- 14 Ağustos 2011
- 28.829
- 4.556
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.701
öle tabii
Allah beterinden korusun. iyiki bela olmadı başıma.
şükür ki hayatım sessiz huzrlu.
birde hayırlı iş ve eşim olsatam olcak
kıs o battal nasıl cins. Allah bizi onun gerçeklerindne korusun
limonum bak ben boşandım valla öyle zorki.
bana şimdi ayrıldım diye üzülenlerin üzüntüsü çok basit geliyor.
yani düşün ne kadar ağır bişi.
o yüzden baştan bitmesi iyi oldu.
zaten ayrılık aşama aşama.
*önce ayrıldığıı idrak edemiyorsun.
sürekli onu aklayıp kendini suçluyorsun.
*sonra hamzediyorsun ayrılığı kabullenmeye başlıyorsun.
o zaman da işte yüreğin çok acıyor. hiçbişi senin hafiflemeni sağlamıyor.
sonra yavaş yavaş onun ve kendi hatalarını görüorsun.
sonra yaşama akıp gidiyorsun. dönüp bakınca acıların geçmesede hafiflemiş oluyor...
hee önüne bakman da zaman alıyor.
sen şükret ailen var. ben tek başıma yaşadım herşeyi..
hüsneye bayılıyorum ben yaa
Bende seyrediyorum
evet şampuanıma katcam bakalım. kısa harbiden uzuyor ama uzunken çok geç uzuyordu.
kızlar öperim sizi yanakdan
ben de yaa :)
battal da tam tip haa... :)
canım benım bız ılk ciddi ayrıldıgımızda
Acımdan ölüyorum zannedıyordum.Üstüne bırde ablası sitedeki herkese 3 yıllık ilişkinin arkasından kardeşim zaten kendını bır takım seylerle tatmın etsın dıye cıktı dedıgı ıcın daha beter enkaz haline gelmiştim.
O dönemde bıde çalışıyordum .Aynı sırketın cok yogun bır departmanındaydım ve resmen felçtim.MT olarak çalışıyordum müdürüm bayandı proje planları hazırlarken ansızın ağlamaya başlıyordum müşteri toplantılarında vs bıanda hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ,kadın bana ücretli izin verdı ben ıstemeden 2 hafta.annemler halımı görmesın dıye teyzeme gittim kadın benı yataktan bıldgın tazlıklı hortumlu su tutup cıkarıyordu .Bıraz toparlandım geldim işime tekrar Allah razı olsun o müdürümden kadın benı tırın altına atarım dıye cıddı cıddı eskı üzüldüğüm olayları gündeme getirip toparladı.Onsuz yapamayan ben 4-5 ay sonra onla yapamayan ben halıne geldim.6.ci ayda adam geldi ve bu sefer ben ıstemedım bana yaptıklarından ötürü ben ıstemedim tam 1.5 yıl boyunca it gibi davrandım.farklı yoktu resmen oyle bır ınsan oldugumu nasıl oldum anlamadım. evet suanda canın acıyor,acıyacak çünkü sürekli aklında iyi anılarınız gelıyor bu tür zamanlarda lütfen kagıda nıye kavga ettıgınızı yaz ve yak içindeki duygularda emın ol zamanla yanacak,bıtecek.Toparlanacaksın sadece zaman.Ölünseydı herkes ayrıldıgında ölürdü.
Allah tamamına erdirsin..:)kasımda canım. bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine, ailemi filan tanıyolarmış, çok yabancılık yok ama biz tanışmıyorduk. evlerimiz yakın sayılır ama karşılaşmamışız senelerce işte. kısmet bugüneymiş
iyi akşamlar canım bende yenice yazılanlara göz attım yarın ki kıyafetleri hazırlayacağım .. uyurum sonrada..Dizi bitti geldim kızlar.
neler yapıyorsunuz?
Dizi bitti geldim kızlar.
neler yapıyorsunuz?
iyi akşamlar canım bende yenice yazılanlara göz attım yarın ki kıyafetleri hazırlayacağım .. uyurum sonrada..
iyi geceler herkese
Selam iyi akşamlar...
cerenkar ve tuğce merhaba
Sayfayın okuyan iki ismi ilk önce tek kişi gibi okudum
Kürk mantolu madonna
pardon zaten tek kişiymişismi de güzelmiş bu arada benim uykum gelmiş veya yorulmuşum
iyi akşamlar canım bende yenice yazılanlara göz attım yarın ki kıyafetleri hazırlayacağım .. uyurum sonrada..
iyi geceler herkese
merhaba canım.
yatarsın 12 de artık.
konuştunuz mu seninkiyle?
yarın var mı bir plan?
evet canım memleketine gitti. gidecekti zaten. haftaya izin alacaktı. rapor alma fırsatı yakalayınca oda gitti. DÜn akşam görüşecektik Erteledik ... Haftaya artık :)
iyi geceler kızlar
dizi bitti, bende az biraz ingilizce çalıştım.
yarın akşamda çalışacağım biraz. aradaki farkı kapamam gerek.
yarın inş iş görüşmem hayırlı şekilde sonuçlanır benim için ve olur inş.
günaydınlar olsun..
hayırlı cumalar ..
beni de duanızda unutmayın bugün..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?