- 21 Temmuz 2021
- 276
- 260
- 53
- 38
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Herkes kendi hayatina, kendi dertlerine odaklanmis; sen nasilsin diyenler de formaliteden soruyor. Insan iliskileri cikar üzerine dayali genel olarak.Ama gerçekten çok sıkıntısı var önceden böyle değildi. Evli olduğu halde çok vakit geçirirdik. O yüzden anlayışlı davranıyorum. Ama bana kendi yakın akrabalarım bile sormuyor ki neyin var diye. Bazen diyorum ben ne yaptım bu kadar da böyle yalnızlıkla sınanıyorum diye.
Bosanan sayisi evlenen sayisina yaklasmis zaten, biri yazmis kardesimle bile anlasamiyorum ki elin adamiyla sülalesiyle anlasayim:)Evliler de boşanıyor onları da vurdu
Kimi vurmadi ki, yalniz olan daha yalniz kaldi. Niye kkdayiz cogumuz yalnizliktanEvliler de boşanıyor onları da vurdu
Kesinlikle öyle artık bi süre depresyon sonra bakarız önümüze :)İnşâAllah, kolay değil elbette fakat ben ayrılıktan çok geçen yıllarıma çok üzülüyorum belki bu süre zarfında doğru kişi karşımıza çıkabilirdi enerjimizi sevgimizi deymeyen insanlara harcamak insanı daha çok üzüyor
Aynen doğru söylüyorsun.. Ama duygusal bir insansan eğer bazı şeyler gerçekten çok sıkıntı oluyor. Keşke bende bu kadar verici olmasaydım..Herkes kendi hayatina, kendi dertlerine odaklanmis; sen nasilsin diyenler de formaliteden soruyor. Insan iliskileri cikar üzerine dayali genel olarak.
Ben de cok vericiyim, kimseyi kirip üzemem, sonuc malum iste.Aynen doğru söylüyorsun.. Ama duygusal bir insansan eğer bazı şeyler gerçekten çok sıkıntı oluyor. Keşke bende bu kadar verici olmasaydım..
Ama iyi ki k. k var, hiç değilse dertleşiyoruzKimi vurmadi ki, yalniz olan daha yalniz kaldi. Niye kkdayiz cogumuz yalnizliktan
Devir bencil olanların devri maalesef..Ben de cok vericiyim, kimseyi kirip üzemem, sonuc malum iste.
yaz bir kağıda sen de.evde bulunmasını istemiyorsan da bir süre sonra yırt at.muhabbet kuşu alabilirsin.bekarken benim en iyi arkadaşımdıAma gerçekten çok sıkıntısı var önceden böyle değildi. Evli olduğu halde çok vakit geçirirdik. O yüzden anlayışlı davranıyorum. Ama bana kendi yakın akrabalarım bile sormuyor ki neyin var diye. Bazen diyorum ben ne yaptım bu kadar da böyle yalnızlıkla sınanıyorum diye.
Lütfen üzmeyin kendinizi umarım en kısa zamanda karşınıza en doğru kişi çıkarIyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugünKendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
Sunu düşünün bence, yaşadığımız iyi kotu herseyin bir sebebi var. Kader diycez, yoksa kafayı yeriz hepimiz.İnşâAllah, kolay değil elbette fakat ben ayrılıktan çok geçen yıllarıma çok üzülüyorum belki bu süre zarfında doğru kişi karşımıza çıkabilirdi enerjimizi sevgimizi deymeyen insanlara harcamak insanı daha çok üzüyor
Öyle haklı kiBosanan sayisi evlenen sayisina yaklasmis zaten, biri yazmis kardesimle bile anlasamiyorum ki elin adamiyla sülalesiyle anlasayim:)
ben son 2 yıldır bencil hayata geçtim ha bencil demeyeyim de almadan vermeyeceğim artık diyeyimDevir bencil olanların devri maalesef..
Ben de ögrendim kismen bencil olmayi, daha dogru belli bir zaman sonra duyarsizlasiyorsun yasadiklarindan dolayi, bencil olmaya basliyorsun. 30 yasin artilarindan biri bu sekilde bende.ben son 2 yıldır bencil hayata geçtim ha bencil demeyeyim de almadan vermeyeceğim artık diyeyim
Aman evlenmek isteyen kim zatennitelikli kadının evlenmesi daha zor bu ülkede valla.erkekler saf anacığımm 2 göz süzen para avcılarına kanıveriyorlar
Onlar bosansin yaa piyasaya yeni bekarlar sürülsünEvliler de boşanıyor onları da vurdu
Onlar bosansin yaa piyasaya yeni bekarlar sürülsün
Ay simdi bunu ciddiye alacaklar cikmaz insallah ahshs
Çok haklısınız çoğu zaman öyle teselli ediyorum kendimi yoksa düşününce kafayı yiyorum nasıl bu kadar zaman geçirdim diyeSunu düşünün bence, yaşadığımız iyi kotu herseyin bir sebebi var. Kader diycez, yoksa kafayı yeriz hepimiz.
Aynen öyle, ne demişler her son bir başlangıçtırKesinlikle öyle artık bi süre depresyon sonra bakarız önümüze :)
Ben mümkün değil yapamıyorum. Bana minik bir adım atana koşuyorumben son 2 yıldır bencil hayata geçtim ha bencil demeyeyim de almadan vermeyeceğim artık diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?