30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de tavuk sote yedim bugün bitki çayımı içerken çikolatamı da yedim, bugünlük yeter

seni olduğun gibi sevecek birini bulursun inş.,zaten seven kişi seni her şeyiyle seven biri olmalı ki anlamı olsun.

turkom naber

aslıı yakıyo bizi de ya canım kavala istedi bugün ama almadım elime aldım bimde bıraktım sonra

ayol kavala kurabiyesini söyleyen ben değilim,ben hiç yemedim hatta,yine günahımı aldın bombacı sultan almıştı galiba,sonra turkuaz almış,saadet zinciri şeklinde yayıldı

kıs limoşş
ben 2015 gelinleri dedim ya ben dedikten sonra 15-20 dk birisi açmış topiği
inş o topiğe dahil oluruzzzz

inş kuzum ben bu yaz evlenecektim ya tüh hemen birini bulup evleneyşm bari

biz kendi topiğimizi açarız bacım

ben de tavuk sote yedim bugün bitki çayımı içerken çikolatamı da yedim, bugünlük yeter

seni olduğun gibi sevecek birini bulursun inş.,zaten seven kişi seni her şeyiyle seven biri olmalı ki anlamı olsun.

ayol kavala kurabiyesini söyleyen ben değilim,ben hiç yemedim hatta,yine günahımı aldın bombacı sultan almıştı galiba,sonra turkuaz almış,saadet zinciri şeklinde yayıldı

afiyet olsun canım. bende sütümü içeceğim birazdan.

yani olduğumuz gibi sevmeli ah aşk nerdesin çık karşıma laaaaannnnn diyesim var
aslı topiğin oburu sen oldun iki günde hangi yemek olursa olsun senin adın geçiyo kusura bakma canım ya

teşekkürler,sana da afiyet olsun. bitki çayı yeni aldım bugün,yemek sonrası diye bir çay...
adım çıktı dokuza,inmez artık sekize
bana diyorsun da,sen de kendini iyi besliyosun,incirli kurabiyeler,sütler,muzlar,bilemiyorum yani

Son düzenleme:

kıs sus sen yemişindir kesin. aldın da bizden mi saklıyon laaaa
yemeden durmazsın doğru söle kaç tane yedinnn

kıs sus sen yemişindir kesin. aldın da bizden mi saklıyon laaaa
yemeden durmazsın doğru söle kaç tane yedinnn

bu sefer kendimi frenledim,almayacağım işte size inat onun yerine tuğçe tarifi verirse tiramisu yapacağım,size de vermeyeceğim

Son düzenleme:

evet iyi besliyorum kendmi düzenli yemeye çalışıyorum. normlade yemekten önce koca pake cipsleri yerdim

diyetteyken normale göre çok daha fazla yiyorum

evet iyi besliyorum kendmi düzenli yemeye çalışıyorum. normlade yemekten önce koca pake cipsleri yerdim

diyetteyken normale göre çok daha fazla yiyorum

olsun dengeli düzenli sağlıklı besleniyorsun şimdi işte. cips ve çikolata yemiyorsun şimdi sanırım.

bu sefer kendimi frenledim,almayacağım işte size inat onun yerine tuğçe tarifi verirse tiramisu yapacağım,size de vermeyeceğim
kızım niye yemediğin belli... almıcakmış filan hikaye. kavala almazsın başka bişi alırsın sen
bak nasıl çıktı gerçek gün yüzüne yer yapmış midesinde tiramisu için
ne fenasın anammmmmm sennn hımmmmmmmmm

iyi akşamlar kızlar...

iyi akşamlar bacım
koşun koşun gelin kızlar koşun koşun çıkın çıkın gelin.

Yok canım kesinleşmesi için doktora gitmek gerekiyor.
Sadece anne babada da aynı şey varsa çocuk için ölümcül olabiliyormuş.
Şükür ki nişanlımda kanla ilgili bir sorun çıkmamış.

çok şükür cnm, düğün ne zaman cnm ,hazrlklar nasl gidiyo

seçim yapmak durumundayım,ne yapayım

iyi akşamlar güzel bayanlar. kalmayacağım. yorgunum bu gün biraz. bana uyku vakti geldi. öpüldünüz

iyi akşamlar,neşeli misin bugün,anlayamadım

neşeliyim sanki...

el işine başladım. acayip mutlu oldum. stres attım.

Başka ne var neşeli olmam için nedenim olmasada gülümser ve neşeli olurum.

İyi geliyor... Similler çok hoşuma gidiyor

beğendiğim smiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…