30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

korkular yüzünden yaşıyoruz ya acıları. Hayatı akışına bırakmak lazım. konrol edemiyoruz. acı da yaşıycaz mutlulukda. Her acı öteki acıyı hafifletiryor Gelen acılar canı fazla can yakmıyor. Karşı tarafta aynı sen gibi düşünüyor. Korkular yüzünden gençlik çağları gibi aşırı cesaretli olamıyor.

Hep derim "Boşluk bana yaramıyor." AÖF bittiğinden beri her sene bir kursa yazılıyorum. bu sene yazılmadım ama yüksek lisans hep aklımda...

bizim gibi. ben de hep olgun tipler vardır ya onlardandım. kendini yıpratan.

çocuktan uzak dur derim.

Merhaba Prenses. Fİlozof olmak kolay değil ))

:) yaramıyor hiç birr şekilde kuzum ya. hayatımı doldurmam lazım
Aynen ya.. Bazende boşb boş dolanmak lazım. Oda iyi geliyor...
Selam limota. teşekkür ederim. Sınavımı vericem inşallah )

oh oh ne güzel geçen gün bende yedim. Çok da severim.

Tahin de yakışır kısıra. birde ceviz )

Aslı canımızı çektiriyorsun. kilo problemn yok valla ne güzel biz yesek 40 dk spor yapmamız lazım

iyi akşamlar herkese
ilk kısırımı yaptım,fena olmamış
Afiyet olsun canım..

ediyorum bende canım dua.. en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah..

Günaydın kızlar
günaydın ...

Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin! :)

Günaydın kızlar

sabah grubuna da şimdiden günaydınlar

Suskun, Turkuaz günaydın!

Aslı sağ ol canım. Bu arada canım kısır istedi gene. Olsa da iki dolu tabak yesem.

Suskun Sultan, kısıra tahin ilk kez duydum. Cevizi de ilk kez duydum ama haydi ceviz bir nebze olabilir. Tahin tuhaf olmaz mı yahu? :26:

Batırık derler netten bak istersen. Ben pek sevmem onu ama, limonu az koyup tahinle tatlandırabilirsin. ceviz de çiğ köftede oluyorya arada kısıra lezzetkatmak için koyunca çok hoş oluyor...

Batırık derler netten bak istersen. Ben pek sevmem onu ama, limonu az koyup tahinle tatlandırabilirsin. ceviz de çiğ köftede oluyorya arada kısıra lezzetkatmak için koyunca çok hoş oluyor...
soğanlı ya kısır, tahin yakışmaz gibi geldi.
Batırık yemeğine baktım. Allah affetsin midem bulandı.
ki bulgur yemekleri çok yapılır bizde çok sevilir.

:)) öyle deme yeşil soğan olmalıymış. tahin kavrulurmuş bilir kişi diyor :)) sen görmeden kaoyarlarsa hiç anlamazsın. ama tahin yağ niyetine koyarlar hem tatlı olmaz hemde lezzet bozmaz.

mERHABAlar.bende geleyim dedim:) yaşım 38 fazlasıyla uygunum sanırım :)

merhaba hoşgeldiniz nasılsınız neler yapıyorsunuz hayat nasıl sizin için?

merhaba kızlar nasılsınız..

beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. okudum cepten, ama yazamadım kusura bakmayın :26:
tekrar tekrar teşekkürler kızlar. sizlere de dua ediyorum herzaman..

mERHABAlar.bende geleyim dedim:) yaşım 38 fazlasıyla uygunum sanırım :)

aynen benımde ancak tabı yemek ağız tadıyla ve alışkanlıkla alakalı bıraz.
bende ilk duyduğumda yüz ifadem sizin gibi oldu gerçi henüz yemedim ama sulusunu dışardan olan pek kimse yemiyormuş da kurusu beğeniliyormuş.. denk gelirse deneyeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…