30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Allah yardmclar olsun suriyeliler sokaklarda kald insanlar onlara üzülüyorum ama hangi birine yardm yapcan okadar çok varki burda havalar snsa biraz rahat ederler

Annemle Babamla vakit geçirmiyodum dedim kalkn gezmeye götürcem sizi istemediler zorla geldiler bir yağmur hepimiz ıslandk

orada peynirci çok zeytin filan, kahve aldık çok lezetliydi tavsye ederim fiyatlarda iyi pahal değil , birdahakine arkadaşmla gidicem takclar var yar fiyatna bayldm

cnm bende baz şeyler vardı inanrmsn bilmem doğuştan engelliyen,1 aydr bir hoca sayesinde vesile oldu dualar verdi çok şükür çok iyiyim arkadaşlarm bile farketti şimdi hocann verdiği dualar dşnda kendmde boş vakitlerimde 7 ayetel kürsi nas felak yasin tark suresi cin suresi hepsini okumaya çalşyorum

amin canım tüm aç açıkta olanlar için amin.

eminönü' nü biliyom kıs. bir ara sık giderdim sıkıldım gitmiyom.
parayı bulunca gitcem gitip picamaları topluyup geliyom

oku oku valla dualar gibisi yok. oku canım bende elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum ama inan düzenli okuduğum zamanki huzuru hiç bir zaman bulamadım. işte bende de şeytan mı abdest almaya üşeniyorum :26:

istanbul cnm bahçelievler sen nerdesin hangi kurs memnunmusun

ben burdaki Challenger vasıtası ile başladım.
blue apple kursun adı şişli de.
valla fiyatına göre iyi bence. en azından ucuz beğenmedin başka kurs bakarsın çok paran gitmez.
1 kur 380 tl

turkuaz kolay anlyodur bide benim anlama kapasitemi görse kaçar

yavrum hocan olmayacağım için sorun yok
hiçmi bilmiyorsun kız?

evet paral gitmek lazm git derim çok güzel şeyler var pijama bende gördüm babam bişeye baktrmad oyüzden arkadaşmla gidicem bak orada sana 2 yer tavsiye ederim bitane tarihi tatlcı var osmanl tatllar yapyo , birde gülhanede kapdan girince soldan bayr çk çay bahçesi var manzare süper

ilk zaman zorlanrsn ama sonra kolay gelir abdest almak , ben hiç okuyamyodum baş ağrlar ateş basmas gülme, çok şükür şmdi okuyorum uzaklaşma çok depresyonlarm mutsuzluğum hiç bitmiyodu her işim ters gidiyodu benim abdestsiz okunan dualar oku en azndan

hahaha aöf snavnda herkez diyo çalşmadm bu notu aldm ben kaçkere okudum daha düşüktü notum en sonunda baktm rezil olucam dedim bende hiç çalşmamştm
ya bana ders gibi olmasn böyle direk konuşalm ingilizce skmasn kalplar filan :44:

kaçnc kurdasın bende WALL STREET bunu merak ediyorum konuşma ağrlkl daham iyi olur dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

yok kıs genede 2-3 tane filan okuyom yani.
Ama eskisi gibi namaz abdest sürekli okuma şeklinde değilim.
inş çok istiyorum valla Allah ım içime o içgüdüyü ve isteği koysun. böyle aksatmadan namaz kılan biri olmayı çok istiyorum aslında.

kızım sende yabancı damat bulcan.
biyolojiden başlıcan İngilizce öğrenmeye kalıp filan yok.
direkt uygulamalı konuşma.

kızım sende yabancı damat bulcan.
biyolojiden başlıcan İngilizce öğrenmeye kalıp filan yok.
direkt uygulamalı konuşma.

zaten şirkete gelen yabanc biri vardı noelimi kutladı sardk sonra dedim nan asldm bu şimdi bunlarda böylemi belkide avrubaya açlmam lazm

benim işimi gören o konuşma ksmı yabancı çok aryo geliyo ben bakim buradaki şubelerine ozaman

cnm inşallah yaparsn bende namaza başlamak istiyorum çok rüyalarma girdi brakmaktan korkuyorum bazen başlassam diyorum hiç klmaktan iyidir diye

2 şubesi var.
diğeri Bayrampaşa mıydı neydi.
int bak sen detaylı fazlada erteleme bir kursa gideceksen git.
yoksa hep kalıyor hep öteliyor insan.

cnm inşallah yaparsn bende namaza başlamak istiyorum çok rüyalarma girdi brakmaktan korkuyorum bazen başlassam diyorum hiç klmaktan iyidir diye
başlayabilirsen başla, hem huzur hem bereket artıyor. herşey rast gidiyor.
çok inanıyorum ben ya. dualar insanı ayakta tutuyor.

2 şubesi var.
diğeri Bayrampaşa mıydı neydi.
int bak sen detaylı fazlada erteleme bir kursa gideceksen git.
yoksa hep kalıyor hep öteliyor insan.

doğru diyosun çok farkl bişey olcak ama bişey daha sorucam ingilizce öğrenince işyerlerinde maaşda farkm veriyolar bilgin varm cnm

başlayabilirsen başla, hem huzur hem bereket artıyor. herşey rast gidiyor.
çok inanıyorum ben ya. dualar insanı ayakta tutuyor.

evet ben bu bir ayda daha iyi anladm cnm hayatm değişti
namazada başlcam allah izin verirse cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kzlar güzel sohpet için herkeze iyi geceler tatl rüyalar rüyanzda beni görün

doğru diyosun çok farkl bişey olcak ama bişey daha sorucam ingilizce öğrenince işyerlerinde maaşda farkm veriyolar bilgin varm cnm

yok kız ne farkı.
benim işim yok zaten bulamda farkı orda kalsın
sen yönetici asistanı olabilirsin mesela. çok iyi para alıyorlar valla.
o yüzden senin için de dil çok önemli.
yakında valla çaycı alcaz dil bilsin diyecekler o kadar önemli şuan.
ben 2014 yılını dil kursuma adadım.
bu kursmu başka yer mi olur bilmem ama devam etcem inş. Allah ın izniyle.
ya bir kere insan bişi öğrenince bile çok mutlu oluyor.
bunu halledeyim inş da sonra yüksek lisans istiyorum. yani önümüzdeki 2-3 sene inş. eğitim ve gelişimim için harcıyacağım.

evet ben bu bir ayda daha iyi anladm cnm hayatm değişti
namazada başlcam allah izin verirse cnm
amin inş Allah kabul etsin dualarını inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…