30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iş yerinde o etek olur mu ki. bence daha şık şeyler var. faworim siyah etek güzel bir buluz gömlek tarzı olabilir. kısa bir ceket olabilir.+ bir de kırmızı ruj. sade bir göz makyajı.
kırmızı ruj her zaman dikkat çekicidir ama dozunda tabiki.

etek evet klasik kahve ayakkabma olmaz krem eteğimi giyiyim o klasik krem üzerine canl bir renk giyiyim zaten öyle giyindim işyerinde beni çekemiyen bikaç paçoz var aynsn giydi ya ünüforma gibi oluyo:18:

özelde çalışıyormuş,giyebilir bence.ayakkabısı kahverengi türü,siyah giyemez.

bence nick kocadakoca olsun

kıs benbi burda öldürdün gülmekden redoo
kocadakoca heee

kocArıyorum da olur.
belki biri acır da yardımcı olur bize..
yoksa kafayımı yedik ne

kıs sende çok alemsin.
biz kk deki kızlar olarak toplanıp pzt senin işyerine gelelim ziyarete

sen bunun üzerine beyaz bluz giyme.
ayakkabı, etek ve üzerine pembe tonlarda bluz giy.
evet bluz dar olsun etek geniş kesim çünkü.
bluz böleeee memişlerini sarıp belli etsin

etek evet klasik kahve ayakkabma olmaz krem eteğimi giyiyim o klasik krem üzerine canl bir renk giyiyim zaten öyle giyindim işyerinde beni çekemiyen bikaç paçoz var aynsn giydi ya ünüforma gibi oluyo:18:

kahverengi tonlarında değilde daha canlı tonlar seçmelisin bence. gerçi esmer kumral olmana göre değişir bu durum.

kıs benbi burda öldürdün gülmekden redoo
kocadakoca heee

kocArıyorum da olur.
belki biri acır da yardımcı olur bize..
yoksa kafayımı yedik ne

valla nerden çıktı o laf bende bilmiyorum. aklıma geldi birden. artık gırgıra vuruyorum.senin nickte süpermiş. aslının ki de Akçakoca

hahahaha çok eğlenceliyimde bu adamlar neden anlamyo bunu hepsi kaçtı ya ozaman başka gözle bakarlar memişleri fazla açamam
valla gelmeniz lazm bana bakanlar var ama hedef büyük tuttum madem bu kadar bekledim diğer kzlara kapak olsun ya gelip gelip iyki evlenmişim diyenler var kapak geliyo onlara
inş. eliboş dotü yaş dönmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…