30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kaç yaşında evlendin. özel değilse neden ayrıldın. adam bi yamuk mu yaptı.
hangi kursa gidiyorsun.istanbulun neresindensin. bende İngilizce kursu düşünüyorum ama daha gidip konuşmadım bi yerle.

blue apple isimli kurs istanbul şişli.
ucuz bayağı int bak fiyatlarına.
bana hayata önerdi bu kursu
canım boşanlı 2 sene oldu herhalde.
yok ailesi ve kendisinin sorumluklarını yerine getirmemesi. maddi sorumluluk, manevi.
sahip çıkma koruma hastayken yanımda olma.
klaik ailesi ile eşinin arasında dengeyi sağlayamayan durumlar.

en iyisini yapıyorsun canım, hem biraz dolaşıp hava alırsın bu güzel günde, hem de kafan rahat olur hiç olmazsa

evde oturdukça bir şeylere sarıyorum. kafamı dağıtmam lazım.
yemeğimi yedim. odamı toparlamadan bi yorgunluk kahvesi içeyim.

ev arkadaşım kendine sevgili yapmış geçen demişimdir. bugün gelince onu anlatacak. diğerinden ayrılalı 6 ay oldu hemen yeni birisini buldu. ben kaç yıldır bekliyorum. ne kadar hızlılar .

ne yaptın red,aldın mı birşeyler

almam mı
büyük boy kalpli kutu aldım. indirime girmşti kaçırmadım.
kalpli reçellik takımı aldım. pembiş pembiş hoşuma gitti. evlenince onlardan tekrar alırım
yine bol paça pantolon aldım . pantalonum azdı. şimdi değişik değişik giyerim.
ankarada ceket almıştım. ankarada unutmuşum. ben bu aralar çok unutkanım.kafamı toplayamıyorum.

sen ne yaptın kurbağacım ?

anacım ne koyacaksın kalpli kutulara,ev kutu doldu
iyi yapmışsın,çeşit çeşit giyersin bir dahaki gidişine getirirsin artık ceketi

benim mavi kuşum şöyle ötüyor => hakkımda yorum yapmak için daha erkenmiş

Son düzenleme:
anacım ne koyacaksın kalpli kutulara,ev kutu doldu
iyi yapmışsın,çeşit çeşit giyersin bir dahaki gidişine getirirsin artık ceketi

şimdiden seneye sevgililer gününe hazırlık ucuza getircem hediyeleri şaka şakaya makyaj malzemesi ve küpelerimi ayrı kutulara koyacağım. yoksa ortalık karışıyor. hem de sevimli duruyor. atanmadan önce hep kalpli kutu alacağım diyordum . isteklerimi gerçekleştiriyorum bir bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…