- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.521
güzel olmam lazm benim peşimden koşan çocuk vardı kadınlarla eğlenmek için çkıyorum filan dedi tam başladk gibi oldu kavga ettik bi baktm cuma günü kz arkadaş yannda çok pis bozuldum , aşk olduğum adam evlendi seni seviyorum mantğm kulanyorum diyerek, yeter banada geldi şimdi işyerinde çok kaliteli adamlar var şık olmam lazım paçoz gidersem işim zor
sağol canım. sen beni güldürdün. Allahta seni güldürsün. en yakın zamanda inşallah Kocaeli bulursun.
asli abla ben simdi bos mesaj attim istemeden kusura bakma :)
Sağol hepimiz inş. Akçakoca tercihimdir,sarışın severim ben
iş yerinde o etek olur mu ki. bence daha şık şeyler var. faworim siyah etek güzel bir buluz gömlek tarzı olabilir. kısa bir ceket olabilir.+ bir de kırmızı ruj. sade bir göz makyajı.
kırmızı ruj her zaman dikkat çekicidir ama dozunda tabiki.
iş yerinde o etek olur mu ki. bence daha şık şeyler var. faworim siyah etek güzel bir buluz gömlek tarzı olabilir. kısa bir ceket olabilir.+ bir de kırmızı ruj. sade bir göz makyajı.
kırmızı ruj her zaman dikkat çekicidir ama dozunda tabiki.
etek bej galiba fuşya rujmu süriyim dudak rengi pembede var rujum
özelde çalışıyormuş,giyebilir bence.ayakkabısı kahverengi türü,siyah giyemez.
özelde çalışıyormuş,giyebilir bence.ayakkabısı kahverengi türü,siyah giyemez.
bence nick kocadakoca olsun
güzel olmam lazm benim peşimden koşan çocuk vardı kadınlarla eğlenmek için çkıyorum filan dedi tam başladk gibi oldu kavga ettik bi baktm cuma günü kz arkadaş yannda çok pis bozuldum , aşk olduğum adam evlendi seni seviyorum mantğm kulanyorum diyerek, yeter banada geldi şimdi işyerinde çok kaliteli adamlar var şık olmam lazım paçoz gidersem işim zor
etek evet klasik kahve ayakkabma olmaz krem eteğimi giyiyim o klasik krem üzerine canl bir renk giyiyim zaten öyle giyindim işyerinde beni çekemiyen bikaç paçoz var aynsn giydi ya ünüforma gibi oluyo:18:
farklı klasik bir kombin.
kıs benbi burda öldürdün gülmekden redoo
kocadakoca heee
kocArıyorum da olur.
belki biri acır da yardımcı olur bize..
yoksa kafayımı yedik ne
hahahaha çok eğlenceliyimde bu adamlar neden anlamyo bunu hepsi kaçtı yakıs benbi burda öldürdün gülmekden redoo
kocadakoca heee
kocArıyorum da olur.
belki biri acır da yardımcı olur bize..
yoksa kafayımı yedik ne
kıs sende çok alemsin.
biz kk deki kızlar olarak toplanıp pzt senin işyerine gelelim ziyarete
sen bunun üzerine beyaz bluz giyme.
ayakkabı, etek ve üzerine pembe tonlarda bluz giy.
evet bluz dar olsun etek geniş kesim çünkü.
bluz böleeee memişlerini sarıp belli etsin
kahverengi tonlarında değilde daha canlı tonlar seçmelisin bence. gerçi esmer kumral olmana göre değişir bu durum.
biz elindeki parçaları uydurmaya çalışıyoruz,para harcatmadanyoksa senin dediğin kombin güzel tabi.
biz elindeki parçaları uydurmaya çalışıyoruz,para harcatmadanyoksa senin dediğin kombin güzel tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?