- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.921
bende kursa gidicem alah izin verirse yaza doğru ama benim ingilizce çok kötü beni almazlarfuara biliyosan bana iyi bir kurs adı söylersen sevinirim
naptın kıs eminönünde?
ne duası okuyosun?
başka neler yapıyon anlat bakemmm... var sende bişiler
bu arada dışarısı acayip soğuk.
Allah dışarda kalanların yardımcısı olsun ev bark nasip etsin. çok zor açta açıkta bırakmasın kimseyi Allah ım.
aslııı sana açıklar
kısım kocayı alınca evde otursun süs diye almıcaz herhalde
nerde oturuyon sen gel benim kursa
turkuaza sor,sana söyler
Allah yardmclar olsun suriyeliler sokaklarda kald insanlar onlara üzülüyorum ama hangi birine yardm yapcan okadar çok varki burda havalar snsa biraz rahat ederler
Annemle Babamla vakit geçirmiyodum dedim kalkn gezmeye götürcem sizi istemediler zorla geldiler bir yağmur hepimiz ıslandk
orada peynirci çok zeytin filan, kahve aldık çok lezetliydi tavsye ederim fiyatlarda iyi pahal değil , birdahakine arkadaşmla gidicem takclar var yar fiyatna bayldm
cnm bende baz şeyler vardı inanrmsn bilmem doğuştan engelliyen,1 aydr bir hoca sayesinde vesile oldu dualar verdi çok şükür çok iyiyim arkadaşlarm bile farketti şimdi hocann verdiği dualar dşnda kendmde boş vakitlerimde 7 ayetel kürsi nas felak yasin tark suresi cin suresi hepsini okumaya çalşyorum
istanbul cnm bahçelievler sen nerdesin hangi kurs memnunmusun
turkuaz kolay anlyodur bide benim anlama kapasitemi görse kaçar
amin canım tüm aç açıkta olanlar için amin.
eminönü' nü biliyom kıs. bir ara sık giderdim sıkıldım gitmiyom.
parayı bulunca gitcem gitip picamaları topluyup geliyom
oku oku valla dualar gibisi yok. oku canım bende elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum ama inan düzenli okuduğum zamanki huzuru hiç bir zaman bulamadım. işte bende de şeytan mı abdest almaya üşeniyorum :26:
ben burdaki Challenger vasıtası ile başladım.
blue apple kursun adı şişli de.
valla fiyatına göre iyi bence. en azından ucuz beğenmedin başka kurs bakarsın çok paran gitmez.
1 kur 380 tl
yavrum hocan olmayacağım için sorun yok
hiçmi bilmiyorsun kız?
evet paral gitmek lazm git derim çok güzel şeyler var pijama bende gördüm babam bişeye baktrmad oyüzden arkadaşmla gidicem bak orada sana 2 yer tavsiye ederim bitane tarihi tatlcı var osmanl tatllar yapyo , birde gülhanede kapdan girince soldan bayr çk çay bahçesi var manzare süper
ilk zaman zorlanrsn ama sonra kolay gelir abdest almak , ben hiç okuyamyodum baş ağrlar ateş basmas gülme, çok şükür şmdi okuyorum uzaklaşma çok depresyonlarm mutsuzluğum hiç bitmiyodu her işim ters gidiyodu benim abdestsiz okunan dualar oku en azndan
hahaha aöf snavnda herkez diyo çalşmadm bu notu aldm ben kaçkere okudum daha düşüktü notum en sonunda baktm rezil olucam dedim bende hiç çalşmamştm
ya bana ders gibi olmasn böyle direk konuşalm ingilizce skmasn kalplar filan :44:
kızım sende yabancı damat bulcan.
biyolojiden başlıcan İngilizce öğrenmeye kalıp filan yok.
direkt uygulamalı konuşma.
yok kıs genede 2-3 tane filan okuyom yani.
Ama eskisi gibi namaz abdest sürekli okuma şeklinde değilim.
inş çok istiyorum valla Allah ım içime o içgüdüyü ve isteği koysun. böyle aksatmadan namaz kılan biri olmayı çok istiyorum aslında.
zaten şirkete gelen yabanc biri vardı noelimi kutladı sardk sonra dedim nan asldm bu şimdi bunlarda böylemi belkide avrubaya açlmam lazm
benim işimi gören o konuşma ksmı yabancı çok aryo geliyo ben bakim buradaki şubelerine ozaman
başlayabilirsen başla, hem huzur hem bereket artıyor. herşey rast gidiyor.cnm inşallah yaparsn bende namaza başlamak istiyorum çok rüyalarma girdi brakmaktan korkuyorum bazen başlassam diyorum hiç klmaktan iyidir diye
2 şubesi var.
diğeri Bayrampaşa mıydı neydi.
int bak sen detaylı fazlada erteleme bir kursa gideceksen git.
yoksa hep kalıyor hep öteliyor insan.
başlayabilirsen başla, hem huzur hem bereket artıyor. herşey rast gidiyor.
çok inanıyorum ben ya. dualar insanı ayakta tutuyor.
doğru diyosun çok farkl bişey olcak ama bişey daha sorucam ingilizce öğrenince işyerlerinde maaşda farkm veriyolar bilgin varm cnm
amin inş Allah kabul etsin dualarını inş.evet ben bu bir ayda daha iyi anladm cnm hayatm değişti
namazada başlcam allah izin verirse cnm
çok şükür cnm, düğün ne zaman cnm ,hazrlklar nasl gidiyo
Kısmetse 2 Mayısta canım.
Hazırlıklar artarak devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?