30 yas üstü bekarlar?

Herkes kendi hayatina, kendi dertlerine odaklanmis; sen nasilsin diyenler de formaliteden soruyor. Insan iliskileri cikar üzerine dayali genel olarak.

Kesinlikle öyle artık bi süre depresyon sonra bakarız önümüze :)

Herkes kendi hayatina, kendi dertlerine odaklanmis; sen nasilsin diyenler de formaliteden soruyor. Insan iliskileri cikar üzerine dayali genel olarak.
Aynen doğru söylüyorsun.. Ama duygusal bir insansan eğer bazı şeyler gerçekten çok sıkıntı oluyor. Keşke bende bu kadar verici olmasaydım..

Aynen doğru söylüyorsun.. Ama duygusal bir insansan eğer bazı şeyler gerçekten çok sıkıntı oluyor. Keşke bende bu kadar verici olmasaydım..
Ben de cok vericiyim, kimseyi kirip üzemem, sonuc malum iste.

yaz bir kağıda sen de.evde bulunmasını istemiyorsan da bir süre sonra yırt at.muhabbet kuşu alabilirsin.bekarken benim en iyi arkadaşımdı

Lütfen üzmeyin kendinizi umarım en kısa zamanda karşınıza en doğru kişi çıkar

Sunu düşünün bence, yaşadığımız iyi kotu herseyin bir sebebi var. Kader diycez, yoksa kafayı yeriz hepimiz.

ben son 2 yıldır bencil hayata geçtim ha bencil demeyeyim de almadan vermeyeceğim artık diyeyim
Ben de ögrendim kismen bencil olmayi, daha dogru belli bir zaman sonra duyarsizlasiyorsun yasadiklarindan dolayi, bencil olmaya basliyorsun. 30 yasin artilarindan biri bu sekilde bende.

nitelikli kadının evlenmesi daha zor bu ülkede valla.erkekler saf anacığımm 2 göz süzen para avcılarına kanıveriyorlar
Aman evlenmek isteyen kim zaten
Hayatımda elit bir bey olsun ama kapimi kapattigim an kendimle kalayim, mis gibi.
En guzeli Fazil Say gibi evlenip ayri evlerde yasamak aslında

Evliler de boşanıyor onları da vurdu
Onlar bosansin yaa piyasaya yeni bekarlar sürülsün
Ay simdi bunu ciddiye alacaklar cikmaz insallah ahshs

Sunu düşünün bence, yaşadığımız iyi kotu herseyin bir sebebi var. Kader diycez, yoksa kafayı yeriz hepimiz.
Çok haklısınız çoğu zaman öyle teselli ediyorum kendimi yoksa düşününce kafayı yiyorum nasıl bu kadar zaman geçirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…