30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

22 yaş istanbul antalya bi orda bi burda ikamet ediyorum
Yani şuan antalyadayım arkeoloğum evlimiyim bekar mı bende bilmiyorum erkek arkadaşımla yaşıyorum öyle işte

Hoşgeldiniz Persep... ismin türkçe anlamı ne :)

Turkuazcım hoş geldin..

Pazaretesi için ses provası yaptım...

Konuşma provam güzel geçti. olaki olayı biri sorsa dedim nasıl anlatucam provasını bile yaptım :) Olurda konu açılırsakonu o kadar absürt geldi ki anlatırken gülüyorum kız bana kızdığını söylese çok komik değil mi neye kızdın diye sorunca

Son düzenleme:
22 yaş istanbul antalya bi orda bi burda ikamet ediyorum
Yani şuan antalyadayım arkeoloğum evlimiyim bekar mı bende bilmiyorum erkek arkadaşımla yaşıyorum öyle işte

2si de güzel yer yaşınız tahmin ettiğimden de gençmiş ben 29 yaşındayım,bekarım,bir kamu kurumunda hukukçuyum,başkenttenim

Mitolojide yer altı tanrıçası..
Yani cehennem kraliçesi Persephone(H) Hades yer altı tanrısının karısı oluyor aynı zamanda

aa ne provası

2si de güzel yer yaşınız tahmin ettiğimden de gençmiş ben 29 yaşındayım,bekarım,bir kamu kurumunda hukukçuyum,başkenttenim

Angaranın bağlarıı hee

Çok memnun oldum tanıştığıma yokmu flörtün falan

Selamlar

1 de kalktım şimdi kursa gidiyorum
Hava acayip yağmışşşş ohhhhh dün yapmur yağda demiştim misss

Öperim yanacıklarınızdan hatunlar

Redo o nasıl soru kıs alınmayın ama çevreniz yadırgamıyor mu? Güldürdün brni

bana özel selam yok mu ama evet burası da yağmurlu ama kesildi,hava serin.
sana dün attığım mail geldi mi,bazen gitmiyor ya.
iyi dersler.

Mitolojide yer altı tanrıçası..
Yani cehennem kraliçesi Persephone(H) Hades yer altı tanrısının karısı oluyor aynı zamanda

aa ne provası

Aslıcım merhaba

Persephoneh, Konu komik değilde işde ben . Ah ben dilim dursa elim durmuyor elim dursa dilim durmuyor böyle durumlarda benden telefon ve net uzaklaştıran biri olacak. İlla içimdekini söyleyecem .. boşver kısaca anlatılcak gibi değil yaşanr

valla soruyu nasıl soracağımı bilemedim. ilk aklıma geleni sordm.

Güzel bir prova yaptım da iş arkadaşlarına söylmek zor oldu beyaaaw offfffffff ne zor olacakmıış ilerisi olsaymış

Düşünüyorum da biri duysa bilse sorsa ne oldu dese dedim. Şef sorsa benim ağzımdan öğrenmek için anlatamamdum... doğal mu abes mi bilemedim...

Kendimden genç biri olmasını geçtim olayın bağlantılı olduğu face kişisi hiç sevmezdim. nerden ekledim ... söyleyincede kimse inanmaz nideen ekledin diye... kıskan diye ekledik... nerden bileeeyim ben onu tanıdığını :) ayrıntıya girmeyeyim de... böyle kalsın..cenem düşmesin yinee

Son düzenleme:
antalya ve istanbuldan bahsetmiş,yadırganacak yerde olmadığı için öyledir,yoksa istanbul fatih,ümraniye gibi yerlerde olsa yapamazdı

Neyi yapamazdım pardon
Gayet medeni insanlarız sonuçta insanlar hoşlanmıyorsa bile saygı duyma zorunluluğu var doğu da bile olsak..

Peki ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…