- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.881
güzel gidiyo şimdilik bakalım. bi tarafan yemek yaptımoturup izleyemiyorum
çok sağol canım inşallah hepimiz alırız sabrımızın sonunu.
ben beni defolarımla sevecek birini istiyorum. eski erkek arkadaşım bu yüzden de çok özeldi kimsenin yanında olmadığım kadar kendimdin ah ah
inşallah çok daha mutlu olurum
selamlar kızlarrrrrrr
aslıııııııııııı yine boğaz yine boğazzz
napcazz biz senin o mideyle. arkadaş ne mide var herşeyi yutuyor
güzel gidiyo şimdilik bakalım. bi tarafan yemek yaptımoturup izleyemiyorum
çok sağol canım inşallah hepimiz alırız sabrımızın sonunu.
ben beni defolarımla sevecek birini istiyorum. eski erkek arkadaşım bu yüzden de çok özeldi kimsenin yanında olmadığım kadar kendimdin ah ah
inşallah çok daha mutlu olurum
turkom naber
aslıı yakıyo bizi de ya canım kavala istedi bugün ama almadım elime aldım bimde bıraktım sonra
kıs limoşş
ben 2015 gelinleri dedim ya ben dedikten sonra 15-20 dk birisi açmış topiği
inş o topiğe dahil oluruzzzz
ben de tavuk sote yedim bugünbitki çayımı içerken çikolatamı da yedim, bugünlük yeter
seni olduğun gibi sevecek birini bulursun inş.,zaten seven kişi seni her şeyiyle seven biri olmalı ki anlamı olsun.
ayol kavala kurabiyesini söyleyen ben değilim,ben hiç yemedim hatta,yine günahımı aldınbombacı sultan almıştı galiba,sonra turkuaz almış,saadet zinciri şeklinde yayıldı
inş kuzumben bu yaz evlenecektim ya tüh hemen birini bulup evleneyşm bari
biz kendi topiğimizi açarız bacım
afiyet olsun canım. bende sütümü içeceğim birazdan.
yani olduğumuz gibi sevmeli ah aşk nerdesin çık karşıma laaaaannnnn diyesim var
aslı topiğin oburu sen oldun iki günde hangi yemek olursa olsun senin adın geçiyo kusura bakma canım ya
ayol kavala kurabiyesini söyleyen ben değilim,ben hiç yemedim hatta,yine günahımı aldınbombacı sultan almıştı galiba,sonra turkuaz almış,saadet zinciri şeklinde yayıldı
kıs sus sen yemişindir kesin. aldın da bizden mi saklıyon laaaa
yemeden durmazsın doğru söle kaç tane yedinnn
teşekkürler,sana da afiyet olsun. bitki çayı yeni aldım bugün,yemek sonrası diye bir çay...
adım çıktı dokuza,inmez artık sekize
bana diyorsun da,sen de kendini iyi besliyosun,incirli kurabiyeler,sütler,muzlar,bilemiyorum yani
evet iyi besliyorum kendmi düzenli yemeye çalışıyorum. normlade yemekten önce koca pake cipsleri yerdim
diyetteyken normale göre çok daha fazla yiyorum
olsun dengeli düzenli sağlıklı besleniyorsun şimdi işte. cips ve çikolata yemiyorsun şimdi sanırım.
kızım niye yemediğin belli... almıcakmış filan hikaye. kavala almazsın başka bişi alırsın senbu sefer kendimi frenledim,almayacağım işte size inatonun yerine tuğçe tarifi verirse tiramisu yapacağım,size de vermeyeceğim
iyi akşamlar kızlar...
Yok canım kesinleşmesi için doktora gitmek gerekiyor.
Sadece anne babada da aynı şey varsa çocuk için ölümcül olabiliyormuş.
Şükür ki nişanlımda kanla ilgili bir sorun çıkmamış.
insani ölçülerde yiyorum normalde hergün ikisinden de yerken şimdi hafta bir kaç kere
iyi akşamlar kızlar...
kızım niye yemediğin belli... almıcakmış filan hikaye. kavala almazsın başka bişi alırsın sen
bak nasıl çıktı gerçek gün yüzüne yer yapmış midesinde tiramisu için
ne fenasın anammmmmm sennn hımmmmmmmmm
iyi akşamlar bacım
koşun koşun gelin kızlar koşun koşun çıkın çıkın gelin.
iyi akşamlar,neşeli misin bugün,anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?