30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım şaka gibi sendıka dönemı bızı mahvettı sırket dışarıdan ınanılmaz derecede büyük ama içten çöküyor ayakta zor durma dönemindeyız.dırektörler,müdürler kım nereye kaçabılırım derdine düşmüş durumda bıde global bır fırmayız olanları şaşkınlıkla ızlıyorum.
Ne konuşcamki kendıme bıle bsyler diyemıyorum,denecek bırsey yok cunku. ınsan bu dönemde sadece sessız kalmak ıstıyor ılk kez boyle bır sureçteyım kusura bakma senınle ılgısı yok ama cok teşekkür ederim konuşmayı bıle teklıf etmene.

Son düzenleme:

canım şimdi olay sıcak karma karışık geliyordur.
nasibin kimden nerdne geleceği belli olmaz.
belki ordaki yöneticilerin tanıdıkları başka kişiler filan seni kendi yanlarına alır. hani, aynı sektörde tanıdıları arkadaşları vardır yöneticilerin.
onun ekibine filan.
sen hiçç öle olumsuz dşünme.
Rabbim ol derse pat diye kendini çok çok daha iyi yerde bulursun.
üniv mezunusun, yüksek yapıyorsun dilin var, çok gençsin.. eee sen iş bulursun canım.
bende yabancı dil çok sorun acayip hemde
yani ne konuşcam derken canım, bazen olur ya insna ölece içini dökmek rahatlamak için konuşur.
onu düşündüm ben. sen bilirsin. elimden gelen bişi olursa her zaman yaparım emin ol.
sevgiler

turkuaz meaj geldimi

geldim canım ama bence sen kendini çok suçlu gibi görüp çok suçlu durumuna düşürmüşün sankim :26:

geldim canım ama bence sen kendini çok suçlu gibi görüp çok suçlu durumuna düşürmüşün sankim :26:[/QUOTE]

doğru suç işlemişim gibi hissettirdi ne yapayım :) okudu okudu cevap yazmadı bende dedim sen yazmayınca yanlış düşündüğünü hissettim dedim ((

işe dönmem lazım.... üzüldüm ve canım sıkıldı aslında mam artık yapcak birşey yok... sinirlenince nedense gülme krizim tutuyor.... ((

işe dönmem lazım.... üzüldüm ve canım sıkıldı aslında mam artık yapcak birşey yok... sinirlenince nedense gülme krizim tutuyor.... ((

işinin başına git.
onuda odaklanma. işini yap çık.
takılma ortada kötü bişi yok. sankim ne yapmışsın. takılma... yalnış anlaşılma için silecekse durmasın silsin. deli mi ne
özelden yazdım açıkca fikrimi

sağ ol turkuaz haklısın devam ettirirse de birşey diyemem kopacaksa burda kopsun güvenmezse de bana güvenmesin artık yapabileceğim bir şey yok. Hayat devam ediyor...

Şu ana kadar beni tanımış olması gerekir ama hata yaptım kabul. ben göründüğüm gibiyim nasıl tanıdıysa öyleyim ama yok aklında başka türlü kalırsamda birşey yapamam daha kötüye dönemesin olay. burda kalsın.

Son düzenleme:

canım işine gücüne bak, totosunu kaldırma, üstüne düşme.
valla öle çok elzem bir hata göremedim. ne var ne yapmışın yani duyanda gidip bişi yapan sanır. ne var Allah aşkına.
sen üsteledikçe o geri çeker kendini, havalanır bide varki yarası böyle yapıyor filan diye düşünür.

akışa bırak canım hayatı.. bunlar hep ders sınav işte hayatımızda.
biz burdayız anlat sıkıldıkça için. elbet çıkcak hayırlı kısmetimiz.
Allah a o kadar dua ediyoruz. eee bizim elimiz böğrümüzde bırakmayacaktır.

Rica ederim canım.
Evet doğru algılamışsın. dışarı çık kahvaltı et ortam değiştir.

selamlarrr mini mini serçeler

herkese hayırlı cumalar olsun. birbirimizi dualarımızda unutmayın.
bana da çok dua edin emi.
yeni iş, yeni aşk (sanki aşkım vardı da yenisi bide ) için

Sana da hayırlı cumalar canım.
Dualarım seninle biliyorsun.
Ben de hastalandım uzanıyorum.
İnsan da bu dönemde çok duygusal oluyor. her şeye ağlayasım geliyor. :)

tugcecım 71 gün kalmış düğüne bıtmış ne kalmışki şurada ne kadar heyecanlısındır şimdi ne güzel.ben hıc bu kadar az oldugunu farketmemiştimde.

saol canım duaların için Allah razı olsun. hepiniz de benim dualarımızdasınız.
inş tez zamanda hayırlı şekilde kabul olur hayırlara ferahlara çıkarım inş.

bende olmadım ama olacağım haftaya pzt salı filan olur herhalde.
aynen ama huzursuzum, mutsuzum, duygusal zatii, arada ağlıyom ama sonra kalkıp yol devam şeklinde. hormanlarım ne tuhaf oluyor bu benmiyim diyorum.

bakalım Allah hayırlara ferahlara çıkarsın offf

Gidicem dedim kimse arkamdan bye dememis. Insan bir su doker. Gelmiycem iste hih. :86:
Hayırlı cumalar bayanlar gelip gidiyprum işlere devam arada yazarım. çok iyiyim arabamıda bugün güzel kullandım. Usata şofer oluyorum

Şehir içine de giriyorum ev-iş arası kullanmak güzelmiş

tugcecım 71 gün kalmış düğüne bıtmış ne kalmışki şurada ne kadar heyecanlısındır şimdi ne güzel.ben hıc bu kadar az oldugunu farketmemiştimde.

Ay evet canım. bak sen 71 gün deyince benim de gözüme az geldi. :)
Heyecan zaman yaklaştıkça artıyor tabi canım.
Her şey güzel olur, kolaylıkla her şey hallolur inşallah.
Darısı sizlerin başına inşallah.

Amin canım. Senden de Allah razı olsun.
Ama bu süreç te geçecek.
Biraz daha sabır...
Feraha çıkacaksın Allah'ın izni ile...

halolacaktır canım emınım Allah senın kalbın kadar sana temiz ve musmutlu günlerde geçmesini sağlayacaktır.71 gün sonra yepyenı bır hayat başlıyacak senın ıcın ne güzel.

Hayırlı cumalar bayanlar gelip gidiyprum işlere devam arada yazarım. çok iyiyim arabamıda bugün güzel kullandım. Usata şofer oluyorum

Şehir içine de giriyorum ev-iş arası kullanmak güzelmiş

Ne güzel. Maşallah.
Bende de araba var ama cesaret edip trafiğe çıkmıyorum.
belki de stres olmak istemiyorum.

tugce belkı sureklı senden kart ıstıyorum ama bu kez gerçekten daral geldi işlerle ilgili bugun .Bakabilirmisin bıde ne olacağına dair kartları yorumlayabılırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…