30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hemen kendıne bır sevgılı yap bak ozaman hayat sana butun renklerını gosterırr
milettin ilişkilerini dinlemekten bööö geldi bazen kendimin ilişkisi gibi oluyorum, sevgilileri ile görüşürken yanlarnda götürüyolar en iyi arkadaşm misali arkadaşlarm övme görevi benim artk benimsedim veriyorum gazı, geçen gün bir baktm arkadaşm ben onu övdükçe beimle dalga geçerek pirim yapmaya başladı bendede 1 ylın patlamas oldu sevgilisinin yannda sen bayağ kilo aldn beynine oksijen gitmiyo dedim eeee yeter ama azckta eğlenmek benim hakkm dime

ahaha kızcagız esekten dusmus karpuza donmustur

turkuaz bdv den bdv ye geçiyor,oku oku şişecek ondan sonra
iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın.

haklısın ama bazen hak ediyorlar. boşver sen onları. zamanı gelincede sen dalga geçersin :)

haklısın ama bazen hak ediyorlar. boşver sen onları. zamanı gelincede sen dalga geçersin :)

dime ya iişkin varsa iki kişi kendi arasnda şakalar bulsun eğlenicek şeyler konu bulsun arkadaşn ezerek pirim yapmakta ne oluyo cnm.

birde öyle zor durumda kalyo insan kendini övsen çocuğa göz koydun olucak, mecbur salağa yatyosun bu sefer yeter dedim

selam kızlar dışardaydım yeni geldim

arkadaşlarla çıktık iki kişinin arasını yapmaya çalışıyoruz

canlı müziğe gitik

sonra dürümlerimizi aldık parkta yedik angara müziği eşilğinde iyi geldi

ama sendede suc var bıraz ne işin var kıssım

milletin yanında

opüşürler koklaşırlar

bende müsade ettim zaten çocuk şehir dşndan geldi yarm ağız görüşürüzdedim ilk görüşmede ertesi sabah sevişirler diye ses etmedim pat telefon hadi sinama bileti aldk gel ben köşeye otiriyim dedim çocuk tam ortamza oturduk demesinmi ben arkadaşna filmi anlatçam bana yani haydaAA korkudan yanlş anlamasn diye saçm dağldı toplayamadm.

aklnda kalan şark hangisi öff canm çekti şimdi canl müzik

selam
turkuazzz nerede

burdayım
sen turkuazzzz yazıp beni çağırmıyorsun.

turkuaz bdv den bdv ye geçiyor,oku oku şişecek ondan sonra
iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın.
valla okuyacak bişiler arıyom.
birinin sevgilisi ile yapacak bişi bulamadıkları için sıkılıyorlarmış.
ahhhh sevgilim olsaydı da sıcacık elimi tutsa yolda yürüsek bile yeter diyemedim.. diyemedimmm
aşık olmak istiyorum. aşık olmalıyım.. çok özledim yaaa aşkı sevgiyi flörtü

beyzoşşşşşşşşşşşş

aklnda kalan şark hangisi öff canm çekti şimdi canl müzik

gitme aklım sende kalır

saklımdasın ey yar

kendine iyi bak böyle gidiyor. özgün müzik ve türkü arası ahmet kaya falan söyler severim keratayı

orta sondayken ilk şarkılarını bize söylerdi

gitme aklm sende kalr ağlatr adamı 2. hangi şark hatrlayamadm

geçen gün biz kafa dağatmaya gittik canl müzik adam mçt ağzmza o ne güzel sesss boğazm düğümlendi daha beter oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…