30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Birşey değil canım. İyidir ne yapalım evdeyim bugün. :)
Senden naber?

balım benden de ne olsun aynı işte.
ama cidden maria nın ve ipek in gelmesine sevindim.

ipekcik gezmiş alışveriş yapmış etmiş.
mariammm sıkılmış ama olsun geldi ya o da geçer elbett..
mariammmm

Canım benim çok sağol.. Allah biliyor ya, şu aralar bolluk ve berekete cidden ihtiyacım var..
Meleğim, her zamanki gibi tam üzerine bastın :))

Hoşbulduk bu arada. Çok özledim sizi

Canım meleklerin neye ihtiyacın olduğunu iyi biliyorlar ve sana onu sunmak için çalışıyorlar.
Bizde seni özledik canımm...

benim evi bulmama daha var.gidince küveti dolduracam ohhh parmaklarım büzüşene kadar içinde kalacam

benim ev sahibim 85 yaşında, kadının bir duş jelleri var deli oluyorum

o banyo yapınca ev mis gibi kokuyo

markasını öğrenseydın jellerin, burada bulursak bız de alırdık, ne sürersem süreyım öyle çok kokmuyor bende, tenimden kaynaklı sanırım

hoşgeldin canım,şükür kavuşturana

kötü bir şey olmasın da bekleriz biz senı burada, malum ömrümüz beklemekle gecıyor zaten

devam ediyor Beyzacığım, İsmek'in Bilgisayar İşletmenliği kursunu yeni bitirdim. İkinci dönem için de diksiyon kursuna yazıldım. İnşallah haber verirler de giderim. (sırayla çıkıyor malum!)

Sen zaten en başta kursları karıştırmışsın turkuaz, kız diksiyon kursu demiş, senin aklın arabada tabi, direksiyon kursu anlamışsın, çok güldüm

hoşgeldin canım ben yokken gelıyorsunuz, ben gelene kadar dağılıyorsunuz ama bakın burada deli gibi kendi kendime ne çok konuştum

sen o evi kafaya cok taktın, hele bir bahar gelsın hava ısınsın öyle bakarsın eve bence canım, şubatın ortasında ne yapacaksın şimdi...
kendini sık boğaz etme. her şey olacagına varır, takma öyle cok, bak kendını bunaltmaktan başka bir şeye yaramıyor, sen kafaya takınca ev işi halloluyor mu sanki...

B sınıfı ehliyet şartları değişmiş yeni. soru sayısı azalmış,sınav daha kolay olur herhalde. turkuaz'a duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…