30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

haklısın canım daha köü şeyler de olabilirdi. sen çok güçlü bir kadınsın

umarım her şeyi kolayca atlatırım bi patlama yaşadım dün gece
çpk teşekkürler desteğin için

sistem beğenmeme izin vermedi bende yorum yapayım dedim.. kesinlikle katılıyorum..
birde insan kelime anlamı olarak arapça kökenli bir sözcük ve unutmaktan geliyor unutan kişi demek.. zaten öyle olmasaydı basit bir acıda saplanır kalırdık zaman ilaç olamazdı hiç bize...

Dizi bitti geldim kızlar.
neler yapıyorsunuz?

iyi akşamlar canım bende yenice yazılanlara göz attım yarın ki kıyafetleri hazırlayacağım .. uyurum sonrada..
iyi geceler herkese

Selam iyi akşamlar...
cerenkar ve tuğce merhaba

Sayfayın okuyan iki ismi ilk önce tek kişi gibi okudum

Kürk mantolu madonna

pardon zaten tek kişiymiş ismi de güzelmiş bu arada benim uykum gelmiş veya yorulmuşum

Son düzenleme:

merhaba canım.
yatarsın 12 de artık.
konuştunuz mu seninkiyle?
yarın var mı bir plan?

merhaba canım.
yatarsın 12 de artık.
konuştunuz mu seninkiyle?
yarın var mı bir plan?

evet canım memleketine gitti. gidecekti zaten. haftaya izin alacaktı. rapor alma fırsatı yakalayınca oda gitti. DÜn akşam görüşecektik Erteledik ... Haftaya artık :)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
dizi bitti, bende az biraz ingilizce çalıştım.
yarın akşamda çalışacağım biraz. aradaki farkı kapamam gerek.

yarın inş iş görüşmem hayırlı şekilde sonuçlanır benim için ve olur inş.

iyi geceler canım.
inşallah hayırlıdır ve hayırlı sonuçlanır canım.

34 yaşındayım iş konusund ahiç sıkıntım olmadı Allaha şükür. ama aşk hep sıkıntı. ömrümün 12 senesini 3 kişiye verdim valla. 2si evlendi.en sonuncuyla 10 gün oldu ayrılalı.onu da evlendiririm heralde diye düşünüyorum :) aşıkken ayrılmak çook zor.hala hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum. Allahtan benim gibi bekar ve gezmeyi çok seven bir kız arkadaşım var.şimdi onla takılıyoruz bakalım belki biri çıkar karşımıza.ikimizde güzeliz ya ama kısmetimiz hiç yok malesef. oda evlendiği gün kocasından dayak yedi ve aynı gün ayrıldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…