- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.501
Suskun sultan yazının karakteri çok küçük okuyamıyorum. Anlamadım onyüden.
Okuyup anlayan varsa biri tercüme etsin please!
merhaba kızlar? Nasılsınız?
Hayırlı cumalar hepinize.. bu arada kim nereye gidiyor? ben anlamakta zorlanıyorum artık.
sanırım Turkuaz iş görüşmesi için firmaya gideceksin, hayırlısı bakalım.
Suskun sultan, sinemaya gideceksin ama kararsız kaldın, anlattığın konu şimdiden çok dallanıp budaklanmış gibi bence fazla kurcalama.. zamana bırak, ilgilenme biraz.
Hayata bir çocukla görüşmeye gidecek ama o da kararsız, sanırım bu durum da karşı taraftan kaynaklı bşyler var. ayakların gitmiyor. yine de bir kez görüşmekten zarar gelmez diye düşünüyorum :26:
Aslı, hasta mı oldun geçmiş olsun, dikkat et kendine canım haftasonu bolca dinlen
sanada geçmiş olsun
Valla bilmiyorum ki canım derdini anlayamadım.
erkekmiş canım ama 50 yaşındaymışşş...
emekliymiş tercümanlıktan
iyi Akşamlar Aslı, geçmiş olsun tekrargörüşürüz kızlar ben çıkıyorum
yazarım tabi ki canım. :)
değişmeye karar vermemle başladı herşey.
kişisel gelişim merkezi seçtim ve işe başladım. bu zamanda çok araştırdım.
reiki öğrendim. vücudumda ve ruhumda faydalarını gördüm.
Ayrıca reiki de çakra dengelemesi de var. vücutta tıkanık olan yerlerimizi açıyoruz.
eğer kalbinin üstünde bir sıkıntı ve ağırlık oluyorsa bu sevgisizlik hissinden...
midende ağrı ve ağırlık varsa bu güvensizlik ve hayatın akışına güvenmemekten.
boğazın düğüm düğüm oluyorsa ve tiroit sorunları varsa bu söyleyeceklerini içine atmaktan ve söyleyemekten.
kadınsal hastalıklar varsa bu erkek rollerini üstlenmekten ve dişi kimliğini reddetmekten oluyor.
bu sorunları çözebilirsek vücudumuzda sağlığına kavuşuyor.
kısaca herşey beyinde başlıyor.
Aslıcım hoş geldin.
geçmiş olsun çok.
Nasıl oldu durumun?
Hos geldin :)))selamlar tekrar
ben işteyim çalışmaya çalışıyorum.
gün bitsede eve gitsem modundayım.
tuğçemm sana dün yazdım görmedin galiba.
resim istiyom ben yaaaaa:26:
hoşbulduk canım,teşekkür ederim,ilaç kullanıyorum ama çevremde sigara içen çok,o da olumsuz etkiliyor sanırım,o yüzden fark yok. sen nasılsın? kaplumbağaların çok tatlı bu arada.
Hos geldin :)))
( faranjit icim burun spreyi kullandim bende. Cok fena ya. Zencefil iyi gelirmi ki :) ben gülen yüz koymusum valla yanlis anlamayasın kac gundur diyemedim gecmis olsun diye.
ben de pek anlam verememiştim zateniki gündür zencefil kaynatıp içiyorum zaten,bal da yiyorum ama kesmedi şimdilik. sen nasılsın.
Kuru oksürük olayi ayva yapragi ,elma kabugu ve limon iyi geliyor yumusatyor.
Annem yapardi.
Bende iyiyim.Arada yuzumu sis gorunce canim sıkılıyor ama pazarı bekliyorum. cok sukur bugünümüze :)
ismail bülbül hocadan dinledim. Bende istiyorum insiye olmak :)) istanbula gidip alıcm. Azıcik para kazanayim. Bu ay cok para harcadim. Benimde elim de cok güzel enerji var. Anlatamam ama cok yüksek enerjim var :))
hoşbulduk canım,teşekkür ederim,ilaç kullanıyorum ama çevremde sigara içen çok,o da olumsuz etkiliyor sanırım,o yüzden fark yok. sen nasılsın? kaplumbağaların çok tatlı bu arada.
bu arada avatarımı değiştirdim, sarışından esmere döndüm, nasıl olmuş kızlar, gülümsün gibi yenilendim ben de
değişiklik iyidir canım. güzel olmuş.
ama nedense ben hep zihnimde seni sarışın mavi gözlü canlandırıyordum. :)
yok canım,nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?