- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.401
sizin sitede bu yıl nişan,düğün senesi herhaldeinşallah hayırlısı ile canım...
tuğçemm ne yapsam sizin oraya mı taşınsam.
kısmetim açılır sayende
Günaydın herkese.. işlerim yoğundu dönemedim buraya ne güzel bir sürü sohbet etmişsiniz..okuyamadım daha..
canım düşük enerji ne ya varmı böyle birşey sanki bu aralar bende mi öyleyim ne .. düzeliyormu kalıcı bişi mi?
yok canım gelmez adım gibi eminim o mantık adamı mutsuz olacağına inanıyorsa ölse bile yapmaz.
kendi doğruları biraz fazla
bende buna inanıyorum olacaksa zaten olacak olmayacaksa da olmayacak. hayata bıraktım kendmi iyi gelecek şeyler yapıyorum.
tuğçe iyi geliyorsun.
ama şu olumlamalar falan varya inancım yok bunlara benim.
çok önerdiğim şeyler sınav sürecinde öğrencilerimle motivasyon çalışmalarını falan yapıyorum işe de yarıyor .
ama ben kendi üzerimde yapamıyorum.
teşekkürler canım bir okuyayım cümlelerimi değiştireceğim bazen basit gibi gelen şeyleri yapmayarak daha mutsuz oluyoruz galiba. gecen gün haberlerde izledim kadının birinın bebeği olmuyormuş doğru nefes alma teknikleri ile alakalı bir kursa gitmiş olmuş bebeği. meğer doğru nefes almadığı için rahmi etkileniyormuş.. izlediğim de çok şaşırmıştım.
canım ya hayırlı olsun.. bu arada ayakkabının altına beni de yazar mısın
Beyzacım geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
saol canım teşekkür ederim
evet, maaleef
evet, maaleef
hastalık bu,niye çekiniyorsun onu anlamadım,normalde çekingen biri olsan neyse
kıssım mahremıyet dıye bırsey var
herseyın yerı var kı bu aralar burası bence guvenlı dııl
neden bu aralar güvenli değil.
lucky nerdeee merak ettim iyice. kıza bişey mi oldu ki. :26:
o da benim gibi aklına esince geliyoo gidiyordedim ya o bazen ara veriyor kkya girmeye diye,o gün de veda yazısı gibi yazmış,bazen 1 ay sonra falan dönüyor
o da benim gibi aklına esince geliyoo gidiyorönemli bişey olmasında gelsin gitsin.
yok sen o kadar ara vermiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?