Yok açılan taraf arkadaşım erkek olan, aksine onun durumu gayet iyi çok çok iyi bir yerde mühendislik yapıyor. Kız öğretmen, öyle aileden kalan malı mülkü falan yok.
Aşkta sevgide hesap kitap olmuyor sevmiş hoşlanmış işte... ikisi de 30+ olgun insanlar zaten gayet güzel anlaşıyorlar.
Aynı yaş farkı, büyük olan taraf erkek olunca aynı şeyi düşünür müydünüz?? aksine 7 yaş olabilir derdiniz.
Benim şimdiki flörtüm 39, gayet yakışıklı bir adam
JaneRizzoli
de teyit edebilir fotosunu gördü

O da bana demişti ki kendimden büyük biriyle olurum hoşlanırsam. Para için değil, daha iyisini bulamadığı için değil, sevdiği için. Bilindik bir okuldan mezunuz 2miz de, Avrupa'da yaşıyor, gayet iyi bir işi var. Burda kendisine kendimden büyük kadınla olurum dedirten nokta eğitim ve kültür seviyesi.
Arkadaşım kadın-erkek eşitliğini gerçekten sindirmiş biri, etrafımda böyle erkeklerden var ama maalesef toplumun en eğitimli kısmından geliyorlar. Ortalama eğitim seviyesindeki erkekler ne yapıyor bilmem

İşin kötü yanı Türk toplumu genel olarak çok cinsiyetçi hatta kadın düşmanı, ne yazık ki kadınlar erkeklerden daha çok misoginist ... önce kadınların zihniyeti düzeltmesi gerek diye düşünüyorum. Daha önce 1 yıl ırkçılık, cinsiyetçilik ve ayrımcılığın beşiği ABDde de yaşadım, şimdi Avrupa'dayım, farklı ülkelerden insanlar da tanıdım, ama en en cinsiyetçisi maalesef Türkiye'ydi. Sonuç olarak Türkiye'nin sosyal hayatta ve işhayatında eşitlik için kat etmesi gerekn çok çok yol var.