30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kilo problemim bir ara yoktu ama artık var
tahini hiç duymadım, cevizli tarifini de internetten görmüştüm, ceviz yakışabilir ama tahini bilemedim

Son düzenleme:

bir küçük tencere yuvarladım.

anacım kendi televizyon kanalları da var sanal ortama çok takılmak iyi değil zaten,aferin

kız benim tv de onun kanalıda yoktur herhalde.
ben zaten belli başlı kanallar dışında izlemiyom. tv yi hiç açmadığımzamanlar bile çoktur.
face, twitter ve türevi (yeni sanal ortam varsa haberim yoktur ) öle yerlere takılmıyorum.

ben face den filan insanları evli mutlu çocuklu filan görünce yada habire bir yerlere gittiklerini görünce açıkcası buruluyorum. kıskanmıyorum herkes mutlu olsun, mutlu bireyler mutlu sağlıklı toplumlar.
ama bu sefer sorgulamaya geçiyorum, nedne böle oldu filan diye.
psikolojim açısından şuan iyi değil.

Tv dizilerine taklma baksana işe yeni giren kişi 2 ayda jip alıyo yakşkl adamlarla evleniyolar hep , bizim gibi otobüse binip işe giden hiç yok ben gülüyorum onlara herkezin hayat inişler ve çkşlarla dolu düz çizgi gibi hayat giden yok cnm sosyal ağlardada mutlu anlarnn resimleri koyuyo herkez kimse kavga ederken eşiyle resim koymaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…