- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.721
34 yaşındayım iş konusund ahiç sıkıntım olmadı Allaha şükür. ama aşk hep sıkıntı. ömrümün 12 senesini 3 kişiye verdim valla. 2si evlendi.en sonuncuyla 10 gün oldu ayrılalı.onu da evlendiririm heralde diye düşünüyorum :) aşıkken ayrılmak çook zor.hala hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum. Allahtan benim gibi bekar ve gezmeyi çok seven bir kız arkadaşım var.şimdi onla takılıyoruz bakalım belki biri çıkar karşımıza.ikimizde güzeliz ya ama kısmetimiz hiç yok malesef. oda evlendiği gün kocasından dayak yedi ve aynı gün ayrıldılar.
Buradaki kızlar mı? Konuyu bilmiyorum pardon. Birisi var anladığım kadarıyla ve sence olumsuz değil mi?herkes öyle yap diyor.adamı beğenmedim hala ısrar ediyor. kızlarda şans vermedim diye kızıyor. madem öyle bende mavi boncuk dağıtayım. yapıma ters bişey ama demekki şimdi ki kanun bu .
Hangi dizi_? Ben de İNTİKAM'ı izliyorum.Dizi bitti geldim kızlar.
neler yapıyorsunuz?
Hakkında hayırlısı olsun TurkuazCANIMiyi geceler kızlar
dizi bitti, bende az biraz ingilizce çalıştım.
yarın akşamda çalışacağım biraz. aradaki farkı kapamam gerek.
yarın inş iş görüşmem hayırlı şekilde sonuçlanır benim için ve olur inş.
Sana da hayırlı cumalar canım, dün yağmur yağarken bu konuya yazan tüm arkadaşlara diye dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.günaydınlar olsun..
hayırlı cumalar ..
beni de duanızda unutmayın bugün..:)
Hoş geldin civciv. Biz de (bir arkadaşım ve ben) kiminle arkadaşlık edersek onlar evleniyor. :) Yakında sizler de evlenirsiniz kızlar ben bu konuya girer çıkar kendi başıma yazarım. Hamama deli gitmiş gibi... TEK BAŞIMA...34 yaşındayım iş konusund ahiç sıkıntım olmadı Allaha şükür. ama aşk hep sıkıntı. ömrümün 12 senesini 3 kişiye verdim valla. 2si evlendi.en sonuncuyla 10 gün oldu ayrılalı.onu da evlendiririm heralde diye düşünüyorum :) aşıkken ayrılmak çook zor.hala hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum. Allahtan benim gibi bekar ve gezmeyi çok seven bir kız arkadaşım var.şimdi onla takılıyoruz bakalım belki biri çıkar karşımıza.ikimizde güzeliz ya ama kısmetimiz hiç yok malesef. oda evlendiği gün kocasından dayak yedi ve aynı gün ayrıldılar.
Buradaki kızlar mı? Konuyu bilmiyorum pardon. Birisi var anladığım kadarıyla ve sence olumsuz değil mi?
Hangi dizi_? Ben de İNTİKAM'ı izliyorum.
Hakkında hayırlısı olsun TurkuazCANIM
Sana da hayırlı cumalar canım, dün yağmur yağarken bu konuya yazan tüm arkadaşlara diye dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
Hoş geldin civciv. Biz de (bir arkadaşım ve ben) kiminle arkadaşlık edersek onlar evleniyor. :) Yakında sizler de evlenirsiniz kızlar ben bu konuya girer çıkar kendi başıma yazarım. Hamama deli gitmiş gibi... TEK BAŞIMA...
hahaaa, gülümsün.. 'gülümmmm'sünsana çok gülüyorum. -çok da güllü oldu -
duan için teşekkür ederim allah razı olsun. hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmaz
bakmışsın yakın zamanda sende güzel şeyler yazarsın buraya
Ben de onlardaki o soğukkanlı tavırlara hastayım. Yağmur'a telefon geliyor, Hakan diyor ki: Rüzgar gidecek şu bu vs. Yağmur gülerek cevap veriyor. Ya bir panikleyin arkadaş ya... Kız kardeşim ve anneme dedim ki: Ben olsam NEEEEEEEEEEEEEEE? diye bir paniklerdim.bende intikam'ı izledim. Şahika ya hayranım, çok tarz
öyle tabii Allah bilir.
Ben de onlardaki o soğukkanlı tavırlara hastayım. Yağmur'a telefon geliyor, Hakan diyor ki: Rüzgar gidecek şu bu vs. Yağmur gülerek cevap veriyor. Ya bir panikleyin arkadaş ya... Kız kardeşim ve anneme dedim ki: Ben olsam NEEEEEEEEEEEEEEE? diye bir paniklerdim.​ Taklit yaptım bir de çok güldü kız kardeşim.
öyle tabii Allah bilir.
Ben de onlardaki o soğukkanlı tavırlara hastayım. Yağmur'a telefon geliyor, Hakan diyor ki: Rüzgar gidecek şu bu vs. Yağmur gülerek cevap veriyor. Ya bir panikleyin arkadaş ya... Kız kardeşim ve anneme dedim ki: Ben olsam NEEEEEEEEEEEEEEE? diye bir paniklerdim.​ Taklit yaptım bir de çok güldü kız kardeşim.
Canım hoş olmaya hoşlar. :)kıyafet seçimleri, Hakan'ın tarzı filan da hoş. ama Şahika ve Haldun favorim. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş..
ahah arkadaş olalımmıııııııııı nooolurrrrrrrrrrr evlendir biziiiii
Canım hoş olmaya hoşlar. :)
Soğukkanlılıklarına ciddi hayranım. Keşke ben de biraz soğukkanlı olsam.
Şahika ile Haldun'un birbirlerini yemeleri de şahane...
Geçen haftaların birinde Şahika diyor ki: Haldun senin iyice ar damarın çatladı.
Sanki normal konuşur gibi laf sokuyorlar , hayatlarına devam ediyorlar...
Bir de evde her gün yeni bir skandal. Allah başımıza vermesin.
Kibarlıktan ziyade donuklar.demek istediğini anladım gülümsün.. annem de o diziyi izliyor.
geçenler de aynen şöyle dedi: 'bu zenginler kavga ederken bile kibarlıklarını bozmuyorlar' hakikaten öyle..
Yağmur'a da dünyanın lafını sayıyor Şahika ama çizgisini bozmuyor hiç
Kibarlıktan ziyade donuklar.
Bir de onca laf sayıyorlar birbirlerine hâlâ birbirlerinin yüzüne bakıyorlar. Her gün bir rezillikleri çıkıyor ama normal gibi davranıyorlar...
Tekrar ediyorum : ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN.
Yağmur konusuna katılıyorum. Sen kimsin ki onca laf sayıyorsun, deriz en azından. Sinirleri alınmış gibi Yağmur'un hiçbir şey demiyor. Kızmıyor, boş boş bakıyor insanın suratına... Donuk lafım burada da doğrulandı.
Bu bir dizi diyenler olabilir ama ben gerçek hayatta da böyle yaşamların olduğunu düşünüyorum.
bende dızı ıcın bıle abartı oldugunu düşünüyorum.
Ben fıx persembe akşamları zengin kız,fakır oğlanı izliyorumcok eğlenceli bazılarına salakça gelebilir ama ben bütün sınırımı atıyorum.
Ben de salı günleri Küçük Ağa dizisini izliyorum.Şirin , sevimli bir dizi. İnsan eğleniyor...
O kız geri döndü mü? Gerçekte doğum yapan, Nurdan'ın karısı olan! (Halamlardaydım bir gün onlar izliyordu da oradan biliyorum.)
Dizi izlemeyen benim bile iki dizi izlediğim ortaya çıktı. :)
İntikam bitiyor zaten.
Ne demek arkadaşım? Sen şimdi bana bulaştın ya yakında evlenirsin merak etme.
kıs ben sana bulaştım kaç zaman oldu, eeee hala bekarım ama olmaz kiii
herkese selamlar
herkese hayırlı cumalar olsun. Allah ım hayırlısı ise inş tüm dualarımızı kabul etsin. Amin
Allah ım bzilere de hayırlı kişiyi tez zamanda nasip etsin..
aslı minik kurbaa akşama buluşalım burda
bende napsam ya çıkıp belediyenin dağıttığı karanfilden mi alsam. çiçek verenimm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?