- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.081
Anam Turkuaz , sen böyle değildin sonradan oldun.
Beyza bir kere bir şey demişti de kızmıştın.
Beyzalaştın annem sen. :)
Anam Turkuaz , sen böyle değildin sonradan oldun.
Beyza bir kere bir şey demişti de kızmıştın.
Beyzalaştın annem sen. :)
turkuazın başının ağrısı belli oldu?
basına vurdu
Ben gidince mi toplaniyorsunuz siz. Yazdim bunu bir kenara.
Arada fransizca calisiyorum ama sizi de dikizliyorum.
gülmeyelim filozofum evde tek kalınca hatun evlı olmadıgını farkettı kuşlar üzerinde çalışmaya başladı napsın annem...turkuazım senden korkmaya başladım..
Ayy Negüzel cnm benim Maşallah Subanallah tadını çıkar boşver taksimde bağırma ama cami minaresinden bağırhayırlısı canım ya yanı eğer bırbırınızın kısmetınde varsanız bır sekılde yollarınız bırleşir zaten .
ya bılmıyorum benım ıcımden bır sevme güdüsü çıkıyorkı sormayın adamı görsenız len bunun boyu kısa dersiniz.. herkes bana boyle dıyor ben eskıden acayıp yakısıklı,uzun boylu olsun derdim.. bunu görsenız acayıp bı tıp ama ınanıyorum onun yerın altındada o kadarı varve acayıp aşık oldum ya ben bu kadar zaman nasıl farketmemişim bılmıyorum cok sevıyorum cokkk...
tutmayın benı yanına gıdıyorum bıle her an dıyebılırım adamın bılsem orada azcık vaktı olacak
ya belkıde ben bundan dolayı cok mutluyum ,çokta huzurluyum hersey kader kısmet.. ama cıkıyor bıde benım hıc tahmın etmedıgım bır sekılde geldı belkıde bundan dolayı acayıp mutluyum.tam ıstedıgım tıp bana bsyler gösteren,hayat tecrubesı olan herseyı yaşamış sımdı karşısındakıne huzuru veren.. ya kızlar nolur kusuruma bakmayın bu aralar herkese içimdeki sevgıyı haykırasım var ... utanmasam taksımın ortasında bağrırım ilk kez ben boyle oldum yaaa..
ya zaten neyı yasaklarsan daha cok olur ya o tıpler hep oyle oluyor.
canım sımdı kuşlarında öğrenıyorsun ılerde kocayı bulunca canlı uaacalsom
Severim seni Lucky, buradayız.Bak yine dagildilar.Kendi topikimi acicam bundan sonra. Gorursunuz siz.
Bak yine dagildilar.Kendi topikimi acicam bundan sonra. Gorursunuz siz.
kızım sen gizli ziyaretçi gibi görünüyon.
açık açık görünsene seni kucaklayalım
Severim seni Lucky, buradayız.
Ben de burada değildim.Cok gec, kustum size gidiyom ben.
Ben de burada değildim.
Hem ben yazdım.
Lucky, affet bizi :)
Yavru kuşlar,
Size doyum olmaz. Bana hiç doyum olmaz.
Ben toparlanır ve kaçar...
Petunya bugün de yoktu.
Petunya geri dön! :))
(Tülay aşkım geri dön gibi)
delüüüüüüüüü çok güldürdün beniii
sende inş eş ruhunu bulda sevüşünnnnnnnn ömür boyu
hayırlısı canım ya yanı eğer bırbırınızın kısmetınde varsanız bır sekılde yollarınız bırleşir zaten .
ya bılmıyorum benım ıcımden bır sevme güdüsü çıkıyorkı sormayın adamı görsenız len bunun boyu kısa dersiniz.. herkes bana boyle dıyor ben eskıden acayıp yakısıklı,uzun boylu olsun derdim.. bunu görsenız acayıp bı tıp ama ınanıyorum onun yerın altındada o kadarı varve acayıp aşık oldum ya ben bu kadar zaman nasıl farketmemişim bılmıyorum cok sevıyorum cokkk...
tutmayın benı yanına gıdıyorum bıle her an dıyebılırım adamın bılsem orada azcık vaktı olacak
ya belkıde ben bundan dolayı cok mutluyum ,çokta huzurluyum hersey kader kısmet.. ama cıkıyor bıde benım hıc tahmın etmedıgım bır sekılde geldı belkıde bundan dolayı acayıp mutluyum.tam ıstedıgım tıp bana bsyler gösteren,hayat tecrubesı olan herseyı yaşamış sımdı karşısındakıne huzuru veren.. ya kızlar nolur kusuruma bakmayın bu aralar herkese içimdeki sevgıyı haykırasım var ... utanmasam taksımın ortasında bağrırım ilk kez ben boyle oldum yaaa..
ya zaten neyı yasaklarsan daha cok olur ya o tıpler hep oyle oluyor.
canım sımdı kuşlarında öğrenıyorsun ılerde kocayı bulunca canlı uaacalsom
Evet sen yoktun ben zaten otekilere soyluyorum. Hey Turko ozellikle sen .
Megaloman filo. :)
Bu kez bende mecburi olarak cikiyorum. Aksama o Turko nun hesabini kesicem.Kiz Turko , saka kiz sana kiyar miyim hic.
Hadi gorusuruz millet.
ah ah bi bulsam var ya adamı kapatmam yapıcam
yuhh diyorum yuhhhbeyza kendisi gelmiyorda anammmm
burda beyzax5 ler varmış haaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?