- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Ama kendisi çocukluk arkadaşım Bi de kız son 2 senedir böyle. İyiyken iyi olup o kötüyken sırtımı dönemem ki. Ama mantığında da haklısın çok takmamak gerekiyorBence bahsettiğiniz kişi bizim ortak arkadaşımız, çünkü aynısından bende de vardı bir tane. Ben görüşmeyi kestim dert dinlemeyi bıraktım, gençleştim sanki bu kadar mı fark eder
Benim soyle bir avantajım ve dezavantajim var. Arkadaslarimin cogu erkek bir kaciyla ciddi dertleşirim . Gariplerim hem derdimi dinlerler hem fırça yerler, susup dinliyorsa ben duvara da anlatirim diye fırça yer, bazen sırf erkek olduklari icin fırça yerlerAşşşırı katılıyorum. İnsan gerçekten zor zamanda yanında olacak bir tane iyi arkadaş bulduysa öpüp başına koysun. Birçok insan dert tasa görünce toz oluyor.
burda da açılan bazı başlıklar olmuştu. İşte arkadaşım bana sıkıntısını anlatıyor içim daralıyor vs. diye. Herkes de enerjini emen insanlardan uzak dur, arkadaşlığını kes yazmıştı. Ancak kimse düşünmüyor arkadaşlık sadece iyi vakit geçirmek, gülüp eğlenmek için midir? İnsanların derdi tasası olamaz mı?
şu anda herkeste bir pozitif enerji alamadıklarını hayatından çıkar akımı başlamış. Kimse kimsenin derdini dinlemeye tahammül edemiyor. Böyle insanlardan arkadaş falan olmaz
Keşke buraya yazsaydın en azından için rahatlardı..Gecen hafta bir gün moralim çok bozuktu, aldim elime teli dertleşicem . Rehberi gezdim su mu yok, bumu yok. Rehber bitti dedim ben ne kadar yalnizmisim. Tabiki arayabilecegim yakin arkadaşlarım var, kiminin derdi cok ona ne diyim, buna ne diyim derken vallahi bitti rehber.
Ben aynı şeyi bikac gün önce düşündüm.. dertlesecegim bir arkadasim bile yokmuş meğer..Gecen hafta bir gün moralim çok bozuktu, aldim elime teli dertleşicem . Rehberi gezdim su mu yok, bumu yok. Rehber bitti dedim ben ne kadar yalnizmisim. Tabiki arayabilecegim yakin arkadaşlarım var, kiminin derdi cok ona ne diyim, buna ne diyim derken vallahi bitti rehber.
Hahahha.. Kızlar gibi teselli edebiliyorlar mı pekiBenim soyle bir avantajım ve dezavantajim var. Arkadaslarimin cogu erkek bir kaciyla ciddi dertleşirim . Gariplerim hem derdimi dinlerler hem fırça yerler, susup dinliyorsa ben duvara da anlatirim diye fırça yer, bazen sırf erkek olduklari icin fırça yerler
Burdan da konustugum arkadaslarim var Allah razı olsun. Insan bazen bir ses duymak istiyor. Zaten o zamanda burda cok arkadasim bana destek oldu. Gece ictim, hem ağladım hem yazdim. Kizlar beni ikna etmeye ugrasti. Uyutmaya uğraştılar sakinlestiripKeşke buraya yazsaydın en azından için rahatlardı..
Erkekler bence daha iyi dinleyici. Kızma ya gariplerim nasıl teselli edeceğini bilemiyordur o yüzden susup kalıyorlardırBenim soyle bir avantajım ve dezavantajim var. Arkadaslarimin cogu erkek bir kaciyla ciddi dertleşirim . Gariplerim hem derdimi dinlerler hem fırça yerler, susup dinliyorsa ben duvara da anlatirim diye fırça yer, bazen sırf erkek olduklari icin fırça yerler
Ya ne kadar güzel.Burdan da konustugum arkadaslarim var Allah razı olsun. Insan bazen bir ses duymak istiyor. Zaten o zamanda burda cok arkadasim bana destek oldu. Gece ictim, hem ağladım hem yazdim. Kizlar beni ikna etmeye ugrasti. Uyutmaya uğraştılar sakinlestirip
Kisisine bagli biri var susar dinler 1 saat esir alsam niye esir aldin demez. Biri var ben ona erkek ama kiz arkadaşım o benim derim. Beraber dertleşiriz. Hatta geçen ay ikimizinde sikintisi oldu 2 gece ben dinledim. Sonraki gece benim derdim oldu ben ağlama modunda. Bi yandanda dalga geçiyoruz halimizle tombala yarin kim agliycak acaba diye. Ama erkeklerde su yok teselli sadece gerçekler. Suanda bunu duymaya ihtiyacı var denmez, suratına çarpar gerçekler.Hahahha.. Kızlar gibi teselli edebiliyorlar mı peki
Hur dikkat dinlemişErkekler bence daha iyi dinleyici. Kızma ya gariplerim nasıl teselli edeceğini bilemiyordur o yüzden susup kalıyorlardır
Kadınların birçoğu bence anlattığın derdi dinlemiyor bile. Sadece kendi konuşmak, dert anlatmak istiyor. Ben pandemi döneminde evlendim düğünsüz, kınasız. Zaten hiç de sevmem böyle şeyleri pandemi olmasa da yapmayacaktım. Herkes laf söylüyordu kına bari yap diye. Baskı altında kalıyordum ama istemiyordum.
Yakın bir arkadaşıma bu sıkıntımı anlattım, işte herkes düğünsüz kınasız evleniyorsun kına barinyap diyorlar, yapmıycam diyorum anlamıyorlar, bıktım vs. ben de dinliyor sanıyorum saf gibi. 2 gün sonra bana kına yapıcak mısın diye sordu. sanki o konuşma hiç aramızda geçmemiş gibi ben şok
Erkekler öyle biraz.. Düz oldukları için herşeyi çat çat söylüyorlarKisisine bagli biri var susar dinler 1 saat esir alsam niye esir aldin demez. Biri var ben ona erkek ama kiz arkadaşım o benim derim. Beraber dertleşiriz. Hatta geçen ay ikimizinde sikintisi oldu 2 gece ben dinledim. Sonraki gece benim derdim oldu ben ağlama modunda. Bi yandanda dalga geçiyoruz halimizle tombala yarin kim agliycak acaba diye. Ama erkeklerde su yok teselli sadece gerçekler. Suanda bunu duymaya ihtiyacı var denmez, suratına çarpar gerçekler.
Ben de size katılıyorum. Ancak ilişkilerde denge çok önemli. Sürekli dinleyen olmak da sıkıyor sürekli konuşan olmak daAşşşırı katılıyorum. İnsan gerçekten zor zamanda yanında olacak bir tane iyi arkadaş bulduysa öpüp başına koysun. Birçok insan dert tasa görünce toz oluyor.
burda da açılan bazı başlıklar olmuştu. İşte arkadaşım bana sıkıntısını anlatıyor içim daralıyor vs. diye. Herkes de enerjini emen insanlardan uzak dur, arkadaşlığını kes yazmıştı. Ancak kimse düşünmüyor arkadaşlık sadece iyi vakit geçirmek, gülüp eğlenmek için midir? İnsanların derdi tasası olamaz mı?
şu anda herkeste bir pozitif enerji alamadıklarını hayatından çıkar akımı başlamış. Kimse kimsenin derdini dinlemeye tahammül edemiyor. Böyle insanlardan arkadaş falan olmaz
İnsan o zaman ne kadar sinirleniyor ya.. Şaka gibi hiç dinlememişErkekler bence daha iyi dinleyici. Kızma ya gariplerim nasıl teselli edeceğini bilemiyordur o yüzden susup kalıyorlardır
Kadınların birçoğu bence anlattığın derdi dinlemiyor bile. Sadece kendi konuşmak, dert anlatmak istiyor. Ben pandemi döneminde evlendim düğünsüz, kınasız. Zaten hiç de sevmem böyle şeyleri pandemi olmasa da yapmayacaktım. Herkes laf söylüyordu kına bari yap diye. Baskı altında kalıyordum ama istemiyordum.
Yakın bir arkadaşıma bu sıkıntımı anlattım, işte herkes düğünsüz kınasız evleniyorsun kına bari yap diyorlar, yapmıycam diyorum anlamıyorlar, bıktım vs. ben de dinliyor sanıyorum saf gibi. 2 gün sonra bana kına yapıcak mısın diye sordu. sanki o konuşma hiç aramızda geçmemiş gibi ben şok
İnsan kırılınca üzülünce bi yerde birazda onlar kırılsın diyosunuz zamanla mecbur bırakılıyor insanEn iyisini yapıyorsun zaten boşver, hak edene hak ettiğini vereceksin. Ben yapamıyorum sen yapıyormuşsun ne güzel
Aşk olsunnnn.Sen fenasın ooooosakinlesmiyorsun, benim canımı çıkardın.
Yine haklısın.. Umarım bende senin gibi olurum beni kıran insanlara karşı..İnsan kırılınca üzülünce bi yerde birazda onlar kırılsın diyosunuz zamanla mecbur bırakılıyor insan
Cok sinirliydin kuzum, millete saglam daldın, ben bayagi dusundum yazdim o zaman sana nasil sakinlesirsin diye. Dedim 2 ihtimal var ya fırça ya duzgun cevap. Ben yemedim fircayiAşk olsunnnn.
Olursun olur hiç merak etmeeYine haklısın.. Umarım bende senin gibi olurum beni kıran insanlara karşı..
Yaaa çok tatlısınnnCok sinirliydin kuzum, millete saglam daldın, ben bayagi dusundum yazdim o zaman sana nasil sakinlesirsin diye. Dedim 2 ihtimal var ya fırça ya duzgun cevap. Ben yemedim fircayi
Ay cok mantıklı. Kocam uzatmayana kadar da uzatmazdım öyle sinsi sinsi beklerdim benPiyasadakiler zaten defolu. Böylece en azindan taa lisede üniversitede kapılıp hic alıcıya cikmamis urunleri de gorebiliyoruz
Mesela yetki bende olsa bes yilda bir evliliklerin otomatik sonlanacagi bir sistem getirirdim. Isteyen girsin edevletten uzatsin evliligini
Bes yildan sonra evlilikle sonuçlanmayan sevgililikler de düşmeli. Yok oyle kapora vermis gibi adamı kenara ayirmak
Bekar arkadaşlar oylarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?