30 yas üstü bekarlar?

Bence bahsettiğiniz kişi bizim ortak arkadaşımız, çünkü aynısından bende de vardı bir tane. Ben görüşmeyi kestim dert dinlemeyi bıraktım, gençleştim sanki bu kadar mı fark eder
Ama kendisi çocukluk arkadaşım Bi de kız son 2 senedir böyle. İyiyken iyi olup o kötüyken sırtımı dönemem ki. Ama mantığında da haklısın çok takmamak gerekiyor

Benim soyle bir avantajım ve dezavantajim var. Arkadaslarimin cogu erkek bir kaciyla ciddi dertleşirim . Gariplerim hem derdimi dinlerler hem fırça yerler, susup dinliyorsa ben duvara da anlatirim diye fırça yer, bazen sırf erkek olduklari icin fırça yerler

Keşke buraya yazsaydın en azından için rahatlardı..

Ben aynı şeyi bikac gün önce düşündüm.. dertlesecegim bir arkadasim bile yokmuş meğer..

Hahahha.. Kızlar gibi teselli edebiliyorlar mı peki

Keşke buraya yazsaydın en azından için rahatlardı..
Burdan da konustugum arkadaslarim var Allah razı olsun. Insan bazen bir ses duymak istiyor. Zaten o zamanda burda cok arkadasim bana destek oldu. Gece ictim, hem ağladım hem yazdim. Kizlar beni ikna etmeye ugrasti. Uyutmaya uğraştılar sakinlestirip

Erkekler bence daha iyi dinleyici. Kızma ya gariplerim nasıl teselli edeceğini bilemiyordur o yüzden susup kalıyorlardır

Kadınların birçoğu bence anlattığın derdi dinlemiyor bile. Sadece kendi konuşmak, dert anlatmak istiyor. Ben pandemi döneminde evlendim düğünsüz, kınasız. Zaten hiç de sevmem böyle şeyleri pandemi olmasa da yapmayacaktım. Herkes laf söylüyordu kına bari yap diye. Baskı altında kalıyordum ama istemiyordum.

Yakın bir arkadaşıma bu sıkıntımı anlattım, işte herkes düğünsüz kınasız evleniyorsun kına bari yap diyorlar, yapmıycam diyorum anlamıyorlar, bıktım vs. ben de dinliyor sanıyorum saf gibi. 2 gün sonra bana kına yapıcak mısın diye sordu. sanki o konuşma hiç aramızda geçmemiş gibi ben şok

Son düzenleme:
Ya ne kadar güzel.

Hahahha.. Kızlar gibi teselli edebiliyorlar mı peki
Kisisine bagli biri var susar dinler 1 saat esir alsam niye esir aldin demez. Biri var ben ona erkek ama kiz arkadaşım o benim derim. Beraber dertleşiriz. Hatta geçen ay ikimizinde sikintisi oldu 2 gece ben dinledim. Sonraki gece benim derdim oldu ben ağlama modunda. Bi yandanda dalga geçiyoruz halimizle tombala yarin kim agliycak acaba diye. Ama erkeklerde su yok teselli sadece gerçekler. Suanda bunu duymaya ihtiyacı var denmez, suratına çarpar gerçekler.

Hur dikkat dinlemiş

Erkekler öyle biraz.. Düz oldukları için herşeyi çat çat söylüyorlar

Ben de size katılıyorum. Ancak ilişkilerde denge çok önemli. Sürekli dinleyen olmak da sıkıyor sürekli konuşan olmak da

İnsan o zaman ne kadar sinirleniyor ya.. Şaka gibi hiç dinlememiş

En iyisini yapıyorsun zaten boşver, hak edene hak ettiğini vereceksin. Ben yapamıyorum sen yapıyormuşsun ne güzel
İnsan kırılınca üzülünce bi yerde birazda onlar kırılsın diyosunuz zamanla mecbur bırakılıyor insan

Ay cok mantıklı. Kocam uzatmayana kadar da uzatmazdım öyle sinsi sinsi beklerdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…