30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gönderebilirsin canım.. ne demek. paylaşalım dertleşelim destek olalım, o yüzden burdayız

ortalk karşktı işyerinde gönderemedim cnm ,arkamdan iş çevriyolar işyerinde , doğru açğa çıktı ama bende biraz krldm cnm bilip bilmeden hemen inanyolar herşeye doğru ortaya çksada inanmalarna üzüldüm bende artk kendimi geri çekmeye çalşyrum işimi yapp gelicem işyerinde kimseyle arkadaşca insanca yaklaşmycam oyüzden kendim okuycam yazlarını cnm

Kslar selam Başm Çok Ağrsada Ben Dşar çkyorum Temiz Hava İyi gelir belki öpüyorum herkezi sevgiler

yavrum snein son durum?

saol yavrum
sende hoşgeldin kalbime

Turkuazım canım ya ... aynı bir değişiklik yok. Telafi etmeye çalışıyorum ama zaman lazım. Bekleme de sanıırm.

Pazar günü yazmıştım birde akşam yazdım. Sabah ta kaç gündür söyleyemedim şeyi söyledim.

Benim uykum kaçıyor sabah 5-6 gibi uyanıyorum. Sağa dön sola dön uyuyamıyorum. Bir bakıyorum oda o saatlerde girmiş çıkmış. Telapati yoluyla uykumu kaçırıyor

Cevap yazıyomu sana?

Bide çok yazma geri teper. Akışına bırak. Gelirse senindir

inşallah canım teşekkür ederim.
Aminn...
Darısı sizlerin başına inşallah hayırlısı ile.

herkes dışarıya çıkmış.
izmir de hava kapalı ve yağmurlu kızlar.
şimdilik evdeyim.
herkese iyi alışverişler.

herkes dışarıya çıkmış.
izmir de hava kapalı ve yağmurlu kızlar.
şimdilik evdeyim.
herkese iyi alışverişler.

Cevap yazıyomu sana?

Bide çok yazma geri teper. Akışına bırak. Gelirse senindir

hayır yazmıyor. Ben de ona üzülüyorum ya.

Yazmamayı çalıştım. İşde ne kadar başarılı olduysam.

Yapılacak birşey yok. Elimden geleni yaptım.

iyi akşamlar kızlar

kurbaaaa nirdeee dükkanların hepsini topladı mı neee
tuğçemm sen ne yaptın bakim bugün

herkese ödev veriyorum herkes bugün neler yaptığını, nasıl geçtiğini anlatacak
kursdaki hocadan çok etkilendim

kurbağa battı dereye iş için ciciler aldım kendime. yatılı misafirler gelecek birazdan. sevgiler.

Iyi aksamlar Turko benim gunum cok kotuydu , eve nasil geldim bilmiyorum.

kurbağa battı dereye iş için ciciler aldım kendime. yatılı misafirler gelecek birazdan. sevgiler.

yaaaaaaaaaaaaa

iş için etek bluz ceket vs. aldım. gitti paracıklar geldim ama geri gidiyorum. iyi akşamlar herkese,alıntılara sonra bakarım
gitti gitti gitti gittiiiiii
iyi eğlenmeler iyi sohbetler gel yine ilerleyen saatte

Iyi aksamlar Turko benim gunum cok kotuydu , eve nasil geldim bilmiyorum.

ne oldu yavrum anlat örtmenine

yaaaaaaaaaaaaa

gitti gitti gitti gittiiiiii
iyi eğlenmeler iyi sohbetler gel yine ilerleyen saatte

ne oldu yavrum anlat örtmenine

Simdi ortmenim evden ciktim gayet iyiydim. Otobuse bindim , otekine binmek icin indim. Bir kiza gibi bir sey olmus, bekle bekle otobus yok. Bende karsiya gectim otekine bineyim diye onu da kacirdim , sonra yine baska otobuse bindim , arada bir sicak cikolatami aldim fondoteni degistirmeye gittim. Neyse kadin degistirdi birde lip gloss aldim. Sonra oteki magazaya girdim , bir arkadasima dogum gunu hediyesi aldim , kendime de bir kolye filan. Sonra yoruldum eve gideyim dedim otobuse bindim yari yolda fikir degistirdim hadi otekine de bakacaktim in ona da bak sonra git. O buyuk magazaya girdim hic bir sey almadim ciktim sonra otobuse bindim adam indirdi. Sonra bende baskasina bindim trene binip oyle gideyim dedim. Tren de calismiyormus bizim tarafa bugun.Iki durak git sonra cik yine otobuse bin. Otobuse bindim yine arada sofor degistirdi filan zar zor eve geldim.

Bu kisaltilmis hali. Abartmiyorum en az 20 otobuse binmisimdir bugun. Iki de metro. :))

Eve varacak miyim acaba dedim. Eve geldim sampuanimin kapagi gitmis simdi onu su sisesine bosalticam.
Ugursuz bir gundu yani benim icin.

bugün sen evine gelme diyeee herşeyler olmuş, resmen kaderinle kavga etmişin.
kıs orda metro ağı her yere var diye duymuştum ulaşım çok rahat filan
değil mi, istanbuldan betermiş.

benden bugün inan 15 dk tam eve gir çık yaptım. habire ya bişi unuttum, ya botum ayağımı vurdu filan filan
kurbağa yine paracıkları çok harcamışsın. . bende puzzle aldım. yeni oyuncağım.

kaçlık puzzle aldın?
ne resmi?
zeka küpüüüüü

bugün sen evine gelme diyeee herşeyler olmuş, resmen kaderinle kavga etmişin.
kıs orda metro ağı her yere var diye duymuştum ulaşım çok rahat filan
değil mi, istanbuldan betermiş.

Ulasimi cok iyidir, rahattir bugun istisnaydi. Bazi gezegenler geri gidiyordu bugunlerde ondandir. :) Neyse gidiyorum ben.

Son düzenleme:

1000 parçalık aldım. manzara resmi yapacağım. aslında istediğim başka bir resim vardı ama bulamadım istediğimi . beni oyalasın diye manzara resmi aldım. boş kalınca aklımı başka şeylere yoruyorum. :)
sen ne yaptın bugün günün nasıl geçti ?

ya pek bişi yapmadım.
kalktım kahvaltı ettim. müzik, tv bilgisayar sonra kurs.
yemek yedim takılıyom şimdi.
birazdan ders çalışacağım biraz.ingilizce.
geleydin kursa sende çalışırdın

evet sen okulda da erken geliyormuşun, çok iyi olu.
puzzle seviorsan çok keyifli, ama manzara zordur kıs.
başla sen yapmaya, yaptıkça zaten yapasın gelir.
puzzle neyin üstünde yapcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…