- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.521
:)) bir lenslik olay ya. al dene kısa süre
aslııı dün sana hasta olmuyorum dedim ya. şu anda hastalıktan geberiyoruumm
nazar mı değdi yoksageçmiş olsun canım, soğuk algınlığı, grip gibi bir şey mi...
fal sepeti de nedir? merak ettim..aslı geçmiş olsun.
bende dün sitede gördüm herkes fal sepetini övüyor bır falcıyı bakalım fal gönderdim bugun sonucu gelır heralde hakkımda neler dıyecek.
turkuazım güzel haberlerini bekliyorum.
Erkekleri anlamak çok zor ..bir de derler bayanlar zor diye.. bazıları cesaret edip açılamıyor. bizden bekliyor açılanı da gurur yapıp istemiyorlar anlamadım gitti.bence en güzeli bu boşver bıde bazı erkekler ılk farklı yaklaşıyor sonra kız kendılerıyle ılgılenmeye başladıgında farklı oluyorlar.
Dengesiz oldukları için.Belkide oyle olmasını ıstedın belkide farklı davrandı bılemeyız ancak ben mesela erkekleri cidden anlamıyorum.Bazı erkekler de özellikle diyorlarki saf salak ayağına mı yatıyorsun yok cıdden yanı erkekler o kadar dengesizlerki bır adam ben senden hoşlanıyorum cıddı cıddı alıp karşısına demedikce ben artık anlam katmıyorum.sende katma cok istiyorsa beyfendı karşına geçer ben sana arkadaşca bakmıyorum der...
Bir gün hayatına biri girecek. Ve o gün, Daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın!" E.Şafak
geçmiş olsun sultan ..şekerin mi var..babamda da var da?Haklısın canım bende fark ettim. Zaman lazım. İşlerim yoğunlaşacak zaten pazartesiden itibaren boşluktan bende sanırım ona sardım :) aslında dikkatimi başka şeylere verdim. Sizdende özür dilerim anlatma özürlü oldum. Alınganlık yaptım valla. Dün çok kötüydü böbreklerim valla 2-3 gündür böbreklerim ağrıyor doktor şekerin yükselecek diye şekerim çok yükselmiş dün akşam tokluğu ölçtüm. Yüzümde şişti. ağrı belime vurdu ya Allahtan pazara kadar ilacım bitiyor yine eski ben olacam. zihnim bulanık o yüzden akşam anlatamadım. Kitap okuyunca biraz duruldu da sabah rahat yazabildim. Şu haftayı bir atlatıyım da :) kortizon kullanan arkadaşlara da allah sabır versin. Bütün organlarımın çalışltığıı hissettmek ne garip birşey ya
İyi akşamlar herkese
Suskun sultan canım ilaçların ne zaman bitiyor? Bol su iç kortizon alıyorsun canım.
Aslıcıkkk cıkkk cıkkkk resmi sormuşun. Ben beğenemedim ama
Başka resim koy yaaaa
Dün içimden dedim ki aslıda hep aynı resim var. Sıkılmıyor demekli dedim bugün resim değiştirmişsin. Şaşırdımmm
Ayrıca ben ingilizce yiç bilmiyor değilim.
Yarın kursda ilk günüm ve hayata ile tanışcağızzzz
İyi geceler kızlar ben profil bilgilerimi değiştiremedim ve resim yükleyemedim yeni üye olduğumdan mıdır
değişiklik olsun dedim,niye yaa,ben çok beğendim kızı ama
ayrıca ingilizceyi hiç bilmiyorsun manasında bir şey demedim ben.
kontrol panelinden ayarlıycaksın canım.
Öle dedin demedim ki yavvv
Azcık biliyom demek istedim
Ayrıca sen resimdekinden çık daha güzel sevimli sempatiksin
Ayrıca kız gelinlikli farketmedim sanma
Gelin aslışşş
Yakında bülbül gibi şakıyacağım yavrummmmingilizce olarakdan inşşşş
Napıyorsunuz bakemmmm kızlarrr
Meleğimmm yavrummm sen napıyon?
Bende regli olcam olsam da kurtulsam yaaa
İyi akşamlar herkese
Suskun sultan canım ilaçların ne zaman bitiyor? Bol su iç kortizon alıyorsun canım.
Aslıcıkkk cıkkk cıkkkk resmi sormuşun. Ben beğenemedim ama
Başka resim koy yaaaa
Dün içimden dedim ki aslıda hep aynı resim var. Sıkılmıyor demekli dedim bugün resim değiştirmişsin. Şaşırdımmm
Ayrıca ben ingilizce yiç bilmiyor değilim.
Yarın kursda ilk günüm ve hayata ile tanışcağızzzz
fal sepeti de nedir? merak ettim..
Erkekleri anlamak çok zor ..bir de derler bayanlar zor diye.. bazıları cesaret edip açılamıyor. bizden bekliyor açılanı da gurur yapıp istemiyorlar anlamadım gitti.
geçmiş olsun sultan ..şekerin mi var..babamda da var da?
Meleğimmm yavrummm sen napıyon?
Bende regli olcam olsam da kuyüzen rtulsam yaaa
teşekkürler ama gerçekten o kız kadar güzel olsam daha ne isterimben gerçekten önce kızın yüzünü beğendiğim için seçtim, o da gelinlikli denk geldi, bak sen şu tesadüfe
ingilizce şakı tabi, yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?