- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.541
devam ediyor Beyzacığım, İsmek'in Bilgisayar İşletmenliği kursunu yeni bitirdim. İkinci dönem için de diksiyon kursuna yazıldım. İnşallah haber verirler de giderim.benim çok aktif bir yaşamım var okul ev okul restaurant ev
şimdi devam ediyomu bilmiyorum ama ismek vardı orada çok güzel kursları vardı
canım ya, sen taşınacaktın değil mi? ev mi bulamadın ya da sorun nedir? tam hatırlayamıyorum kusura bakma.günaydın herkese
beyza cım sen kadına fazla uyma.zaten kadına başına gitmişsin emerikalara okuyacağım diye.burda yemek temizlik dururken. okuyup alim olcan sanki.
birde bu yetmezmiş gibi botoksa neyim özeniyon
aslı bende dün akşam duş vs derken saat geçti.
çok yorgunum. yattım kitap okuduktan sonra. valla yorgunluğumu anlatmak için burdaki çok kelimesini uzatsam burdaki hane yetmez.
canım da hala sıkkın. herşey üst üste geliyor gibi. bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun.
şu ev olayı beni daralttı ya.
canım ya, sen taşınacaktın değil mi? ev mi bulamadın ya da sorun nedir? tam hatırlayamıyorum kusura bakma.
Aaa!kuzu evi taşımam için maddiyatımı ayarlamam lazım diyim özetle.
işe yakın bir ev düşünüyorum. maddi anlamda da herşey üst üste geldi. sıkıldım bende.
ev sorunum biraz karmaşık bide. bir çözsem rahatlayacağım ama işte olmuyor.
birde ismek in direksiyon kursumu var. ben hiç bilmiyosum. anlat bakayimmm yaaaa
bende başvurayım hemen.
Aaa!sen İstanbul'da mısın? Neden ben seni ya Ankara ya da böyle Zonguldak ya da Ereğli gibi bir yerde sanıyorum acaba? Evet canım, bazı merkezlerde Diksiyon Kursu da var. İsmek'in sitesinde detayları var.
Ev konusunda da her sey gönlünce olsun canım, inşallah düzelir durumlar...
burcuna aşık bir terazi kızım ya ben! ondannerden çıktı bu terazi resmi, terazi burcu mu adalet mi yoksa başka bir şey mi
hocam, çok teşekkür ederim teşvik ettiğin için... doktorayı önermiyorsun ya yüksek lisansa ne dersin bilemiyordum. gerçi doktora farklı bir şey, doktorayı akademisyen isen yapman daha iyi olur değil mi?canım çok teşekkür ediyorum ve seni deli gibi teşvik etmek istiyorum... yüksek lisans yap mutlaka, zor olur evet ama çok keyif alırsın çünkü heveslisin... Alesi kesin halledersin, yüksek lisans için dil istemiyor çoğu yer artık... İngilizce olmadan da tamamlayabilirsin, tez konunu da iş alanınla ilgili bir konudan seçersin, anketti, istatistikti, kolayca yaparsın...derslere devamı da iş yerinden ayarlarsın, olabildiğinde devamsızlık hakkını da kullanırsın, bir yıl sonuçta geçer gider....
Ben seni en çok merak ettim belki ama nerede olduğunu bildiğimden burada ses etmedim.sabah da konuda görünce çok mutlu oldum Maria'm...
seviyorum seni mariaaaaa!
söz verdiğin şey için değil, sevdiğim için merak ettim seni! söz verdiğini unutmadığın için de sağ ol.Canım benimmmmm ! Ben de seni çok seviyorum, Ankara'ya döneyim de, sana verdiğim söz aklımda bebişim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh bis seni merak edelim ipek sende alış veriş yap
ohhhh sefan olsun. ben gördüm seni galiba yaaaaaaa.
elinde poşetler altıyoldan yuvarlanıp poşetlerle boğanın üsütne çıkan senmiydin yoksammmm
neyse hepiniz iyimişsiniz maria sen ve runa.bir daha bizi boşlamayın ama.
canım haklısın kusura bakma. en azından nerde olduğumu yazabilirdim bir fırsatını bulup.
Valla boğa heykelinin üzerine çıkmış olabilirim, alışveriş esnasında kendimi kaybediyor ve neler yaptığımı hatırlamıyorum çünkü :)
yok canım o işin şakası tabii. ne kusuru tatlım. harbi gelmeyince sen maria runa topicde sessiz kaldı yaneee
meleğimissss habire geziyor zaten. buralar öksüz kaldı
ay çok sevindim valla sana da değişiklik olmuştur. neler aldın peki ?? kendini bu kadar kaybettiğine göre son kaç yılın acısını çıkardın
2 yazlık elbise, 2 bikini, bir kaşe kaban, bir tunik, bir topuklu ayakkabı. Birkaç şey de kompedan'dan aldım onları açik açık yazmayayim :)
Fethiye'den de alışveriş yapıyorum ama Istanbul'daki kadar çeşit yok maalesef.
ooooooooooooo sen yaza hazırlık yapmışın tabiiii yaşadığın şehri unuttum ben bir an.
ohhhhhh kompedan da aldıklarını söyleme taniideğişik şeyler geliyor oraya bayağı. bileydim bende gelirdim
kaşe kaban ne renk aldın ben kırmızı istiyomda kaç senedir istiyom hala istiyom
güle güle kullan hepsini güzel günlerde giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?