- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.241
sağ ol Petunya iyiyim çok şükür Allah'a.nasılsın Prenses nasıl gidiyor?
bende ilk duyduğumda yüz ifadem sizin gibi oldu gerçi henüz yemedim ama sulusunu dışardan olan pek kimse yemiyormuş da kurusu beğeniliyormuş.. denk gelirse deneyeceğim:)
korkular yüzünden yaşıyoruz ya acıları. Hayatı akışına bırakmak lazım. konrol edemiyoruz. acı da yaşıycaz mutlulukda. Her acı öteki acıyı hafifletiryor Gelen acılar canı fazla can yakmıyor. Karşı tarafta aynı sen gibi düşünüyor. Korkular yüzünden gençlik çağları gibi aşırı cesaretli olamıyor.
Merhaba Prenses. Fİlozof olmak kolay değil))
Aynen ya.. Bazende boşb boş dolanmak lazım. Oda iyi geliyor...
Selam limota. teşekkür ederim. Sınavımı vericem inşallah)
oh oh ne güzel geçen gün bende yedim. Çok da severim.
Tahin de yakışır kısıra. birde ceviz)
Aslı canımızı çektiriyorsun. kilo problemn yok valla ne güzelbiz yesek 40 dk spor yapmamız lazım
Afiyet olsun canım..
ediyorum bende canım dua.. en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah..
günaydın ...
Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin! :)
Suskun, Turkuaz günaydın!
Aslı sağ ol canım. Bu arada canım kısır istedi gene. Olsa da iki dolu tabak yesem.
Suskun Sultan, kısıra tahin ilk kez duydum. Cevizi de ilk kez duydum ama haydi ceviz bir nebze olabilir. Tahin tuhaf olmaz mı yahu? :26:
hiç izlemedin mi
Selam kızlar iyi akşamlar.
Yok izlemedim.
Sanal ortamla hiç işim yok. Birtek burası yani.
anacım kendi televizyon kanalları da varsanal ortama çok takılmak iyi değil zaten,aferin
kız benim tv de onun kanalıda yoktur herhalde.
ben zaten belli başlı kanallar dışında izlemiyom. tv yi hiç açmadığımzamanlar bile çoktur.
face, twitter ve türevi (yeni sanal ortam varsa haberim yoktur) öle yerlere takılmıyorum.
ben face den filan insanları evli mutlu çocuklu filan görünce yada habire bir yerlere gittiklerini görünce açıkcası buruluyorum. kıskanmıyorum herkes mutlu olsun, mutlu bireyler mutlu sağlıklı toplumlar.
ama bu sefer sorgulamaya geçiyorum, nedne böle oldu filan diye.
psikolojim açısından şuan iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?