- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.561
29 benim. sen cıvıl cıvıl neşeli bir tipsin anladığım kadarıyla,üst düzeyde çalışanların ilgisini böyle çekemezsin söyleyeyim...
banadaaa
elini çabuk tut 30una kadar bul derim 30 dolu dolu oluyo korkuyolar
öyleyim cnm doğru tahmin
nasl çekerim taktik versene
elini çabuk tut 30una kadar bul derim 30 dolu dolu oluyo korkuyolar
öyleyim cnm doğru tahmin
nasl çekerim taktik versene
Bu gece mi :)
Onlar kendisinden korksunlar . Belli yasa gelince hem gobekli hem kel oluyorlar sonrada kiz begenmiyorlar.
kz bukadar bekledim yarna kadarda beklerim yldrm nikah yapcam ben isteme söz nişan düğün bigünde yapcam
ya her erkeğin gideri var ben gözümle gördüm elimle ittiklerimi havada kaptlar
ağır,oturaklı olman, usturuplu giyinmen gerekir,konuşmaların da neşeli ve çocuksu ise,onu da değiştirmen gerekir. kısaca sen sen olmayacağın için bence seni olduğun gibi kabullenecek kişilerin ilgisini çekmeye çalış derim...
ağır,oturaklı olman, usturuplu giyinmen gerekir,konuşmaların da neşeli ve çocuksu ise,onu da değiştirmen gerekir. kısaca sen sen olmayacağın için bence seni olduğun gibi kabullenecek kişilerin ilgisini çekmeye çalış derim...
yani benim dediğim gibi giyinmeli de mi. siyah etek (diz altı)+ ceket +hafif makyaj
çocuksu konuşmalarm var ama çok hoşlarna gidiyo bu ama biraz ağar davranmam lazm sanrm bokunu çkaryorum civciv gibi konuşuyorum bazen
yok cnm benim mevkimi değiştirmem lazım aslnda adamlar buna bakyo bayılyoo benim kariyer için zamanm var o yüzden kestirme yoldan olsun diyorum erkeklerde standartlara bakyo bunu anladm
kendime denk baktm ama onlar daha sonra hem kör hem bodun oluyo bi cack yok havalara giriyolar
sen bana kandrma taktikleri ver boşver
Onemli olan sensin. Evlenmek icin evlensen 10 tane bulursun. Kadin isterse yapar. Erkekler cok kurnaz degil bu konularda.
yani benim dediğim gibi giyinmeli de mi. siyah etek (diz altı)+ ceket +hafif makyaj
buluyosunda ya heycan yok yada çapknlar ,cnm valla deli gibi aşk olduk romantizim filan adamda çapkndı o bile inanmad nasl aşk olduğuna ama o durumda arada kaldı mantkla aşk zaman kısaydı ben kararı kendin ver dedim benide zor durumda bırakma gitti keşke kandrsaymşm
şimdi mücadele vericem karar verdim sevdiğim adamlara yapşcam gurur yokk
Kadının kariyeri artı tabi ki ama erkeklerin kariyere bakmasının nedeni bazen sadece para ve mevki amaçlı olabiliyor. Kariyer yükseldikçe erkekler çekinebiliyor da. Her şey kariyerle olmuyor yani.
Erkekler yapiskan kadinlari sevmezler.
Erkekler yapiskan kadinlari sevmezler.
yok cnm nefesi kokan adamlar vard gururlu tavrlarda bana iyi iş teklifi geldiği zamanlarda gözleri parlyodu şimdikiler öyle değil cnm belki çok az öyledir banada denk gelmedi
kariyer olunca daha çekici geliyo şimdi adamlara ben finansta çok iyi göreve gelmiştim önceki işimde eski sevgilim duyunca döndü gerisini düşün bence ulaşlmaz oluyosun onlarada daham sexi geliyorum ne:44:
hahah diz altı mı
plaza girl genelde totoda giyiyo o eteği
benim gözlemlediklerim bu şekilde.
sen başka ülkede yaşıyordun değil mi ?
canım usturup önemli. yoksa her mini giyen koca bulsaydı . kimler kimler bulurdu. zaten erkeklerin bir çoğu kısa giyene bakarlar ama hoş olmayan gözle bakarlar.
sen başka ülkede yaşıyordun değil mi ?
canım usturup önemli. yoksa her mini giyen koca bulsaydı . kimler kimler bulurdu. zaten erkeklerin bir çoğu kısa giyene bakarlar ama hoş olmayan gözle bakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?