- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.081
Dünyanın en güzel gelini olacaksın Allah'ın izniyle
Yeni hayatında sana mutluluklar,bolluk ve bereket,huzur ve neşe diliyor,kendi meleklerini hayata getirmen dileğiyle,sana hakettiğin düğünü kolaylıkla atlatmanı diliyorum Rabb'imden,inşaAllah
İnşallah canım.
Çok sağol.
Allah razı olsun. Duygulandırdın beni.
Canım şu anda senin fikirlerine ihtiyacım var özele yazayım bir bak :)
Kimler var bilmiyorum ama şu anda aklım durdu...
Sana değer meleğim,az bile :13: gönlünün güzelliği ve temizliği taaa oralardan yansıyor bizlere çünkü. Eminim bana buradaki tüm hanımlar katılıyordur
Çok teşekkür ederim canım.
Genelde herkes öyle der.
Herkes mutlu olsun isteyen bir insanım.
Sen de güzel sözlü, güzel düşünceli bir hanımsın canım.
İnşallah hepimiz de mutlu huzurlu ve sağlıklı güzel yıllar yaşarız canım sevdiklerimizle beraber.
Yaz canım bekliyorum.
Teşükkür ederim Haklısın söylediklerinde.... Son mesajıma da aynı yanıtı verirsen e-bende kendimi uzak tutucam kararlıyım..
canım kartın araştır diyor.
Farklı seçenekleri dene ve yeni yollar araştır.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Diğer kartın ise doğaya dön diyor.
Açık havada zaman geçirmek sana iyi gelecek canım.
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulacaksın.
İçindeki sınırsız gücü ve aradığın tüm cevapları da...
canım hayırdır, inş herşey yolundadır canım.Canım şu anda senin fikirlerine ihtiyacım var özele yazayım bir bak :)
Kimler var bilmiyorum ama şu anda aklım durdu...
yavrum ne oldu? çocukla mı ilgili? eğer öyleyse canım Allah hayırlı ise yakın değilse uzak etsin canım.Teşükkür ederim Haklısın söylediklerinde.... Son mesajıma da aynı yanıtı verirsen e-bende kendimi uzak tutucam kararlıyım..
tesekkurler canımmm
sakın hıc bır seye canını sıkma degmezzz
Günaydın kızlar. Yine ben geldim erkenden. Daha horozlar ötmedi.
canım hayırdır, inş herşey yolundadır canım.
yavrum ne oldu? çocukla mı ilgili? eğer öyleyse canım Allah hayırlı ise yakın değilse uzak etsin canım.
yavrum elimde değil.
hayırlı şekilde; iş yok aşk yok eş yok.
aman be beyzam anlatsam roman olur.
size özel mesaj attım .. buraya yazmayım dedim.... kendimi komik hissediyorum yada sinirden gülüyorum
ay yavrum kıyamam canım. kıs herşeyde hayır vardır. korkma öle firma hemen çökmez.bende cok sıkıldım artık..
benım buradakı operasyonum bıtıyor ,sırketın sendıka süreci başladığı için sırket yenı proje alamıyor.ortak işleri yaparsın satınalma vs takılırsın sonrada operasyona geçersın denıyordu aylardır göya dün bellı olacaktı dün hıcbırsey bellı olmadı.
Galıba bende işsiz kalacağım kımse hıcbırsey konuşmuyor,söylemiyor canım acıyor ablam ınanılmaz derecede göya destek olacak dıye didik didik ediyor sureklı sorular soruyor onlara bıle artık cevap verırken canım acıyor.
bu kadar büyük dışarıdan gözüken bır sırket ıcten çöküyor ve galıba bızde işsiz kalacağız.Allahım hersey bır anda nasıl bu kadar kötü gidebilir aklım almıyor.saçma sapan bır haldeyım haftasonu annemlere gıdıcem onlarda sureklı sorular soracak ben kendı içimde veremedıgım cevapları nasıl vereceğim.
Başka bır ıs istemiyorum sadece bu sırketın bıran önce düzelmesini istiyorum gerçekten bılmıyorum.
size özel mesaj attım .. buraya yazmayım dedim.... kendimi komik hissediyorum yada sinirden gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?