30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

benim çok aktif bir yaşamım var okul ev okul restaurant ev

şimdi devam ediyomu bilmiyorum ama ismek vardı orada çok güzel kursları vardı
devam ediyor Beyzacığım, İsmek'in Bilgisayar İşletmenliği kursunu yeni bitirdim. İkinci dönem için de diksiyon kursuna yazıldım. İnşallah haber verirler de giderim. (sırayla çıkıyor malum!)

canım ya, sen taşınacaktın değil mi? ev mi bulamadın ya da sorun nedir? tam hatırlayamıyorum kusura bakma.

canım ya, sen taşınacaktın değil mi? ev mi bulamadın ya da sorun nedir? tam hatırlayamıyorum kusura bakma.

kuzu evi taşımam için maddiyatımı ayarlamam lazım diyim özetle.
işe yakın bir ev düşünüyorum. maddi anlamda da herşey üst üste geldi. sıkıldım bende.
ev sorunum biraz karmaşık bide. bir çözsem rahatlayacağım ama işte olmuyor.

birde ismek in direksiyon kursumu var. ben hiç bilmiyosum. anlat bakayimmm yaaaa
bende başvurayım hemen.

Aaa! sen İstanbul'da mısın? Neden ben seni ya Ankara ya da böyle Zonguldak ya da Ereğli gibi bir yerde sanıyorum acaba? Evet canım, bazı merkezlerde Diksiyon Kursu da var. İsmek'in sitesinde detayları var.
Ev konusunda da her sey gönlünce olsun canım, inşallah düzelir durumlar...

Son düzenleme:

ahbire ankaraya gelcem gelcem dedim ondandır
ama gelmiyom oda yattı
bakım şu kursa. gidip de kursa ortalığı katıp karıştırayım
inş canım inş.. Bana çok dua edin lütfen ya.çok ihtiyacım var

hocam, çok teşekkür ederim teşvik ettiğin için... doktorayı önermiyorsun ya yüksek lisansa ne dersin bilemiyordum. gerçi doktora farklı bir şey, doktorayı akademisyen isen yapman daha iyi olur değil mi?

Bir de yüksek lisans iki yıl değil mi?

Runa, ben de birkaç kilo vermek ve gönlüme göre hayırlısıyla karşılıklı aşık olmak istiyorum. İş yerimden memnnun olmama rağmen ben de geçen sene kpss denedim. tabii iş ders migren zorladı ve 68 aldım. her şeyin hayırlısı diyorum. yüksek lisansa çok hevesim var. inşallah olur.

Ben yokken neler konuştuğunuzu okuyana kadar saatler geçti

Turkuazım ve Aslım merak etmişler beni. Mesajları görünce üzüldüm, keşke haber verseydim.
Bir süredir şehir dışında görevdeyim.Neyse, bundan sonraki şehir dışlarında mutlaka haber vereceğim.
Bu akşam uçağıyla dönüyorum Ankara'ya. Öyle kötü bir iş yoğunluğum vardı ki, arada girsem bile sayfa pc'de öylece kaldı,
okuyamadım bile.. Borsanın haftalardır gidişatı malumunuz.. 3000'er 3000'er düştük aşağı.. Kabus gibiydi. Hoş, hala toparladı diyemeyiz ya,
neyse...

Hepinizi çok özledim kızlar. Sizinle sohbet etmeyi, gülmeyi, kafa dağıtmayı.. Şu Ankara'ya dönüp kendimi bir toparlayım, bıkacaksınız benden
Bu arada , Turkuaz ve Aslı birini bulup kaçtığımı falan düşünmüşler.. Şöyle söyleyim şekerler ; ben bulsam bile , bu kafayla adam benden kaçar
Sürekli gözümün önünde grafikler, bilançolar, fiyatlar, destekler, dirençler.... Biscolata herifleri gelse dönüp bakacak halim yok valla..

Not : Biscolata deyince düşündüm de... Hmm o kısmını abartmış olabilirim. Onlar gelse bakarım. Evet. Kesin bakarım.

Ben seni en çok merak ettim belki ama nerede olduğunu bildiğimden burada ses etmedim. sabah da konuda görünce çok mutlu oldum Maria'm...

seviyorum seni mariaaaaa!

Merhaba kızlar
Ben de birkaç gündür giremedim. Patronum iş gezisine benim de gelmemi istedi, cuma gününden beri ıstanbul'da idik. Bu bahaneyle de bol bol alışveriş yaptim. Kadıköy civarında oturanlar varsa, altiyol caddelerinde elinde bir sürü posetle yürümeye çalışan kadın bendim söylemiş olayım :)
Umarım hepiniz iyisinizdir. Yazılanların bir kısmını okuyabildim ama 85 yaşımdaki teyzenin dus jeli hikayesi bitirdi beni :)

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh bis seni merak edelim ipek sende alış veriş yap
ohhhh sefan olsun. ben gördüm seni galiba yaaaaaaa.
elinde poşetler altıyoldan yuvarlanıp poşetlerle boğanın üsütne çıkan senmiydin yoksammmm

neyse hepiniz iyimişsiniz maria sen ve runa.bir daha bizi boşlamayın ama.

canım haklısın kusura bakma. en azından nerde olduğumu yazabilirdim bir fırsatını bulup.
Valla boğa heykelinin üzerine çıkmış olabilirim, alışveriş esnasında kendimi kaybediyor ve neler yaptığımı hatırlamıyorum çünkü :)

yok canım o işin şakası tabii. ne kusuru tatlım. harbi gelmeyince sen maria runa topicde sessiz kaldı yaneee
meleğimissss habire geziyor zaten. buralar öksüz kaldı

ay çok sevindim valla sana da değişiklik olmuştur. neler aldın peki ?? kendini bu kadar kaybettiğine göre son kaç yılın acısını çıkardın

Son düzenleme:

2 yazlık elbise, 2 bikini, bir kaşe kaban, bir tunik, bir topuklu ayakkabı. Birkaç şey de kompedan'dan aldım onları açik açık yazmayayim :)
Fethiye'den de alışveriş yapıyorum ama Istanbul'daki kadar çeşit yok maalesef.

ooooooooooooo sen yaza hazırlık yapmışın tabiiii yaşadığın şehri unuttum ben bir an.
ohhhhhh kompedan da aldıklarını söyleme tanii değişik şeyler geliyor oraya bayağı. bileydim bende gelirdim
kaşe kaban ne renk aldın ben kırmızı istiyomda kaç senedir istiyom hala istiyom
güle güle kullan hepsini güzel günlerde giy

canım siyah aldım. aslında ben de kırmızıyla siyah arasında çok gittim geldim ama en son siyahta karar kıldım. teşekkür ederim canım. inşallah bir dahaki sefer beraber gideriz.

ipek buluşmalara gitmeden önce onu bir güzel İstanbul' da alışverişe götürrrüm benn.
eterki o gün gelsin
ipek o zaman paralar benden olur inş. bas bas paralarııııııııııııııııııııııı. aman nedir ki elimin kiri hahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…