30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkür ederim canım:2:

ismail bülbül hocadan dinledim. Bende istiyorum insiye olmak :)) istanbula gidip alıcm. Azıcik para kazanayim. Bu ay cok para harcadim. Benimde elim de cok güzel enerji var. Anlatamam ama cok yüksek enerjim var :))

Aslıcım hoş geldin.
geçmiş olsun çok.
Nasıl oldu durumun?

hoşbulduk canım,teşekkür ederim,ilaç kullanıyorum ama çevremde sigara içen çok,o da olumsuz etkiliyor sanırım,o yüzden fark yok. sen nasılsın? kaplumbağaların çok tatlı bu arada.

selamlar tekrar

ben işteyim çalışmaya çalışıyorum.

gün bitsede eve gitsem modundayım.

tuğçemm sana dün yazdım görmedin galiba.
resim istiyom ben yaaaaa:26:
Hos geldin :)))
hoşbulduk canım,teşekkür ederim,ilaç kullanıyorum ama çevremde sigara içen çok,o da olumsuz etkiliyor sanırım,o yüzden fark yok. sen nasılsın? kaplumbağaların çok tatlı bu arada.

( faranjit icim burun spreyi kullandim bende. Cok fena ya. Zencefil iyi gelirmi ki :) ben gülen yüz koymusum valla yanlis anlamayasın kac gundur diyemedim gecmis olsun diye.

Hos geldin :)))

( faranjit icim burun spreyi kullandim bende. Cok fena ya. Zencefil iyi gelirmi ki :) ben gülen yüz koymusum valla yanlis anlamayasın kac gundur diyemedim gecmis olsun diye.

ben de pek anlam verememiştim zaten iki gündür zencefil kaynatıp içiyorum zaten,bal da yiyorum ama kesmedi şimdilik. sen nasılsın.

ben de pek anlam verememiştim zaten iki gündür zencefil kaynatıp içiyorum zaten,bal da yiyorum ama kesmedi şimdilik. sen nasılsın.

Kuru oksürük olayi ayva yapragi ,elma kabugu ve limon iyi geliyor yumusatyor.
Annem yapardi.

Bende iyiyim.Arada yuzumu sis gorunce canim sıkılıyor ama pazarı bekliyorum. cok sukur bugünümüze :)

Kuru oksürük olayi ayva yapragi ,elma kabugu ve limon iyi geliyor yumusatyor.
Annem yapardi.

Bende iyiyim.Arada yuzumu sis gorunce canim sıkılıyor ama pazarı bekliyorum. cok sukur bugünümüze :)

kortizol ilaçları şişlik yapıyor değil mi,benim arkadaşımın yüzünde de oluyordu...

bu arada avatarımı değiştirdim, sarışından esmere döndüm, nasıl olmuş kızlar, gülümsün gibi yenilendim ben de

iyiyim canım ben de evdeyim dinleniyorum.
teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…