30 yas üstü bekarlar?

Merhaba, ben de 28 yaşındayım. Kafam aşırı dolu geliyor bana, kimseyle takılacak kafayı bulamıyorum ben de. Çevremdeki arkadaşlarım evlendi ve o cool kızlar bir anda değişti. Daha çok eşleriyle gezmeyi tercih ediyorlar. Bir de kafalar uyuşmadığı için, ben de onlarla takılmak istemiyorum açıkcası. Onun dışında uzun ilişkisi olan bir arkadaşım var, ona da hava sıcak desem örneğin, aaa x’de sıcak havadan nefret eder diye başlıyor sevgilisini anlatmaya.
Yani sosyal çevremden de bunaldım. 1-2 kişi dışında kimseyle mesajlaşmıyorum bile. Sadece ailemle takılıyorum. Bir de kara kutum dediğim bir arkadaşım var çooooook uzaklarda ara ara da onunla telefonlaşırım o kadar. Benim için işin kötüsü şu olmaya başladı, ailem dışında kimseyle görüşmek istemiyorum. Bu da bence insanı daha dar bir kalıba sokuyor. Ama ne kadar online kurs seminer varsa hepsine katılıyorum ahajsksk

Ben de en cok ailemle görüsüyorum, dertlesiyorum yine hep arkamizda olan onlar, Allah uzun ömürler versin. Benim de yakin arkadasim vardi, 2 aydir sevgilisi var nedense her bulusma teklif ettigimde bir bahane bulmaya basladi. O yüzden arkadaslar da bugün var bugün yok, kimseye bagli yasamiyorum artik.

Bence bahsettiğiniz kişi bizim ortak arkadaşımız, çünkü aynısından bende de vardı bir tane. Ben görüşmeyi kestim dert dinlemeyi bıraktım, gençleştim sanki bu kadar mı fark eder

Kız sanki indirim mevsimi sanırsın
Defolular da karışıyor tezgaha ama
Piyasadakiler zaten defolu. Böylece en azindan taa lisede üniversitede kapılıp hic alıcıya cikmamis urunleri de gorebiliyoruz

Mesela yetki bende olsa bes yilda bir evliliklerin otomatik sonlanacagi bir sistem getirirdim. Isteyen girsin edevletten uzatsin evliligini

Bes yildan sonra evlilikle sonuçlanmayan sevgililikler de düşmeli. Yok oyle kapora vermis gibi adamı kenara ayirmak

Bekar arkadaşlar oylarinizi bekliyorum

Gecen hafta bir gün moralim çok bozuktu, aldim elime teli dertleşicem . Rehberi gezdim su mu yok, bumu yok. Rehber bitti dedim ben ne kadar yalnizmisim. Tabiki arayabilecegim yakin arkadaşlarım var, kiminin derdi cok ona ne diyim, buna ne diyim derken vallahi bitti rehber.

Ben bu süreçte biraz şunu fark ettim, herkesin derdini dinleyen insan günün sonunda yalnız kalmaya mahkum oluyor. Çünkü herkes dert anlatmaya alıştığı için kimse dinlemek istemiyor, yalnızlığa itiliyor. O yüzden ben de herkesin derdini dinlemeyi bıraktım. Annem hep derdi ki herkese aşırı güveniyorsun ve kendinden çok veriyorsun biraz pay bırak. Şu günlerde çok iyi anlıyorum gerçekten.

Aşşşırı katılıyorum. İnsan gerçekten zor zamanda yanında olacak bir tane iyi arkadaş bulduysa öpüp başına koysun. Birçok insan dert tasa görünce toz oluyor.

burda da açılan bazı başlıklar olmuştu. İşte arkadaşım bana sıkıntısını anlatıyor içim daralıyor vs. diye. Herkes de enerjini emen insanlardan uzak dur, arkadaşlığını kes yazmıştı. Ancak kimse düşünmüyor arkadaşlık sadece iyi vakit geçirmek, gülüp eğlenmek için midir? İnsanların derdi tasası olamaz mı?

şu anda herkeste bir pozitif enerji alamadıklarını hayatından çıkar akımı başlamış. Kimse kimsenin derdini dinlemeye tahammül edemiyor. Böyle insanlardan arkadaş falan olmaz

Zaten birinin tek tarafli sana sürekli derdini anlatmasi da cikar iliskisi, anlatiyorlar, rahatliyorlar gidiyorlar, anneniz dogru söylemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…