- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.441
Bende din boyutuna girmedim. bende o açıdan korkmuyormusunuz demiştim Ama .. yeni misafirimiz olunca soramadım ayrıntı. Allah güzel yuvalar kurmak nasip etsin.
Bende din boyutuna girmedim. bende o açıdan korkmuyormusunuz demiştim Ama .. yeni misafirimiz olunca soramadım ayrıntı. Allah güzel yuvalar kurmak nasip etsin.
Tanrı sandığımız kadar korkunç değil neden korkayım ki onun aşkından şevkatinden..
Yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum huzurunda izin aldığımızı söylemiştim zaten
dalgın değilim de arka sayfaları okumaya üşeniyor diyelim. üşengeç bir insan oldum.geçmişe bakmaya üşeniyorum. daima geleceğe odaklanıyorum.
geçmiş dediğin bir sayfa önce,o da sen buradayken yazılmıştı zaten,iyi ki bana tekrar tekrar sormuyorsun
çok üşengeç olduğumu söylemiş miydim. sayfanın üstüne bile bakmaya üşeniyorum.durumlar vahim yani .
sabahın 6sında kalkmaya nasıl üşenmiyorsun,mecburiyetteeennnn
bi o konuda üşenmemeye çalışıyorum. 5.30 da kalktığım zamanları da görmüşlüğü var ev arkadaşımın. şaşırıp kalıyor.sırf kahvaltı yapmak için kalkıyorum. kahvaltı önemli.
bu arada kahve içtim.
herkesin hayatı,yaşam koşulları,hayata bakışı farklıdır, herkesin kendi düşüncesi,kendi hayatı da sadece kendisini bağlar. saygıdan,hoşgörüden,özgürlükten bahsettik,başka bir şeyden bahsetmeye gerek yok,tatsızlık çıkmasın kızlar
tamam angaralı kurbağam.
okudukça geçmişteki adam aklıma geliyor. belki ondan fazla tepki gösteriyorumdur. :18:
o saatte iştahın oluyorsa iyikahvaltı önemli tabi
alıştım artık. sabah kalkıp poğaça yapıyorum. tam ev kızı modundayım.elimin lezzeti fena değilmiş. istanbulda boğaz manzaralı balık lokantası açmayı düşünüyorum.
insanların fikirleri, tepkileri yaşanmışlıklara tecrübeye hayat şartlarına göre de değişebiliyor ama önemli olan insanları yargılamadan kırmadan saygı çerçevesinde fikirleri beyan etmek ve tahammül edebilmek,genel olarak söylüyorum bunu,çünkü insanların günümüzde kendisi gibi olmayanlara tahammülü saygısı olmadığı hatta kin dolu olduğunu görüyoruz malesef.
üşenmezsen bir üstteki mesajımı okuyup cevaplar mısın bir zahmet
gerçekten sabah mı yapıyorsun poğaça:44: bugün ne yapacaksın,evde misin.
Tanrı sandığımız kadar korkunç değil neden korkayım ki onun aşkından şevkatinden..
Yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum huzurunda izin aldığımızı söylemiştim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?