30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben biraz kestireyim uykum geldi iş kaçamağı yapıyorum ... evdeyim bugün

Bende din boyutuna girmedim. bende o açıdan korkmuyormusunuz demiştim Ama .. yeni misafirimiz olunca soramadım ayrıntı. Allah güzel yuvalar kurmak nasip etsin.

Tanrı sandığımız kadar korkunç değil neden korkayım ki onun aşkından şevkatinden..
Yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum huzurunda izin aldığımızı söylemiştim zaten

ne için izin aldınız ben baya bı konuyu kaçırdımda kızlar ama tepki gösterdiyse vardır bır sebebı dıyorum sadece.

Kızlar buda benim düşüncem
Dini boyutuda sadece kişiyi bağlar
Hoşlanmayan benle arkadaşlığını keser en fazla

Son düzenleme:
dalgın değilim de arka sayfaları okumaya üşeniyor diyelim. üşengeç bir insan oldum. geçmişe bakmaya üşeniyorum. daima geleceğe odaklanıyorum.

geçmiş dediğin bir sayfa önce,o da sen buradayken yazılmıştı zaten,iyi ki bana tekrar tekrar sormuyorsun

herkesin hayatı,yaşam koşulları,hayata bakışı farklıdır, herkesin kendi düşüncesi,kendi hayatı da sadece kendisini bağlar. saygıdan,hoşgörüden,özgürlükten bahsettik,başka bir şeyden bahsetmeye gerek yok,tatsızlık çıkmasın kızlar

sabahın 6sında kalkmaya nasıl üşenmiyorsun,mecburiyetteeennnn

bi o konuda üşenmemeye çalışıyorum. 5.30 da kalktığım zamanları da görmüşlüğü var ev arkadaşımın. şaşırıp kalıyor. sırf kahvaltı yapmak için kalkıyorum. kahvaltı önemli.

bu arada kahve içtim.

o saatte iştahın oluyorsa iyi kahvaltı önemli tabi

tamam angaralı kurbağam.

okudukça geçmişteki adam aklıma geliyor. belki ondan fazla tepki gösteriyorumdur. :18:

tamam angaralı kurbağam.

okudukça geçmişteki adam aklıma geliyor. belki ondan fazla tepki gösteriyorumdur. :18:

insanların fikirleri, tepkileri yaşanmışlıklara tecrübeye hayat şartlarına göre de değişebiliyor ama önemli olan insanları yargılamadan kırmadan saygı çerçevesinde fikirleri beyan etmek ve tahammül edebilmek,genel olarak söylüyorum bunu,çünkü insanların günümüzde kendisi gibi olmayanlara tahammülü saygısı olmadığı hatta kin dolu olduğunu görüyoruz malesef.

alıştım artık. sabah kalkıp poğaça yapıyorum. tam ev kızı modundayım. elimin lezzeti fena değilmiş. istanbulda boğaz manzaralı balık lokantası açmayı düşünüyorum.

gerçekten sabah mı yapıyorsun poğaça:44: bugün ne yapacaksın,evde misin.

gerçekten sabah mı yapıyorsun poğaça:44: bugün ne yapacaksın,evde misin.

evet . ev arkadaşım şok geçiriyor. o uyuyo ben poğaça yapıyorum. her zaman değil ama ayda 1

bugün balık yapacaktım . hava soğuk dışarı çıkmaya üşendim. şimdi kahvemi içtim. keyif yapıyorum.

sen ne yapacaksın. alış veriş yok mu bu hafta

Form takipten gördüm seni geldim...

güzel Arkadaşım, dostum benim...

senin kalbinin güzelliği herşeye bedel...

kimse Allah katında kimin ne olduğunu bilemez...
çok sevdiğim bir söz vardır;

“İçin temiz olmadıktan sonra, Hacı hoca olmuşsun kaç para! Hırka, tesbih, post, seccade güzel ama, Mevla kanar mı bunlara ?” [Ömer Hayyam]

SENİN İÇİN TERTEMİZ, İYİ Kİ SENİ TANIDIM CANIMSIN

bildiğin ve inandığın gibi yaşa, nice evli olup da girmediği günah kalmayan insanlar var...

herşey imza değil...

öpüyorum çok seni...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…