- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.541
ne zamandır böyle peki...
kızlar bsy dıyecegım benımkıyle bıttı sanırım hemde hıc anlamadan...
yanı garıp bır sekılde adama faceden yazıyorum görüyor cevap vermıyor.whatsapptan yazdım gene aynı .telden aradım açmadı ve adam gene onlıne saatlerdır onlıne cevap vermıyor.. kafayı yıcem ya benım ılıskılerım neden boyle hep yaww..
evet gelemiyor artık tuğçe.
petunun da bu haftasonuydu ama gününü ben de bilmiyorum.:44: bana kurabiye deme,canım çekerse yaparım bak
benden size kalırsa
sadece bu sabahtan berı dun bıle hersey normaldi... en son ablama gıttım dun akşam giderken konuştuk.sonra sabah bsy yapmadı normalde yazar ve görüyor görmemezlıkten gelıyor ama adam onlıne ki orada saat 2:44 oranın saatı ıle sabah 09:00da işte olacak benımle konuşurken en geç 11de yatardı.
valla bence onunda kafası karışık canım.
mesafe ayrı. bide ülke rusya yani.. senin içinde zor olacaktı çok.o kısımlardan dolayı belki kendini geri çekmiştir.
bide sen zor dönemlerdesin, gerginsin yorgunsun, yoğunsun filan bunlarda ilişkinin başlama sürecine denk geldiği için pek pozitif bakmadımı acep
cevap vermemek ne yaaa ne saçma.. insan derki istemiyom şundan bundan
yada istiyom korkuyom şundan bundan ...
ben ocağın başında bekler pişince atarım ağzıma
napim senle başka türlü başedilmez...
kız kurabiye değilde bana sıcak poğaça yap gönder
acaba açık kalmış olmasın hesabı filan.
sadece bu sabahtan berı dun bıle hersey normaldi... en son ablama gıttım dun akşam giderken konuştuk.sonra sabah bsy yapmadı normalde yazar ve görüyor görmemezlıkten gelıyor ama adam onlıne ki orada saat 2:44 oranın saatı ıle sabah 09:00da işte olacak benımle konuşurken en geç 11de yatardı.
evet gelemiyor artık tuğçe.
petunun da bu haftasonuydu ama gününü ben de bilmiyorum.:44: bana kurabiye deme,canım çekerse yaparım bak
aynen bıde boyle bır tıp deıl normalde adam yazdıgım anda arkadaşken bıle anında cevap verırdı.napsam bır sıkıntımı var yanı dıyede sormak ıstemıyorum.. cunku sonucu kavga çıkacak sıkıntı varsa sıl benı ıstersen bıle dıyebılırım suanda oyle kızgınım.
eee erken saatte görüldü seklınde uyarı gelmesıne ne dıyorsun?
ben ocağın başında bekler pişince atarım ağzıma
napim senle başka türlü başedilmez...
kız kurabiye değilde bana sıcak poğaça yap gönder
acaba açık kalmış olmasın hesabı filan.
http://www.youtube.com/watch?v=9PnbKL3wuH4&feature=share o zaman bende sana bu vıdeoyu hedıye edıyorum
canım bak biz kadınlar genelde bekliyemiyoruz. tez canlıyız. benim kendi fikrim ben hep ilişkilerimde burda hatalı oluyorum.
dur belki bişi olmuştur, çok gergindir, streslidir.
bazen hepimize olur ya, en azından bana olur kimseyle konuşmak gelmez içimden. sevgilimde olsa kardeşimde.
onunda öle bir anı olabilir.
kıs ben sanal ortamdan çok anlamam face filan bimem.
bilgisayarımı kapatmadan gidip yatıyom arada ben. ondan öle sordum
ne bılıyım o zamanlarda bıle normalde yorum yapan adam naber dedıgımde bsy oldugunda anında cevap yetıştıren adam salak saçma sabahtan berı vıdeo paylaşıo ama bana bsy yazmıyor anlamadım bende elektronık özürlüyümdür.
sıcak poğaça deme banaaaa yarına bir şey yapmazsam iyi
bir şey deme bence,yarın kendisi yazarsa yazar,yazmazsa aramazsa sen de yazma ve arama derim.
bir şey deme bence,yarın kendisi yazarsa yazar,yazmazsa aramazsa sen de yazma ve arama derim.
kurabiye canavarıııııben genelde poğaça canavarıyım aslında
her eve lazım modelındensın sen cnm
guzin bacıııı
basarım evini toplarım poğaçalarııı
çok izliyom haberleri etkileniyorum baskın filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?