- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.221
nereye yahu
dahaa karpuz kesecektik.
ne kedisi beyzoşş?
ooo yahu adnan hocanın kedıcıklerı yok mu
evet 26 yaşındayım ama ben bıraz çabuk olgunlaşan cinstenim.
şaka maka çok korkuyorum cünkü tek savunma mekanızmam hayatımda bırısı oldugunu bılmesıydı.zamanında derin etkilenmiştim şimdide nedir bende ınan bılmıyorum adam gerçekten sevgılsıı varken hayatta kımseyle işi olmazdı sımdı ınanılmaz ilgileniyor cok korkuyorum ne yalan söyliyim aşık olmaktan acı çekmekten vs vede adamın sevgılısı varken ılgılı davranması garıp gelıyor gerçekten. bsy olmasından o kadar korkuyorumki tekrar aynı seylerı aynı üzüntüleri cekme şansım yok malesef.artık güçlü olmak zorundayım. hayatımı toparlamak,yüksek lisansımı bıtırmek zorundayım .. işimi istediğim tarzda bır iş sahıbı olmak için vs.napcam bılmıyorum.
aynen yanı şaka gibi bunu bıle nasıl yapacağımı bıle düşünmek benı çok üzüyor hatta kahredıyor.
hayatında başkası var ben herkese derim hayatında bırısı olan adamdan uzak duracaksın dıye ama tamamıyle uzakken o benı uzaktan takip ederken,şimdi yakın olmak vede aynı dersleri bır anda alacak kadar hayatın bızı yanyana getirmesi normalmi ya?
geçen senede geldi görüştük arkadaşca arkadaştan öte olmaz hayatımda bırısı var dedim,oda gitti temmuzda bırısı ıle cıkmaya başladı.şimdi gene yakın olmaya çalışıyor akşam kahve içeçeğiz okulum sonuçta benım orası ona kahve ısmarlayacağım bakalım.inşallah bu konular açılmaz şuan Allahtan tek temellim bu.
evet cok cabuk olgunlaştım hemde bu sene ozellıkle benı tanıyanlar nasıl bu kadar oldu diyor ama bılmıyorum bıanda fırlamalıktan olgunluğa geçtim anlayamıyorum.
Hep derim "Boşluk bana yaramıyor." AÖF bittiğinden beri her sene bir kursa yazılıyorum. bu sene yazılmadım ama yüksek lisans hep aklımda...
bizim gibi. ben de hep olgun tipler vardır ya onlardandım. kendini yıpratan.
çocuktan uzak dur derim.
Aynen ya.. Bazende boşb boş dolanmak lazım. Oda iyi geliyor...:) yaramıyor hiç birr şekilde kuzum ya. hayatımı doldurmam lazım
Bulgur (1,5 su bardağı, ince)
. Su (sıcak)
. Salça (1 çorba kaşığı)
. Domates (2 tane)
. Salatalık (1 tane)
. Sivri biber (2 tane)
. Maydanoz (yarım demet)
. Tuz, pul biber
. Zeytin yağı (3 çorba kaşığı)
. Limon suyu (1 limon)
bulgurun üzerini biraz geçecek kadar sıcak su katalım. Bu şekilde 10 dakika kadar bekleyip, bulgurun demlenmesini sağlayalım. Bu zaman zarfında bulgur suyu tamamen emince, salça, küt küt doğradığımız domates, salatalık, biber ve incecik kıyılmış maydanozu dahil edip harmanlayalım. Son olarak, tuz, pul biber, zeytinyağı ve limon suyunu da ilave edip, harmanlayalım.(alıntı:http://www.kisirtarifi.org/kolay-kisir-tarifi.html)
bu tarifi yaptım.
Afiyet olsun canım..iyi akşamlar herkese
ilk kısırımı yaptım,fena olmamış
ediyorum bende canım dua.. en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah..okudum canım okumam mı.
tuğçem gene doğru çıktı kartlar.
inan dua ediyorum sürekli.hepimize sadece iş için değil.
olumlama da yapıyorum ama bir yanım endişeli huzursuz, elimden bişi gelmeden beklemek canımı çok sıkıyor.
korkuyorum umutsuzluğa düşüyorum.
rüyam da da dün gece bişiler gördüm. oda vardı sanırım. ama hatırlamıyorum. karışık kötü bir rüyamıydı neydi :26:
köpek gördüğümü hatırlıyorum. oda bana soruyor galiba filan böle. öle bişilerdi ama aklımda değil şuan
dua edin kızlar bana emi
günaydın ...Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Afiyet olsun canım..
ediyorum bende canım dua.. en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah..
günaydın ...
Günaydın kızlar
sabah grubuna da şimdiden günaydınlar
hoş geldiniz. :)mERHABAlar.bende geleyim dedim:) yaşım 38 fazlasıyla uygunum sanırım :)
hoşgeldiniz nerde yasıyorsunuz ne iş yapıyorsunuzmERHABAlar.bende geleyim dedim:) yaşım 38 fazlasıyla uygunum sanırım :)
Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin! :)
Suskun, Turkuaz günaydın!
Aslı sağ ol canım. Bu arada canım kısır istedi gene. Olsa da iki dolu tabak yesem.
Suskun Sultan, kısıra tahin ilk kez duydum. Cevizi de ilk kez duydum ama haydi ceviz bir nebze olabilir. Tahin tuhaf olmaz mı yahu? :26:
soğanlı ya kısır, tahin yakışmaz gibi geldi.Batırık derler netten bak istersen. Ben pek sevmem onu ama, limonu az koyup tahinle tatlandırabilirsin. ceviz de çiğ köftede oluyorya arada kısıra lezzetkatmak için koyunca çok hoş oluyor...
soğanlı ya kısır, tahin yakışmaz gibi geldi.
Batırık yemeğine baktım. Allah affetsin midem bulandı.
ki bulgur yemekleri çok yapılır bizde çok sevilir.
hımmm!:)) öyle deme yeşil soğan olmalıymış. tahin kavrulurmuş bilir kişi diyor :)) sen görmeden kaoyarlarsa hiç anlamazsın. ama tahin yağ niyetine koyarlar hem tatlı olmaz hemde lezzet bozmaz.
mERHABAlar.bende geleyim dedim:) yaşım 38 fazlasıyla uygunum sanırım :)
hımmm!
doğru kavrulursa olabilir.
mERHABAlar.bende geleyim dedim:) yaşım 38 fazlasıyla uygunum sanırım :)
bende ilk duyduğumda yüz ifadem sizin gibi oldu gerçi henüz yemedim ama sulusunu dışardan olan pek kimse yemiyormuş da kurusu beğeniliyormuş.. denk gelirse deneyeceğim:)aynen benımde ancak tabı yemek ağız tadıyla ve alışkanlıkla alakalı bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?