+30 Yaş Sivilce Problemi

görünce anılarım depreşti..bekarken bebek cildi denilen cilt tipine sahiptim evlendim hamile kaldım sorunlar başladı o kadar kötü oldu ki yüzüm sivilcelerle kaplı bir yüz kaşınıyor yaraya dönüyordu...aynaya bakamaz olmuştum..doktor doktor gezdim tabi...sonuç yok..4-5 yıl böyle gezdim..sonra kendine gel dedim ve doğal maskelerle başladım...aleoverasından tutun kiline kadar...her akşam düzenli şekilde yaptım. asidik hiç bir doğal madde kullanmadım..daha kötü yapıyor...sabah akşam kükürtlü sabunlarla yıkadım benim cildim yağlı...yağlı nemlendirici de kullanmadım...

cilt tipinize göre herşeyin en iyisini seçmelisiniz..sivilceler zamanla yok oldu..sonra izler için hemen kendime uygun serum ve kremlerden kombin yaptım..bunu yaparken de cildime zarar verenler oldu..her cildin kabul ettiği içerikler var..şimdi o kadar değişti ki yüzüm bazen inanamıyorum..bir kaç gün yüzümle ilgilenmesem bir yerlerden fırtlıyor sivilceler bizim gibilerin ciltleri aşırı ilgi istiyor bence ..tonik ve özellikle lorealin sütünü önermiyorum eskisi gibi değil ürünleri..ben garnier ve nivea ile uyum sağladım..cildim yağlı olduğu için jel olan nemlendiricilerden kullanıyorum..

Hangi ürünleri hangi sırayla kullanıyorsunuz yazar mısınız ben pek anlamıyorum bu işlerden

Hangi ürünleri hangi sırayla kullanıyorsunuz yazar mısınız ben pek anlamıyorum bu işlerden
niveanın yüz yıkama jelini kullanıyorum hafif çok etkili değil ama zaten cildimiz yorgun yormaya gerek yok sabah akşam yıkıyorum muhakkak...

yıkadıktan sonra garnierin c vitamini yüz aydınlatıcı kremini sürüyorum kendisinin cildi parlatma ve lekeleri azaltma etkisi var..bunu kullanıp dışarı çıkacaksam muhakkak güneş kremi sürüyorum..

gün ortasın da başka birşey yapmıyorum...akşam yine yıkıyorum..bu sefer c vitamini serumu sürüyorum yine garnierin..sonra niveanın ya da garnierin gece kremini aldım birisi lekeler için birisi de yaşlanma karşıtı için...dönüşümlü olarak bir akşam birini bir akşam birini sürüyorum..lorealin ve garnierin jel nemlendiricisi var onlardan kullanıyorum birini hepsinin üstüne...ne yaparsam yapayım muhakkak nemlendirici kullanıyorum..

garnierin peelin etkili yüz jelini aldım hafta da iki kez de onu kullanıyorum...bunları sivilceli yüzlere tavsiye etmiyorum ama...yanma ve tahriş oluyor...

alnım da sivilceler çıkıyordu son zamanlar da...chia tohumu ve keten tohumu aldım...sütün içine koyup bekletip ya da kaynatarak bir jel elde ettim her akşam uyguladım..yarım saat beklettim...ben sonucu beğendim...

kendi yetiştirdiğim aleovera ve toz killer ile maske yapıyordum..hazır maskeler daha kötü yapmıştı yüzümü..kükürt sabunu ve eşşek sütü sabununu özellikle yağlı ciltler için tavsiye ederim..

biraz uzun oldu ama detayları ile paylaşmak istedim .bir de yüzde buz gezdirin akşamları vakit buldukça sivilcelerimi yatıştıran bir etken olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…