- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.581
mariaaaaaaaaaaaaaa koş gel meleğimisss geldi.
sana kart baktı gel oku kartını
Birşey değil canım. İyidir ne yapalım evdeyim bugün. :)
Senden naber?
Canım benim çok sağol.. Allah biliyor ya, şu aralar bolluk ve berekete cidden ihtiyacım var..
Meleğim, her zamanki gibi tam üzerine bastın :))
Hoşbulduk bu arada. Çok özledim sizi
balım benden de ne olsun aynı işte.
ama cidden maria nın ve ipek in gelmesine sevindim.
ipekcik gezmiş alışveriş yapmış etmiş.
mariammm sıkılmış ama olsun geldi ya o da geçer elbett..
mariammmm
hayret! kahve saatin senin Tuğçe Melekciğim... ben kahve içiyorum. :) karşılıklı içelim.Cankuşum çay içiyorum. :)
Cankuşum çay içiyorum. :)
hayret! kahve saatin senin Tuğçe Melekciğim... ben kahve içiyorum. :) karşılıklı içelim.
afiyet olsun hanımlar
ben size eşlik edemem. birazdan yola çıkacağım malum yol uzun
hayret! kahve saatin senin Tuğçe Melekciğim... ben kahve içiyorum. :) karşılıklı içelim.
afiyet olsun canım size...Afiyet olsun canım. :)
Kahve içicektim de annem kurbiye yapınca çay yakışır buna dedik.
afiyet olsun canım size...
Afiyet olsun canım. :)
Kahve içicektim de annem kurbiye yapınca çay yakışır buna dedik.
benim evi bulmama daha var.gidince küveti dolduracam ohhh parmaklarım büzüşene kadar içinde kalacam
benim ev sahibim 85 yaşında, kadının bir duş jelleri var deli oluyorum
o banyo yapınca ev mis gibi kokuyo
Ben yokken neler konuştuğunuzu okuyana kadar saatler geçti
Turkuazım ve Aslım merak etmişler beni. Mesajları görünce üzüldüm, keşke haber verseydim.
Bir süredir şehir dışında görevdeyim.Neyse, bundan sonraki şehir dışlarında mutlaka haber vereceğim.
Bu akşam uçağıyla dönüyorum Ankara'ya. Öyle kötü bir iş yoğunluğum vardı ki, arada girsem bile sayfa pc'de öylece kaldı,
okuyamadım bile.. Borsanın haftalardır gidişatı malumunuz.. 3000'er 3000'er düştük aşağı.. Kabus gibiydi. Hoş, hala toparladı diyemeyiz ya,
neyse...
Hepinizi çok özledim kızlar. Sizinle sohbet etmeyi, gülmeyi, kafa dağıtmayı.. Şu Ankara'ya dönüp kendimi bir toparlayım, bıkacaksınız benden
Bu arada , Turkuaz ve Aslı birini bulup kaçtığımı falan düşünmüşler.. Şöyle söyleyim şekerler ; ben bulsam bile , bu kafayla adam benden kaçar
Sürekli gözümün önünde grafikler, bilançolar, fiyatlar, destekler, dirençler.... Biscolata herifleri gelse dönüp bakacak halim yok valla..
Not : Biscolata deyince düşündüm de... Hmm o kısmını abartmış olabilirim. Onlar gelse bakarım. Evet. Kesin bakarım.
devam ediyor Beyzacığım, İsmek'in Bilgisayar İşletmenliği kursunu yeni bitirdim. İkinci dönem için de diksiyon kursuna yazıldım. İnşallah haber verirler de giderim.(sırayla çıkıyor malum!)
kuzu evi taşımam için maddiyatımı ayarlamam lazım diyim özetle.
işe yakın bir ev düşünüyorum. maddi anlamda da herşey üst üste geldi. sıkıldım bende.
ev sorunum biraz karmaşık bide. bir çözsem rahatlayacağım ama işte olmuyor.
birde ismek in direksiyon kursumu var. ben hiç bilmiyosum. anlat bakayimmm yaaaa
bende başvurayım hemen.
Aaa!sen İstanbul'da mısın? Neden ben seni ya Ankara ya da böyle Zonguldak ya da Ereğli gibi bir yerde sanıyorum acaba? Evet canım, bazı merkezlerde Diksiyon Kursu da var. İsmek'in sitesinde detayları var.
Ev konusunda da her sey gönlünce olsun canım, inşallah düzelir durumlar...
ahbire ankaraya gelcem gelcem dedim ondandır
ama gelmiyom oda yattı
bakım şu kursa. gidip de kursa ortalığı katıp karıştırayım
inş canım inş.. Bana çok dua edin lütfen ya.çok ihtiyacım var
Merhaba kızlar
Ben de birkaç gündür giremedim. Patronum iş gezisine benim de gelmemi istedi, cuma gününden beri ıstanbul'da idik. Bu bahaneyle de bol bol alışveriş yaptim. Kadıköy civarında oturanlar varsa, altiyol caddelerinde elinde bir sürü posetle yürümeye çalışan kadın bendim söylemiş olayım :)
Umarım hepiniz iyisinizdir. Yazılanların bir kısmını okuyabildim ama 85 yaşımdaki teyzenin dus jeli hikayesi bitirdi beni :)
günaydın herkese
beyza cım sen kadına fazla uyma.zaten kadına başına gitmişsin emerikalara okuyacağım diye.burda yemek temizlik dururken. okuyup alim olcan sanki.
birde bu yetmezmiş gibi botoksa neyim özeniyon
aslı bende dün akşam duş vs derken saat geçti.
çok yorgunum. yattım kitap okuduktan sonra. valla yorgunluğumu anlatmak için burdaki çok kelimesini uzatsam burdaki hane yetmez.
canım da hala sıkkın. herşey üst üste geliyor gibi. bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun.
şu ev olayı beni daralttı ya.
burcuna aşık bir terazi kızım ya ben! ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?