30 yaş üniversite

okumanın yaşı yok sonuna kadr yuruyunnn.. bakın rahmetli Kemal Sunal a adam unı diplomasını aldı hemde kaç yasında.. sakın vazgecmeyın .. hatta hatırlatırım nadide hayat filmini gidin okuyun mezun olun... İnsan hayatına bişiyler katmak için okur .. okumaktan zarar gelmez yaşla alakası yok. .

böyle şeyler çooook var artık kafanızdan atın bu düşünceleri, bizim dönemde 60 lara yakın bir "dede" vardı

Merhaba sana Amerikadan yaziyorum. Ben evliyim ve 2 cocugum var ve ayni zamanda haftalik 40 saat eczane teknisyenligi yapiyorum. Universite son sinifda evlenip hamile kaldigim icin universitemi bitirememistim ve cok uzuluyordum. Artik bu sene kafama koydum cocuklarimin daha iyi bir gelecegi olsun diye 32 yasinda hemsirelik okumaya karar verdim.
Akil yasda degil Bastadir!
Hic birsey icin gec degil! Bizim burda 50 yasindaki insanlar gidip universite okuyor. Kendine guven ve kendi ayaklarinin ustunde dur.
Sevgiler ve Selamlar!

28 yaşinda 3.üniversite için sınava hazırlanıyorum :) 2.bölüme evlendigimde başlamıştım sıniftakilerden 5 yaş büyüktüm.daha bilinçli oluyorsun.bölüm 1.si olarak bitirmiştim. Ilk üniversitemde mesela not ortalamam çok kötüydü , gençlikte sadece yaş güzel de. Gercekten bilinc dedigimiz şey( genelleme yapmıyım en azından kendim için diyorum) bence 30da oturuyor :)

Yaşi hic takmayın. Tam tersi daha başarılı olursunuz kücüklerden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…