- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Şu bencil olmayı tam anlamıyla basarsam nasıl iyi olucakta, bigün yapabiliyorsam ikinci gün yine aynı ben başaramadımben son 2 yıldır bencil hayata geçtim ha bencil demeyeyim de almadan vermeyeceğim artık diyeyim
Aha bu ayni ben, sonrada kazığı yiyip totisimizin üstüne oturuyoruzBen mümkün değil yapamıyorum. Bana minik bir adım atana koşuyorum
Keşke bende senin gibi yapabilsem
Bi de tatlı tatlı laf sokuyorlar ya ben bunu da yapabilmeyi çok isterdimŞu bencil olmayı tam anlamıyla basarsam nasıl iyi olucakta, bigün yapabiliyorsam ikinci gün yine aynı ben başaramadım
Vallahi ya.. Bi de akıllanmıyorum daAha bu ayni ben, sonrada kazığı yiyip totisimizin üstüne oturuyoruz
Cok tesekkür ederim, hepimiz icin insallahDilerim hersey gonlunce olsun.
Onu asla basaramiyorumBi de tatlı tatlı laf sokuyorlar ya ben bunu da yapabilmeyi çok isterdim
Aynen öyleAha bu ayni ben, sonrada kazığı yiyip totisimizin üstüne oturuyor
O tatlı laf sokmayı ben abartıyorum sanırım direkt laf soktuğum için tartışma oluyor aman millette damarıma basmasın napimBi de tatlı tatlı laf sokuyorlar ya ben bunu da yapabilmeyi çok isterdim
Bende bosver, koyverdim gitti. Artik kazığı yiyince üzülmüyorum ama o kadar alıştım ki beklenen son diyorum. Sıradakine geçiyorumVallahi ya.. Bi de akıllanmıyorum da
Sen fenasın oooooAynen öyle
O tatlı laf sokmayı ben abartıyorum sanırım direkt laf soktuğum için tartışma oluyor aman millette damarıma basmasın napim
En iyisini yapıyorsun zaten boşver, hak edene hak ettiğini vereceksin. Ben yapamıyorum sen yapıyormuşsun ne güzelAynen öyle
O tatlı laf sokmayı ben abartıyorum sanırım direkt laf soktuğum için tartışma oluyor aman millette damarıma basmasın napim
Bende bosver, koyverdim gitti. Artik kazığı yiyince üzülmüyorum ama o kadar alıştım ki beklenen son diyorum. Sıradakine geçiyorum
Aynen cok iyi geldi yine dertlesmekAma iyi ki k. k var, hiç değilse dertleşiyoruz
Ben de en cok ailemle görüsüyorum, dertlesiyorum yine hep arkamizda olan onlar, Allah uzun ömürler versin. Benim de yakin arkadasim vardi, 2 aydir sevgilisi var nedense her bulusma teklif ettigimde bir bahane bulmaya basladi. O yüzden arkadaslar da bugün var bugün yok, kimseye bagli yasamiyorum artik.Merhaba, ben de 28 yaşındayım. Kafam aşırı dolu geliyor bana, kimseyle takılacak kafayı bulamıyorum ben de. Çevremdeki arkadaşlarım evlendi ve o cool kızlar bir anda değişti. Daha çok eşleriyle gezmeyi tercih ediyorlar. Bir de kafalar uyuşmadığı için, ben de onlarla takılmak istemiyorum açıkcası. Onun dışında uzun ilişkisi olan bir arkadaşım var, ona da hava sıcak desem örneğin, aaa x’de sıcak havadan nefret eder diye başlıyor sevgilisini anlatmaya.
Yani sosyal çevremden de bunaldım. 1-2 kişi dışında kimseyle mesajlaşmıyorum bile. Sadece ailemle takılıyorum. Bir de kara kutum dediğim bir arkadaşım var çooooook uzaklarda ara ara da onunla telefonlaşırım o kadar. Benim için işin kötüsü şu olmaya başladı, ailem dışında kimseyle görüşmek istemiyorum. Bu da bence insanı daha dar bir kalıba sokuyor. Ama ne kadar online kurs seminer varsa hepsine katılıyorum ahajsksk
Bence bahsettiğiniz kişi bizim ortak arkadaşımız, çünkü aynısından bende de vardı bir tane. Ben görüşmeyi kestim dert dinlemeyi bıraktım, gençleştim sanki bu kadar mı fark ederYa o kadar haklısın ki.. Benim en yakın 1 arkadaşım var ama kızın o kadar sorunları var ki ben ilgileniyorum hep, her şeyden elini ayağını çekti.. Ama bende insanım ya kimseye derdimi anlatamıyorum hiç kimse sormuyor bana iyi misin diye.Bir köşem var evde kimse görmesin diye gizli gizli ağlıyorum. Dediğin gibi herkesin Bi telaşesi var işte.. Sana da çok geçmiş olsun.. İnşallah hep beraber istediğimiz bir hayat nasip olur bizlere
Piyasadakiler zaten defolu. Böylece en azindan taa lisede üniversitede kapılıp hic alıcıya cikmamis urunleri de gorebiliyoruzKız sanki indirim mevsimi sanırsın
Defolular da karışıyor tezgaha ama
Ben bu süreçte biraz şunu fark ettim, herkesin derdini dinleyen insan günün sonunda yalnız kalmaya mahkum oluyor. Çünkü herkes dert anlatmaya alıştığı için kimse dinlemek istemiyor, yalnızlığa itiliyor. O yüzden ben de herkesin derdini dinlemeyi bıraktım. Annem hep derdi ki herkese aşırı güveniyorsun ve kendinden çok veriyorsun biraz pay bırak. Şu günlerde çok iyi anlıyorum gerçekten.Ben de en cok ailemle görüsüyorum, dertlesiyorum yine hep arkamizda olan onlar, Allah uzun ömürler versin. Benim de yakin arkadasim vardi, 2 aydir sevgilisi var nedense her bulusma teklif ettigimde bir bahane bulmaya basladi. O yüzden arkadaslar da bugün var bugün yok, kimseye bagli yasamiyorum artik.
Aşşşırı katılıyorum. İnsan gerçekten zor zamanda yanında olacak bir tane iyi arkadaş bulduysa öpüp başına koysun. Birçok insan dert tasa görünce toz oluyor.Kizlar cok özür diliyorum ama arkadaş kismi hikaye. Her insan kendi hayat telasesinde. Hangimizin hangi en yakin arkadasi yaninda oluyor. Bosandim kim ne kadar destek oldu, ne kadar yanımda oldu, bana yetti mi. Ayda 1 arayan, 15 te bir arayan. Gercek dostluklar kalmadı bence eskisi gibi. Çoğumuz ayni şeylerden dert yanıyoruz. Boyle dedim diye bende ayni dert yok sanılmasın, bende ayni dertten muzdaripim
Zaten birinin tek tarafli sana sürekli derdini anlatmasi da cikar iliskisi, anlatiyorlar, rahatliyorlar gidiyorlar, anneniz dogru söylemis.Ben bu süreçte biraz şunu fark ettim, herkesin derdini dinleyen insan günün sonunda yalnız kalmaya mahkum oluyor. Çünkü herkes dert anlatmaya alıştığı için kimse dinlemek istemiyor, yalnızlığa itiliyor. O yüzden ben de herkesin derdini dinlemeyi bıraktım. Annem hep derdi ki herkese aşırı güveniyorsun ve kendinden çok veriyorsun biraz pay bırak. Şu günlerde çok iyi anlıyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?