30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

istediğin kalpli kutu olsun

FIKRA:
Kayserilinin tek ineği hasta olur. İnek yemekten içmekten kesilir. Çaresizlik ve üzüntüyle kıvranan Kayserili Allaha yalvarır, KURBAN OLDUĞUM ALLAH, İNEĞİM İYİLEŞSİN 15 GÜN ORUÇ TUTACAĞIM der! Allahın hikmetinden sual olmaz, ertesi gün bakar ki hayvan ayağa kalkmış yem yiyor, hareketleri de düzelmiş! Tamam demiş benim inek iyileşti, başlamış oruca! Tam 15 gün orucu tutmuş, sabah ahıra gitmiş ki ne görsün; inek ölmüş! Kayserili gökyüzüne bakmış ve demiş ki; SAKIN BENİ KANDIRDIĞINI SANMA, BU 15 GÜNLÜK ORUCU RAMAZANDAN DÜŞERİM, İNEĞİ DE KURBANA SAYMAZSAM NAMERDİM!

ahahhaha uyanık Kayserili. Kayserililerin bir çoğu böyle. tanıdıklarım çok. hatta biri bana teklif etmişti. o da çok uyanıktı. ben reddedince ortalıktan kayboldu . bir daha gözükmedi.
anammm şimdi fark ettim. bende ne çok reddediyorum. belli ki sorun onlarda değil bende

ne güzel :) sende mi aşk arayanlardansın ? napıyorsun. bir hikayen var mı ?

bende öğretmenim . 27 yaşındayım. hayatımın aşkını arıyorum. henüz bulabilmiş değilim.
evet canım inşallah gönlüme bir eş vardır kısmet tek eksiğim o gibi. ben 30 a kadar anlamadım zaman hızlı geçiyor

Türkiye'nin her yerinden talibin var,yine de oralı değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…