30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya bu arada yine öğlen gittim dove aldım bakım kremiyle birlikte çok güzel yaaaa

çek bakalım madem bu kadar istiyon.
bende İngilizce çalışmaya gidem

saçına yarıyorsa al tabi..
ben elidor kullanıyom şimdik.

valla bana iyi geldi güzel yani kokusu yumuşaklığı falan....
bakalım akşamda yağ sürücem yine insallah düzelir yaa..müsait zamanda da parafin bakım yaptırcam saçıma çok iyi geliyo

bende tam bır gliss hastasıyım.saç kremi,bakım kremi ,şampuanı ,keratini herseyını cok sevıyorum sarısını veya siyahını kullanıyorum .cok ama cok iyi.

ben dove kesınlıkle kullanamıyorum acayıp derecede saçımı döküyor,sönük yapıyor.

Son düzenleme:
herkez şampuanınımı yazıyo ben 1 numara Dalin 2. numarada otacı otacı kremide aldım saçımı dökmüyo memnunum

herkez şampuanınımı yazıyo ben 1 numara Dalin 2. numarada otacı otacı kremide aldım saçımı dökmüyo memnunum

anlattın bakim saçlarınızı gürlüğü dökülmesi ve uzama miktarı nasıl?
:103::126:

Ne yaptiniz ya yagli yagli vicik vicik insanda mide birakmadiniz. Ben fransizca calisamadim bugun. Bosladim iyice.

Bu topikte biri yazana kadar aksam olur, ben kursa gidip gelirim anca biri yazar.

Hadi iyi aksamlar.

Son düzenleme:
Ne yaptiniz ya yagli yagli vicik vicik insanda mide birakmadiniz. Ben fransizca calisamadim bugun. Bosladim iyice.

Bu topikte biri yazana kadar aksam olur, ben kursa gidip gelirim anca biri yazar.

Hadi iyi aksamlar.

iyi akşamlar bende ders çalışamadım çok yorgundum akşamda dişçiye gidicem

bende artık bıktım yağlanmaktan yıkandıktan sonra vücuduma krem sür yüzüme krem sür saçıma sür tekrar kirleniyorum tekrar

Son düzenleyen: Moderatör:

canım genelde yeni biriyle mutlu olunca insanlar eskinin kötülüklerini görüyor. bakalım ben onun bir köüşüğünü görmedim şükrediyorum kötü davransa belki daha zor olacaktı. bizim uzaklık ve iş güç stresleri benim baskın ve sürekli hırlamalarım bitirdi yoksa çocuk gayet sahiplneci falandı yani. ama gelecekten umutluyum çok daha fazla aşık olacağım yan yana bi ilişki yaşamak isiyorum ya

o da ben de iyi insanlarız çok sevdik ama kısmet değilmiş zor yürüdü ve biti böyle bakıyorum artık olya

bizim de erasmusa gidenler hep derdi hajı dil dile değecek
imam oğlu erasmusa gimişti çocuk alkol ve yabancı hatun bağımlısı olup gelmişti

iyi seviştiririm ben
kendim yapamıyorum böyle mutlu oluyorum

hayırlısı canım ya yanı eğer bırbırınızın kısmetınde varsanız bır sekılde yollarınız bırleşir zaten .
ya bılmıyorum benım ıcımden bır sevme güdüsü çıkıyorkı sormayın adamı görsenız len bunun boyu kısa dersiniz.. herkes bana boyle dıyor ben eskıden acayıp yakısıklı,uzun boylu olsun derdim.. bunu görsenız acayıp bı tıp ama ınanıyorum onun yerın altındada o kadarı var ve acayıp aşık oldum ya ben bu kadar zaman nasıl farketmemişim bılmıyorum cok sevıyorum cokkk...

tutmayın benı yanına gıdıyorum bıle her an dıyebılırım adamın bılsem orada azcık vaktı olacak

ya belkıde ben bundan dolayı cok mutluyum ,çokta huzurluyum hersey kader kısmet.. ama cıkıyor bıde benım hıc tahmın etmedıgım bır sekılde geldı belkıde bundan dolayı acayıp mutluyum.tam ıstedıgım tıp bana bsyler gösteren,hayat tecrubesı olan herseyı yaşamış sımdı karşısındakıne huzuru veren.. ya kızlar nolur kusuruma bakmayın bu aralar herkese içimdeki sevgıyı haykırasım var ... utanmasam taksımın ortasında bağrırım ilk kez ben boyle oldum yaaa..

ya zaten neyı yasaklarsan daha cok olur ya o tıpler hep oyle oluyor.

canım sımdı kuşlarında öğrenıyorsun ılerde kocayı bulunca canlı uaacalsom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…