bağımlılığım vardı. Onu baya törpüledim . 3 4 aydır nerdeyse hiç yemiyorum. Abur cubur vs de öyle dikkat ediyorum. Ama yine çıkıyor yine çıkıyor. Ailemde de çok sivilce problemi yaşayan yok. Abimde ara sıra çıkar ama benimkiler başka boyut. Bir patlıyor. Aynı yer den bir başka sivilcede oluyor o da patlıyor. Artık nefret ediyorum gerçekten. Bir kere yanağımın altında çene bölgemde çıktı. Beni gören biri dişin mi şişti dediBeslenmeme çok dikkat ederim aylardır ne gazlı içecek ne abur cubur tüketmedim. Kaç aydır makyaj da yapamıyorum ama görsen koca sivilceler çıktı. Genetikkk genetikkk elimizde sivilce söndürücü gezeceğiz galiba
Ben de belki hamile olsam doğumdan sonra geçer diye hayal kuruyorum.Nerdeyse Aynı şeyleri yaşamışız. Ben de ergenlikten beri sivilce mağduruyum. Ve kist gibi büyük büyük çıkıyor. Roacuttane kullandım. Tam bitti derken 2 yıl sonra yine çıkmaya başladı. Artarak devam etti. Doğum yaptım kısa bir süre yine bitti. Zamanla tekrar başladı. Şuan yine yeni hamileyim ve hala nokta nokta da olsa çıkıyor. Yaşım yaklaşık 30 oldu. Hala bu dertten muzdaripim. Sıfır makyaj kullanıyorum bu arada.Hamilelikle birlikte kist gibi olmuyor ama nokta nokta çıkıyor
İşte bizim böyle bir genetik. Ben artık kabullendim de en azından çıkan sivilceler kendiliğinden geçsin diye bekliyorum. Sivilce çıkınca sönmesini sağlayan ürünler var bir ara doktor yazmıştı. Yine gittiğimde hangisiydi diye danışırım en azından çıkan sivilceler geçsin yaniBen bir ara diyetime dikkat etmedim. Yıllardır da çekirdek bağımlılığım vardı. Onu baya törpüledim . 3 4 aydır nerdeyse hiç yemiyorum. Abur cubur vs de öyle dikkat ediyorum. Ama yine çıkıyor yine çıkıyor. Ailemde de çok sivilce problemi yaşayan yok. Abimde ara sıra çıkar ama benimkiler başka boyut. Bir patlıyor. Aynı yer den bir başka sivilcede oluyor o da patlıyor. Artık nefret ediyorum gerçekten. Bir kere yanağımın altında çene bölgemde çıktı. Beni gören biri dişin mi şişti dedi
Allah'tan kapalıyım da en azından dışarda yan taraflar görünmüyor. Bütün testlerim de normal. Karaciğer enzimlerin falan. Ay bilmiyorum ama 30 yaşta da hala sivilce probleminin alasını yaşamak gerçekten can sıkıcı
Bir doğum yaptım zaten. Ama bir süre sonra yine çıktı malesef. Keşke bitseBen de belki hamile olsam doğumdan sonra geçer diye hayal kuruyorum.
Belki de bu hamileliğinizden sonra eskiye dönmez cildiniz. Umuyorum kurtuluruz bir şekilde
Aynı benim gibisiniz. O kadar çok dikkat ediyorum ama etkisi yok. Kimisi sabah sadece suyla yüzünü yıkıyor, bir sürü abur cubur yiyor, makyaj yapıyor yine de mis gibi ciltleri oluyor. Biz ne yaparsak yapalım kurtulamıyoruz maalesef.Beslenmeme çok dikkat ederim aylardır ne gazlı içecek ne abur cubur tüketmedim. Kaç aydır makyaj da yapamıyorum ama görsen koca sivilceler çıktı. Genetikkk genetikkk elimizde sivilce söndürücü gezeceğiz galiba
Ben şuan yeni hamileyim. Ama hamile olmasaydım artık doktora gidecektim. Normalim olmuştu bir ara. Son zamanlarda baya canımı sıkmaya başlamıştı. Hamilelik oldu. Allah nasip eder doğumdan sonra yine çıkarsa bende gidicem artık.İşte bizim böyle bir genetik. Ben artık kabullendim de en azından çıkan sivilceler kendiliğinden geçsin diye bekliyorum. Sivilce çıkınca sönmesini sağlayan ürünler var bir ara doktor yazmıştı. Yine gittiğimde hangisiydi diye danışırım en azından çıkan sivilceler geçsin yani
Yediklerimize dikkat etmek işe yaramıyor kesinlikle. Mesela yıllardır her gün 1,5 - 2 lt su da içiyorum ama o da etkili değil.Ben bir ara diyetime dikkat etmedim. Yıllardır da çekirdek bağımlılığım vardı. Onu baya törpüledim . 3 4 aydır nerdeyse hiç yemiyorum. Abur cubur vs de öyle dikkat ediyorum. Ama yine çıkıyor yine çıkıyor. Ailemde de çok sivilce problemi yaşayan yok. Abimde ara sıra çıkar ama benimkiler başka boyut. Bir patlıyor. Aynı yer den bir başka sivilcede oluyor o da patlıyor. Artık nefret ediyorum gerçekten. Bir kere yanağımın altında çene bölgemde çıktı. Beni gören biri dişin mi şişti dedi
Allah'tan kapalıyım da en azından dışarda yan taraflar görünmüyor. Bütün testlerim de normal. Karaciğer enzimlerin falan. Ay bilmiyorum ama 30 yaşta da hala sivilce probleminin alasını yaşamak gerçekten can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?