- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.621
gönderebilirsin canım.. ne demek. paylaşalım dertleşelim destek olalım, o yüzden burdayız
yavrum snein son durum?
saol yavrum
sende hoşgeldin kalbime
Turkuazım canım ya ... aynı bir değişiklik yok. Telafi etmeye çalışıyorum ama zaman lazım. Bekleme de sanıırm.
Pazar günü yazmıştım birde akşam yazdım. Sabah ta kaç gündür söyleyemedim şeyi söyledim.
Benim uykum kaçıyor sabah 5-6 gibi uyanıyorum. Sağa dön sola dön uyuyamıyorum. Bir bakıyorum oda o saatlerde girmiş çıkmış. Telapati yoluyla uykumu kaçırıyor
Tuğcecim , güzel bebek haberlerinide alırız inşallah.
Evlilik öncesi hazırlıkları ...
Allah kolaylık versin. Hepsi kolaylıkla hallolsun.
Merak ettim
Sır mı yoksa :26:
Günaydın hanımlar nasılsınız?akşmaları öregüye başladım acayip uyku yapıyor sonra da Akşam 10'da horul horul uyuyorum
herkes dışarıya çıkmış.
izmir de hava kapalı ve yağmurlu kızlar.
şimdilik evdeyim.
herkese iyi alışverişler.
Cevap yazıyomu sana?
Bide çok yazma geri teper. Akışına bırak. Gelirse senindir
iyi akşamlar kızlar
kurbaaaa nirdeeedükkanların hepsini topladı mı neee
tuğçemm sen ne yaptın bakim bugün
herkese ödev veriyorum herkes bugün neler yaptığını, nasıl geçtiğini anlatacak
kursdaki hocadan çok etkilendim
ne alcan kısss...
çok para harcama zati kriz var
geç kalma akşama gel.
bende kursa gitcemmm heyooo
iyi akşamlar kızlar
kurbaaaa nirdeeedükkanların hepsini topladı mı neee
tuğçemm sen ne yaptın bakim bugün
herkese ödev veriyorum herkes bugün neler yaptığını, nasıl geçtiğini anlatacak
kursdaki hocadan çok etkilendim
kurbağa battı dereyeiş için ciciler aldım kendime. yatılı misafirler gelecek birazdan. sevgiler.
gitti gitti gitti gittiiiiiiiş için etek bluz ceket vs. aldım. gitti paracıklargeldim ama geri gidiyorum. iyi akşamlar herkese,alıntılara sonra bakarım
Iyi aksamlar Turko benim gunum cok kotuydu , eve nasil geldim bilmiyorum.
yaaaaaaaaaaaaa
gitti gitti gitti gittiiiiii
iyi eğlenmeler iyi sohbetler gel yine ilerleyen saatte
ne oldu yavrum anlat örtmenine
kurbağa battı dereyeiş için ciciler aldım kendime. yatılı misafirler gelecek birazdan. sevgiler.
Simdi ortmenim evden ciktim gayet iyiydim.Otobuse bindim , otekine binmek icin indim. Bir kiza gibi bir sey olmus, bekle bekle otobus yok. Bende karsiya gectim otekine bineyim diye onu da kacirdim , sonra yine baska otobuse bindim , arada bir sicak cikolatami aldim fondoteni degistirmeye gittim. Neyse kadin degistirdi birde lip gloss aldim. Sonra oteki magazaya girdim , bir arkadasima dogum gunu hediyesi aldim , kendime de bir kolye filan. Sonra yoruldum eve gideyim dedim otobuse bindim yari yolda fikir degistirdim hadi otekine de bakacaktim in ona da bak sonra git. O buyuk magazaya girdim hic bir sey almadim ciktim sonra otobuse bindim adam indirdi. Sonra bende baskasina bindim trene binip oyle gideyim dedim. Tren de calismiyormus bizim tarafa bugun.Iki durak git sonra cik yine otobuse bin. Otobuse bindim yine arada sofor degistirdi filan zar zor eve geldim.
Bu kisaltilmis hali. Abartmiyorum en az 20 otobuse binmisimdir bugun. Iki de metro. :))
Eve varacak miyim acaba dedim. Eve geldim sampuanimin kapagi gitmis simdi onu su sisesine bosalticam.
Ugursuz bir gundu yani benim icin.
kurbağa yine paracıkları çok harcamışsın. .bende puzzle aldım. yeni oyuncağım.
bugün sen evine gelme diyeee herşeyler olmuş, resmen kaderinle kavga etmişin.
kıs orda metro ağı her yere var diye duymuştum ulaşım çok rahat filan
değil mi, istanbuldan betermiş.
bugün sen evine gelme diyeee herşeyler olmuş, resmen kaderinle kavga etmişin.
kıs orda metro ağı her yere var diye duymuştum ulaşım çok rahat filan
değil mi, istanbuldan betermiş.
benden bugün inan 15 dk tam eve gir çık yaptım. habire ya bişi unuttum, ya botum ayağımı vurdufilan filan
kaçlık puzzle aldın?
ne resmi?
zeka küpüüüüü
1000 parçalık aldım.manzara resmi yapacağım. aslında istediğim başka bir resim vardı ama bulamadım istediğimi . beni oyalasın diye manzara resmi aldım. boş kalınca aklımı başka şeylere yoruyorum. :)
sen ne yaptın bugün günün nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?