30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

daha İngilizce için nereye gidicem karar veremedim. kararsızım. bi de başlarsam yazın yarım kalır. :/
masada yapcam. sonra yapıştırırım.

Son düzenleme:
daha İngilizce için nereye gidicem karar veremedim. kararsızım. bi de başlarsam yazın yarım kalır. :/
masada yapcam. sonra yapıştırırım.

valla iyiki yazılmışım ya.saolsun challenger valla. ona aklıma geldikçe çok dua ediyorum iyiki vesile oldu.
hem bişi öğreniyorum hem vakit geçirmiş kafayı takmamış oluyorum.
bende daha 2 kur daha gitmeyi düşünüyorum.
bu kurun bitmesine de 6 hafta var daha.
yani yazın benimde kursla geçecek eğer devam edebilirsem ki inş. ederim.

sen tabiii ulaşımı vs rahat, sana en uygun olanı araştır. önce bir kur gidersin denersin, ona göre devam edersin. insanın meşgalesi olması geliştirici anlamda çok iyi.

gittiğin kursa baya uzağım. daha yakın bir yer istiyorum. şimdilik araştırmadım da. mart bi geçsin. sonuna doğru araştırırım.
haftada kaç gün kaçar saat gidiyorsun. yabancı hocalar mı giriyor derse.

selamlar hatunlar. bende sizden gaza gelşp hakl eğitimin ingilizce kursuna yazıldım. geç haberim oldu saatinden gittiğimde biti gibi bişeydi. bende hiç dil yok düz lise çıkışlıyım

kendime ve anneme ciciler aldım paracıklar gitttiiiiiii

hala öksürüyorum

canım benim açımdan şöle; banada uzak açıkcası.2 vasıta yada yürümem gerekli tek vasıta ile gidersem.
ama evli ve çocuklu olmnayınca çokda sorun değil, havada alıyorum filan giderken, o bile inan çok iyi geliyor.
haftasonu gidiyorum ben. 15:30-18:30 3 saat toplamda, 1 kur toplam 3 ay sürüyor. daha en düşük seviyedne başladım ben.
2 kur daha alırsam 6 ay yapıyor. toplamda bende yaklaşık 7-8 daha gidicem şimdiki duruma göre.
sonra vaktime durumuma göre bakıcam bir daha. belki sonra konuşma yapılan int üzerinden yada konuşma yapılan kurslara gidip pratik yaparım 1 ay filan. ama 2014 ü harcıyacağım ingilizce öğrenmek için. bunu gözden çıkardım.

önemli olan istemek. istiyorsan gerçekten yazıl.
kararsızsan kurslarada paraları harcama.
burası ucuz ama her yer böyle değil. ben araştırdım mesela, 1200-1500 bir kur fiyatı.
amerikan kültür iyi diye duydum. int araştırıncada bayağı memnuniyeti yüksek.
english time dan memnun olanı duymadım.
buraya yazan LENORE83 vardı. oda just englis e gidiyordu. ama memnun değildi.
bence parasına göre iyi. o yüzden yolu takmıyorum gidip geliyorum. yorulcam elbet ama emeksiz yemek yok misali.

iyi yapmışsın İngilizceye yazılmakla.
bugün alışveriş günü olmuş. herkes paraları harcıyor.

öğretmen hastalığıdır. bende öksürüyorum. boğazım kuruyor.

ohhh iyi yaptın ya boşver kafan dağılır.
güle güle kullanın cicileri. gitti gitti giti paralar

zencefil tarcın kaynat, bal katıp iç. çok iyi gelir.

ohhh iyi yaptın ya boşver kafan dağılır.
güle güle kullanın cicileri. gitti gitti giti paralar

zencefil tarcın kaynat, bal katıp iç. çok iyi gelir.

canım her şeyi denedim ama bana aşık olmuş :) çıkıyoruz arık tutkulu bir aşk her an yanımda gece bile uyutmuyor

para harcamak istemedim halk eğitimi deneyeyim dedim

iyi yapmışsın İngilizceye yazılmakla.
bugün alışveriş günü olmuş. herkes paraları harcıyor.

öğretmen hastalığıdır. bende öksürüyorum. boğazım kuruyor.

benim devam etme sıkınım var beleş diye yazıldım

gel beraber öksürelim

canım her şeyi denedim ama bana aşık olmuş :) çıkıyoruz arık tutkulu bir aşk her an yanımda gece bile uyutmuyor

limonum aşk istiyodun buldu seni
ya git ya öğren kendin için. hem vakit hem ortam hem bilgi olur sana

kızzz neler duyuyorum. baştan anlat. kaçırmayım. km aşık olmuş. ne olmuş. hangi ara olmuş. nasıl aşık olmuş. sende var mı bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…