- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.201
milettin ilişkilerini dinlemekten bööö geldi bazen kendimin ilişkisi gibi oluyorum, sevgilileri ile görüşürken yanlarnda götürüyolar en iyi arkadaşm misali arkadaşlarm övme görevi benim artk benimsedim veriyorum gazı, geçen gün bir baktm arkadaşm ben onu övdükçe beimle dalga geçerek pirim yapmaya başladı bendede 1 ylın patlamas oldu sevgilisinin yannda sen bayağ kilo aldn beynine oksijen gitmiyo dedim eeee yeter ama azckta eğlenmek benim hakkm dimehemen kendıne bır sevgılı yap bak ozaman hayat sana butun renklerını gosterırr
yaa nerde yapcam. kağıt bebek değiller ya. var biri peşimdeydi. ben istemiyorum. hoşuma gitmedi.sırf sevgili olsun diye de çıkılmazki.:26:
milettin ilişkilerini dinlemekten bööö geldi bazen kendimin ilişkisi gibi oluyorum, sevgilileri ile görüşürken yanlarnda götürüyolar en iyi arkadaşm misali arkadaşlarm övme görevi benim artk benimsedim veriyorum gazı, geçen gün bir baktm arkadaşm ben onu övdükçe beimle dalga geçerek pirim yapmaya başladı bendede 1 ylın patlamas oldu sevgilisinin yannda sen bayağ kilo aldn beynine oksijen gitmiyo dedim eeee yeter ama azckta eğlenmek benim hakkm dime
selam
turkuazzz nerede
milettin ilişkilerini dinlemekten bööö geldi bazen kendimin ilişkisi gibi oluyorum, sevgilileri ile görüşürken yanlarnda götürüyolar en iyi arkadaşm misali arkadaşlarm övme görevi benim artk benimsedim veriyorum gazı, geçen gün bir baktm arkadaşm ben onu övdükçe beimle dalga geçerek pirim yapmaya başladı bendede 1 ylın patlamas oldu sevgilisinin yannda sen bayağ kilo aldn beynine oksijen gitmiyo dedim eeee yeter ama azckta eğlenmek benim hakkm dime
ahaha kızcagız esekten dusmus karpuza donmustur
turkuaz bdv den bdv ye geçiyor,oku oku şişecek ondan sonra
iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın.
Hoş bulduk. Bende arada geliyorum firsat oldukça. Var mi bi degisiklik.
Bende iyiyim cnm. Çok şükür hafta sonu geldi. Biraz dinlenecegim. Sen napiyosn. Var mi bi degisiklik. Aksiyon falan
valla ik önce bekemiyodu dediklerimi şaşknlıktan tekrar etti sonra ağycak gibi oldu 3. aşama korkudan gidene kadar bana iyi davrandı
haklısın ama bazen hak ediyorlar. boşver sen onları. zamanı gelincede sen dalga geçersin :)
selam kızlar dışardaydım yeni geldim
arkadaşlarla çıktık iki kişinin arasını yapmaya çalışıyoruz
canlı müziğe gitik
sonra dürümlerimizi aldık parkta yedik angara müziği eşilğinde iyi geldi
senin canlı müzik de bitmiyor.
ama sendede suc var bıraz ne işin var kıssım
milletin yanında
opüşürler koklaşırlar
selam kızlar dışardaydım yeni geldim
arkadaşlarla çıktık iki kişinin arasını yapmaya çalışıyoruz
canlı müziğe gitik
sonra dürümlerimizi aldık parkta yedik angara müziği eşilğinde iyi geldi
selam
turkuazzz nerede
valla okuyacak bişiler arıyom.turkuaz bdv den bdv ye geçiyor,oku oku şişecek ondan sonra
iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın.
aklnda kalan şark hangisi öff canm çekti şimdi canl müzik
gitme aklım sende kalır
saklımdasın ey yar
kendine iyi bak böyle gidiyor. özgün müzik ve türkü arası ahmet kaya falan söyler severim keratayı
orta sondayken ilk şarkılarını bize söylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?