- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.361
kim o kişi seni rahatsız mı ediyordu.
canım ya hayırlı olsun.. bu arada ayakkabının altına beni de yazar mısıniyi geceler canım.
Karşı komşunun kızı nişanlandı da. onun resimlerine bakıyordum. :)
ayağımı sürttüm herhalde.
darısı sizlere canlarım.
Redcim ...Yok rahatsızlık değilde traji komik bir olay olmuştu. Dünya küçük hiç olmaması gerekn bir rastlantı oldu da boşver anlatmayım yarın sınavım var aklıma takmayım.
Kısaca bir daha açmayım en iyisi .
Konuyu anlattıkça aklıma kazınıyor...
canım ya hayırlı olsun.. bu arada ayakkabının altına beni de yazar mısın
benim ismim silinir genelde ama bir faydasını görmedim şimdiye kadar
Benim de hep silindi ama halen bekarım
Açıkçası ben görücü usulü tanışmaya karşı değilim zaten sadece tanıştırılıyorsun oturup konusuyorsun. sadece bazen aileler çok kaptırıyor sen elektrik alamayınca neden hayır dediğini anlamıyorlar bende öyle oldu ama elk alsaydım herşey su gibi akıp gidebilirdi aileler hevesli olunca üstleniyrlar herşeyi.. kardeşimde öyle oldu...evet dün kafam yine bulandı. arada böyle geliyor gidiyor aklım. bazen diyorum görücü usulü tanışsa mıydım. adamı beğenmedim peki. aklıma yatmıyor. acaba yeni biri çıkacak mı karşıma yoksa böyle yaşlanıp gidecek miyim.:44:
şimdilik yok canım birileri var gibi olsada istediğim olmadığını biliyorum.. sende nasıl durumlar..nasılsın cerenkar,var mı bir gelişme
şimdilik yok canım birileri var gibi olsada istediğim olmadığını biliyorum.. sende nasıl durumlar..
iş le alakalı biraz olumsuzluklarım var canım başka gelişme yok su an...ne olmuş cerene ?? merak ettim bak.
ne oldu canım kaçırdm ben sanırım biri vardı görüştüğün? onla mı alakalıBen sildim bahsettiğim kişiyi gördükçe canım sıkılıyordu :) birde aklıma geldikçe kızıyordum
benim ismim silinir genelde ama bir faydasını görmedim şimdiye kadar
geçende benimki silindi ama bişey çıkmadıözel mesajlarına baktın mı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?