- 26 Şubat 2015
- 2.027
- 4.634
- 333
- Konu Sahibi yingyang92
30 yaş üstü hala bekar tüm arkadaşlarımın ortak sorunu; onların beğendiklerini karşıdaki beğenmiyor onları beğenenleri de bizimkiler beğenmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesleriiiiÖyle istemişler ,öyle uygun görmüşler. Kimi ilgilendiriyor ki bir kadının bilmem ne yaşta bekar olup olmaması?
Aynen, erkekler icin de gecerli ayni yorumlar. Ben hayatımda cogu zorlugu tek basima hallediyorum. Baskasina bakiyorum, sevgilisi ev tutuyor, evin kirasini ödüyor. Cikarci biri de değil, seviyorlar belli. İnsan bir yerden sonra acaba ben mi sevilmiyorum diyor.herkesleriiii
burada bile epey epey iyi de eğitimli kişiler "onda bir sorun olmasa o yaşta bekar olmazdı" yorumları yapıyor gayet rahat rahat.
Vayy be açıksözlülük.hoşuma gitti.genelde bu tarz konularda erkekler sürekli maddiyat öne sürüp duruyor.yok ev dizmesiymiş, yok düğünüymüş yok boşanınca nafakaymiş.bu tarz şeyleri geveleyip duruyorlar tekrar tekrar.bir allahın kulu da demiyor ki evlenecek kadını nasıl, nereden bulacağım?.biri benimle evlenmek isteyecek mi? Sanki bakkalda satıliyormuş gibi tavırlar.çok gıcığıma gidiyor.seçici değildim seçilmiyordum. doğruya doğru.
Memlekette şu var bu var görüşür müsün denilmeyen tek kadın benim galiba?27 yaşında biri olarak yalnızlığımın sebebi birini aramamak galiba. Girdiğim herhangi bir ortamda bile kafamı kaldırıp, etrafıma bakmıyorum. Sağdan soldan şöyle biri var görüşmek ister misin teklifleri geliyor ama onlara da yok diyorum. Çünkü kendimi bir ilişkinin sorumluluğunda göremiyorum. Belki de beni çekecek biri gelmedi henüz bilemiyorum.
Bir de şu an maddi olarak bir hayat standartım var çok şükür. Bunun altına düşecek herhangi bir durumun içinde bulunmak istemiyorum.
Denilse görüşür müsün sanki?Memlekette şu var bu var görüşür müsün denilmeyen tek kadın benim galiba?
ben de varım.Memlekette şu var bu var görüşür müsün denilmeyen tek kadın benim galiba?
Peki bu doktor ya da okumuş eğitimli muhafazar erkekler bekar mı ? Bekarlarsa nasip diyeceğim çünkü onların gene eş bulması çok daha kolay olur çalışan ya da okumuş istemedikleri için benim merak ettiğim kriteri olmayanda mı evlenemiyor nedirben de varım.
Ama benden daha eğitimli, kültürlü, iyi gelirli vs. olup dolayısıyla bana denk olacağını düşündükleri kimse yok etraflarında bizimkilerin
tek istisnası ben (ülkenin en iyi okullarından birinde) okurken kuzenimin kaynının oğlu da orada okuyormuş bir kere tek ondan duymuştum o da görüş filan demedi zaten "bak var böyle bir çocuk, tanışırsanız, denk gelirseniz filan, bil" dedi sadece. ben de umursamadım zaten. hala tanımıyorum.
bizde doktor kadın da çok mesela, onlara da kimse kimseyi tanıştırmıyor (çünkü ailenin çevresindeki doktor erkekler muhfazakar, bunlardan kimse doktor kadın eş istemiyor)
doktor, pilot, vs. üst derecede okumuş ve kazanan işini de iyi yapan yükselecek vs. kadına kimse birini tanıştıramıyor böyle çevrede
yani kimi bulup kimi tanıştıracak?
Ben sizi onceden de takip ediyordum. Erkekler guclu kadin sevmiyor galiba. "Askoom bu kalem nasil kapaniyordu" diyem kadinlara kul koleler. Benim komsum ogretmendi, kocasi da apartman yoneticisi gider makbuzuna alti ustu kase basacak, diyor ki, ben bilmem esim bilir. Cok zor bi is sanki hahaben de varım.
Ama benden daha eğitimli, kültürlü, iyi gelirli vs. olup dolayısıyla bana denk olacağını düşündükleri kimse yok etraflarında bizimkilerin
tek istisnası ben (ülkenin en iyi okullarından birinde) okurken kuzenimin kaynının oğlu da orada okuyormuş bir kere tek ondan duymuştum o da görüş filan demedi zaten "bak var böyle bir çocuk, tanışırsanız, denk gelirseniz filan, bil" dedi sadece. ben de umursamadım zaten. hala tanımıyorum.
bizde doktor kadın da çok mesela, onlara da kimse kimseyi tanıştırmıyor (çünkü ailenin çevresindeki doktor erkekler muhfazakar, bunlardan kimse doktor kadın eş istemiyor)
doktor, pilot, vs. üst derecede okumuş ve kazanan işini de iyi yapan yükselecek vs. kadına kimse birini tanıştıramıyor böyle çevrede
yani kimi bulup kimi tanıştıracak?
yok evliPeki bu doktor ya da okumuş eğitimli muhafazar erkekler bekar mı ? Bekarlarsa nasip diyeceğim çünkü onların gene eş bulması çok daha kolay olur çalışan ya da okumuş istemedikleri için benim merak ettiğim kriteri olmayanda mı evlenemiyor nedir
güçlü kadın ben biyim bilmiyorum kiBen sizi onceden de takip ediyordum. Erkekler guclu kadin sevmiyor galiba. "Askoom bu kalem nasil kapaniyordu" diyem kadinlara kul koleler. Benim komsum ogretmendi, kocasi da apartman yoneticisi gider makbuzuna alti ustu kase basacak, diyor ki, ben bilmem esim bilir. Cok zor bi is sanki haha
bence bu dediğiniz kendi başına bir sıkıntısı yok30 yaşından daha küçük evlenmeyin diyorum, ayrıca sırf evlenmek için de evlenmeyin , uygun birisi yoksa bekarlık daha güzeldir...
İnan bana öyle bir zamandayız ki cocuk yapmak için bile bin kere düşünmek gerekiyor, hele bir kadın kendini garantiye almadan asla evlenmemeli ve de çocuk sahibi olmamalı diyorum, evlilikler zorlaştı, kadınların yükü daha da arttı, hem çalışma hayatı hem ev yükü hersey kadına bakıyor, benim durumum bu anlamda daha eşit şartlarda olsa bile birçok hemcinsim her yükü tek başına yüklenmek zorunda kalıyor, ne yazık ki giden hep kadından gidiyor, bir mesleğin yoksa çocuğunda sende perişan oluyorsun, erkekler de premses olmuş zaten , valla bizim nesilden sonraki neslin işi bayaaa zor bu anlamda , bence bir süre sonra evlilik , nikah diye bişey kalmayacak , kadınlar da yavaş yavaş uyanıyor artık, kimse kimseye bedavadan hizmet etmek istemiyor eskisi gibi , eski kadınları bilirsin fedakar anne kisvesi adı altında sömürülmeye mahkum edilmişlerdi lakin yeni nesil bu algıyı yerle yeksan ediyor ve bu benim baya hoşuma gidiyorbence bu dediğiniz kendi başına bir sıkıntısı yok
ama bir ailesi olsun, çocuğu olsun istiyorsa insan, özellikle de ülkemizde evlenmeden nasıl çocuk yapalım? yapsak çocuğa ayrı dert kadına ayrı dert, uğraşması kolay değil ki...