30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben seni evli sanmistim neden acaba sultan oldugundan dolayi mi.

Peki neden sence. :)

Hmmm sehirler peki? gorusmeyi denesenize. Cevreniz genislerse belki u never know.

cunku dogru adam bulamadıgımdan ve iletişim kuramadıgımdan cok fazla normal erkek arkadaşım var ama farklı bır boyutta kımse yok.
Bırısınden seneler sonra hoşlanmaya başladım bakalım ne olur gerçi oda platonik olur kesın..

ssen nıye?

Yes ,you're right but I have already had many friends but I am still single. I thınk It isn't depend on person's environment only I thınk it depend on a luck.

Son düzenleme:
Ben seni evli sanmistim neden acaba sultan oldugundan dolayi mi.

Peki neden sence. :)

Hmmm sehirler peki? gorusmeyi denesenize. Cevreniz genislerse belki u never know.
Hayırlısı olsun canım, benim bir çabam yok illa sevgili bulayım gibi,,, tanıştırılmayı da sevmiyorum.

Hayırlısı olsun canım, benim bir çabam yok illa sevgili bulayım gibi,,, tanıştırılmayı da sevmiyorum.

kuzum tanıştırılsan nolcak sankı tanıştırılanlar cok bulabiliyor.

Gerçi benıde kımse tanıştırmadı istememde.

Eger Allah kaderımıze bırısını yazdı ise elbet karşımıza cıkacaktır.Ben cok insan tanıyorum yolda,otobüste,pasaport kuyduruğunda,metro da tanışıp evlenen.. Hatta sordugunda bılıyormuydunuz dedıgınde yoo sadece ılk gördüğümüzde aa tamam bu dedık dıyorlar.

aynen öyle, Rabbim birisini yazmışsa yüreğimize sebepler yaratması da zor değil nasılsa...

Turk olsun diye tutturdugum icin ama artik tutturmuyorum.

Yes ,you're right , although I have many friends, I am still single. I think, This depends on not only my social environment , I also need a bit of luck.

my kullanilmasi daha iyi cunku I diye devam ediyorsun... Aslini cok fazla degistirmek istemedim.

Aniden carpismayi sevenlerden misin, :))

Son düzenleme:
kitaplarım yere dökülürse de tadından yenmez.

Turkısh people says that'' Allah çirkin şansı versın..'' ıt ıs very true sentence.

O değilde ben adam hakkında salak gibi sabahtan berı araştırma yapıyorum.. napcam ben yaww..cok etkılendım şaka gibi

kitaplarım yere dökülürse de tadından yenmez.

Ahaha 100 % dusunce gucu yere duser. filozof bir an karsidaki ile goz goze gelir. Bende bu kitabi okuyorum der cocuk. Sonra bir kahve icelim mi der. Filozof cocugu begenmemistir o yuzden hayir der.

say olacak cogul cunku canim. This is true , very true sentence kulagimi tirmaladi. :)

O adam kim toplu arastiralim istiyorsan.

Son düzenleme:
Ahaha 100 % dusunce gucu yere duser. filozof bir an karsidaki ile goz goze gelir. Bende bu kitabi okuyorum der cocuk. Sonra bir kahve icelim mi der. Filozof cocugu begenmemistir o yuzden hayir der.

O adam kim toplu arastiralim istiyorsan.

Tanıştırılmayı sevmiyorum.
Dışarıdan da sert duruyorum. Birisi gelip teklif edemez. :)
Ben evde kaldım.
Siz kendinize bakın kızlar...

ama normalde soyle bırsey var gerçekten yonlendır dıye soruyorum ben ragmenı kullanmak ıstemeden ve genel olarak benım sosyal cevrem degıl genel olarak bır kısının dıye cümleye gırmışım sonra I demişim sen haklısın doğru ama orada normalde he/she seklınde anlatacaktım aklım başımda degılkı bugun :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…