- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.201
Ahaha 100 % dusunce gucu yere duser. filozof bir an karsidaki ile goz goze gelir. Bende bu kitabi okuyorum der cocuk. Sonra bir kahve icelim mi der. Filozof cocugu begenmemistir o yuzden hayir der.
say olacak cogul cunku canim. This is true , very true sentence kulagimi tirmaladi. :)
O adam kim toplu arastiralim istiyorsan.
aaa! bilmiyordum. :)bızım sırkette çalışan 4-5 senedir ama yenı bızım buraya gelen bırısı adam ilginç bırısı ılk gördüpğüm günden benı ılgımı cekıyor ama nedense bugun dahada arttı.dur resmını sana özelden atıyım.
aaa! ben zaten başlamıştı sanıyordum.offf bugun yuksek lisansım başlıyor keske daha sonra başlasaydı.
Selam kızlar
Hayata senin adına sevindim inş devamı gelir
aslı afiyet olsun
Turkuaz, tuğçe, gülümsün, cerenkar ve aklıma gelmeyenlet selamkar
aaa! ben zaten başlamıştı sanıyordum.
haaa, ikinci dönem mi?
aaa! bilmiyordum. :)
bana da göndersene fotoğrafını.
onun sana ilgisi var mı?
Tanıştırılmayı sevmiyorum.
Dışarıdan da sert duruyorum. Birisi gelip teklif edemez. :)
Ben evde kaldım.
Siz kendinize bakın kızlar...
ama normalde soyle bırsey var gerçekten yonlendır dıye soruyorum ben ragmenı kullanmak ıstemeden ve genel olarak benım sosyal cevrem degıl genel olarak bır kısının dıye cümleye gırmışım sonra I demişim sen haklısın doğru ama orada normalde he/she seklınde anlatacaktım aklım başımda degılkı bugun :2:
bızım sırkette çalışan 4-5 senedir ama yenı bızım buraya gelen bırısı adam ilginç bırısı ılk gördüpğüm günden benı ılgımı cekıyor ama nedense bugun dahada arttı.dur resmını sana özelden atıyım.
ama Tuğçeciğim, üçüncü ben geldim.
O şarkı benim.
Ben duraksama donemimdeyim. Topu size attim. :)
Evet ama o zaman we just need a bit of luck olarak degistirebiliriz ... Turkce den ingilizce ye cevirmeye calisinca tamamen degisik bir sey cikiyor ortaya. Butun dillerde bu boyle , fransizca daha kotu adamlarin normal kelimeleri bile disil eril diye ayriliyor.
4-5 sene mi sende baya hizliymissin. :)
Hakkında hayırlısıysa inşallah olur HAYATA. İçim ısındı birden! :)bılmemen cok normal çünkü bu sabaha kadar sadece aa hoşmuş dıyordum bu sabah neden olmasın oldum.. ve araştırınca bıraz netten bayağı ılgımı cektı.sanırım var yanı durduk yere bır ınsan yanında 3-4 kısı oldugunda herkese günaydın der ,günaydın x veya naslsın x demez galıba dıye düşünüyorum ama yanılıyorda olabilirim zamana bırakcam bakalım.
tugce hoşgeldin.nasıldı sevgılıler günün?
Bana mümkünse bu durumla ılgılı kart çekermısın?
İşin şakasındayım Tuğçe, nasılsın?Tamam canım senin olsun.
bılmemen cok normal çünkü bu sabaha kadar sadece aa hoşmuş dıyordum bu sabah neden olmasın oldum.. ve araştırınca bıraz netten bayağı ılgımı cektı.sanırım var yanı durduk yere bır ınsan yanında 3-4 kısı oldugunda herkese günaydın der ,günaydın x veya naslsın x demez galıba dıye düşünüyorum ama yanılıyorda olabilirim zamana bırakcam bakalım.
tugce hoşgeldin.nasıldı sevgılıler günün?
Bana mümkünse bu durumla ılgılı kart çekermısın?
selam canım bak avatarı değiştirdim :)Selam kızlar
Hayata senin adına sevindim inş devamı gelir
aslı afiyet olsun
Turkuaz, tuğçe, gülümsün, cerenkar ve aklıma gelmeyenlet selamkar
Hakkında hayırlısıysa inşallah olur HAYATA. İçim ısındı birden! :)
İşin şakasındayım Tuğçe, nasılsın?
hoşgeldin aramıza:)MissGamzeli ben, 28 yaşındayım, erkek arkadaşım var ama hala bekarım, 2015'e kadarasker yolu bekliyorum bu aralar
İngilizce öğretmeniyim, ilkokulda görev yapıyorum, mini mini 2ler ve 4lerimle[/B]
İyiyim sağ ol.Biliyorum canım.
İyiyim sen nasılsın?
Nasıl geçti haftasonun?
yok canım ben adamı sadece yakın bır süredir tanıyorum.4-5senedir tabıkıde tanımıyorum.. yoksa 4-5 senedir tanırken bır anda vahıy ınmedı.
Hakkında hayırlısıysa inşallah olur HAYATA. İçim ısındı birden! :)
İşin şakasındayım Tuğçe, nasılsın?
Ay söz çok güzelmiş içimdeki hüzne biraz umut oldu.. teşekkür ederim canım...Lucky7, evet kırmızı kapalı kitap. :)
Bu sözü az önce bir başka konuda gördüm. Çok beğendim.
Nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren Kudret (c.c) ,
Seni de hangi gönüle yerleştireceğini bilir..!
Tasalanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?