- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.501
ben de emekliliğimde akdeniz de yöresel ürünlerin bulunduğu ve kendi tarifleriminde olduğu seçkin bir restaurant hayalim var:)
canım balla toz zencefili karıştır belli aralıklarla 1 kaşık ye ama ağzında tut yavaş yavaş geçsin boğazından biraz acı ama iyi geliyor bana genelde.. geçmiş olsun...kızlar boğazım çok acıyor. doktora da gitmek istemiyorum. boşuna ilaç içiyorum. ilaçlar işe yaramıyor.
sadece boğaz spreyi kullanıyorum. sıkınca boğazımı yakıyor ve uyuşturuyor. etkisi geçince yine aynı şeyler oluyor.
bildiğiniz bir karışım var mı? pazartesiye iyileşmem lazım. :18:
merhaba naber .. bende baktım kimseler kalmamış.. neler yapıyorsunherkes gitmiş. kimsecik kalmamış
merhaba naber .. bende baktım kimseler kalmamış.. neler yapıyorsun
teşekkür ederim canım sabah biraz ders çalıştım.. ö.den sonrada dışarı çıktım sokaklarda fotoğraf çektim.. çok rüzgar vardı çarpmış biraz kendime gelmeye calışıyorum:)iyiyim ceren sen nasılsın. napıyorsun. :)
teşekkür ederim canım sabah biraz ders çalıştım.. ö.den sonrada dışarı çıktım sokaklarda fotoğraf çektim.. çok rüzgar vardı çarpmış biraz kendime gelmeye calışıyorum:)
Hobi olarak yapıyorum redmars.. amatörüm yani:)fotoğrafı hobi olarak mı yapıyorsun. profesyonel misin :)
merhaba kızlar artık akşamlarıda nete gırebılecegım eve net alamıyordum bır türlü cok şükür bugun başardım cok mutluyum..
ceren sana cok özendim.
bende evlılıge eskıden sembolik olarak bakardım ama artık bakmıyorum benım ıcın evlılık kavramı cok önemli bir kavram .. bırlıkte yaşamak gıbı degıl kı zamanında bırlıkte de yaşamış bır ınsanım .. ama artık düşünce yapım değişti sebebı ..evlılık bır sembolik değil dini nikah benım ıcın Allah huzurunda Allahtan ızın almaktır.ve Allah sana derki senın helallin olmayan kişi ile yaşamış oldugun hersey zinaya girer.resmi nikahta bırlıkte yaşayana kadar git bır ımza al.sonuçta evlılık ömür boyunca yaşamını karşındaki insanla birleştirme anlamına gelir.aıle olmanız anlamına gelir.bırlıkte yaşarken kım ne derse desın yaşayana tabıkı saygım var ama aıle olamazsın sen bır bıreysın karşındaki insan bır bıreydır.
bırsey oldgunda karım -kocam demek gibisi varmı ? aynı evde yaşadıgındada bız bu mantıkta yaşıyoruz diyene yerım mantıgını derim.. evlılık için boşanma vs aşamaları gerekir ,belkıde bu süreçte kişiler ilk boşanmaya kalktıktan bıraz zaman geçtikten sonra davalar aşamasında tekrar bır araya gelebilirler.kaldıki dinimiz sadece din nikahını yeterli kılmaz.resmı nıkahta olması gerekmektedir.
kaldıki sorarım ben ınsanlara bırlıkte yaşamayı bılıyorsun,dini nikahı yapmayı bılıyorsun.devlet dairesine gidip bır ımza nıye atamıyorsun?
evlendiğin gibi taraflar anlaşırsa aynı sekılde boşanabılırde tek celse ıle aman bununlamı uğraşacağım ..sevıyorsan ulu orta ılan edebılmek ıcın bırlıkte oldugunu evet gidip o imzayı atmalısın.yoksa benım gıbı karşı cınsin aılesı benım duydugum gibi sanada kalkıp bızım oğlumuzun eğrıtı gelinisin ? neye göre değilsin? nikahın nerde? o adamın soyadını aldınmı? hayır almadım benım soyadım bana yeter ama adamda o anda aılesının karşısına siz haklısınız,her erkek sevdıgı kadına soyadını vermek ıster ama ben senı vermek ıcın yeterli bulmadım derse günün bırısınde benım gibi 3 sene kendıne gelemezsin..
yaşayana saygım var herkesın kendı tercıhı ,kımseyı yargılamam ama doğru degıl sonuçları gerçekten ağır oluyor kaldıki toplumumuzda en yakın arkadaşım dediğin insan hayatına bırısını almaya kalktıgında kalkıp adama ya o kızmı x ile metres hayatı yaşıyordu da diyebılıyor..
çok erkek arkadaşım var sevgılılerı ıle bırlıkte yaşayan adama soruyorsun nıye evlenmıyorsun bız daha o aşamaya gelemedık.. nasıl yanı lönk?
limonum napıyorsun. nasılsın.
kuzu film açmıştım
iyim canım ya aynı iş güç bi değişiklik yok sen nasılsın
ben de forest gump ı izledim az önce,ağlamaktan helak oldum
sana mail attım yavru kurbaaa
görmedin mi? geç oldu kusra bakma. önemsemediğimden değil
tuğçemm gelmedi hala
ne yedin bugün söylemedin yediklerini korkuyon mu terlikden
ben de bukonuda sana katılıyorum canım.. erkekler vicdanlarını susturdukları müddetçe rahatlar da bayan için öyle değil bahsettiğin gibi bir durumda üzüntü boyutu büyük oluyor.. Helal dairesi keyfe kafidir sözünü severim.. ama başka görüşte olanlarada saygım var.. herkes kendi hayat çizgisini kendi çizip yürüyor.merhaba kızlar artık akşamlarıda nete gırebılecegım eve net alamıyordum bır türlü cok şükür bugun başardım cok mutluyum..
ceren sana cok özendim.
bende evlılıge eskıden sembolik olarak bakardım ama artık bakmıyorum benım ıcın evlılık kavramı cok önemli bir kavram .. bırlıkte yaşamak gıbı degıl kı zamanında bırlıkte de yaşamış bır ınsanım .. ama artık düşünce yapım değişti sebebı ..evlılık bır sembolik değil dini nikah benım ıcın Allah huzurunda Allahtan ızın almaktır.ve Allah sana derki senın helallin olmayan kişi ile yaşamış oldugun hersey zinaya girer.resmi nikahta bırlıkte yaşayana kadar git bır ımza al.sonuçta evlılık ömür boyunca yaşamını karşındaki insanla birleştirme anlamına gelir.aıle olmanız anlamına gelir.bırlıkte yaşarken kım ne derse desın yaşayana tabıkı saygım var ama aıle olamazsın sen bır bıreysın karşındaki insan bır bıreydır.
bırsey oldgunda karım -kocam demek gibisi varmı ? aynı evde yaşadıgındada bız bu mantıkta yaşıyoruz diyene yerım mantıgını derim.. evlılık için boşanma vs aşamaları gerekir ,belkıde bu süreçte kişiler ilk boşanmaya kalktıktan bıraz zaman geçtikten sonra davalar aşamasında tekrar bır araya gelebilirler.kaldıki dinimiz sadece din nikahını yeterli kılmaz.resmı nıkahta olması gerekmektedir.
kaldıki sorarım ben ınsanlara bırlıkte yaşamayı bılıyorsun,dini nikahı yapmayı bılıyorsun.devlet dairesine gidip bır ımza nıye atamıyorsun?
evlendiğin gibi taraflar anlaşırsa aynı sekılde boşanabılırde tek celse ıle aman bununlamı uğraşacağım ..sevıyorsan ulu orta ılan edebılmek ıcın bırlıkte oldugunu evet gidip o imzayı atmalısın.yoksa benım gıbı karşı cınsin aılesı benım duydugum gibi sanada kalkıp bızım oğlumuzun eğrıtı gelinisin ? neye göre değilsin? nikahın nerde? o adamın soyadını aldınmı? hayır almadım benım soyadım bana yeter ama adamda o anda aılesının karşısına siz haklısınız,her erkek sevdıgı kadına soyadını vermek ıster ama ben senı vermek ıcın yeterli bulmadım derse günün bırısınde benım gibi 3 sene kendıne gelemezsin..
yaşayana saygım var herkesın kendı tercıhı ,kımseyı yargılamam ama doğru degıl sonuçları gerçekten ağır oluyor kaldıki toplumumuzda en yakın arkadaşım dediğin insan hayatına bırısını almaya kalktıgında kalkıp adama ya o kızmı x ile metres hayatı yaşıyordu da diyebılıyor..
çok erkek arkadaşım var sevgılılerı ıle bırlıkte yaşayan adama soruyorsun nıye evlenmıyorsun bız daha o aşamaya gelemedık.. nasıl yanı lönk?
şu an kabak çekirdeği yiyorum,bugün bitiyor son
kızartma yedim bol bol bugün
yok bakamadım maile,bakarım.
bende makarna yedim vicdan azabı çekiyorum birazkıs benim canımda patates ve patlıcan kızartması istiyor
ama kendimi tanıyorum üşenirim ya hiç yapasım yok. olsada sarmısaklı yoğurtla yesem yaa miss gibi olurdu.
kısımmm o çekirdek kaç gündür bayatlamadı hala laaaa
şu an kabak çekirdeği yiyorum,bugün bitiyor son
kızartma yedim bol bol bugün
yok bakamadım maile,bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?