- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.061
laaa uzuyacak işte onun için çaba sarfediyoz
sana akşam özenle yağlanmış saçımın resmini göndermemi istermisin için açılsın
yıkadıktan sonra gönder kızım.
yağlı nerden anlıyım ne kadar uzun veya gür
niye kelek bir kafa görmek istemezmisin
delü saçının doğal halini görmek isterim.
yağlıyken herkes inek yalamış gibi kafayla gezer
inek yalamış
olsun ben inek yalamış halimide çekicem
ya bu arada yine öğlen gittim dove aldım bakım kremiyle birlikte çok güzel yaaaa
çek bakalım madem bu kadar istiyon.
bende İngilizce çalışmaya gidem
saçına yarıyorsa al tabi..
ben elidor kullanıyom şimdik.
herkez şampuanınımı yazıyo ben 1 numara Dalin 2. numarada otacı otacı kremide aldım saçımı dökmüyo memnunum
bende tam bır gliss hastasıyım.saç kremi,bakım kremi ,şampuanı ,keratini herseyını cok sevıyorum sarısını veya siyahını kullanıyorum .cok ama cok iyi.
ben dove kesınlıkle kullanamıyorum acayıp derecede saçımı döküyor,sönük yapıyor.
anlattın bakim saçlarınızı gürlüğü dökülmesi ve uzama miktarı nasıl?
:103::126:
benim bu ara uzaması azaldı sanki şampuanla ilgisi varmı yediklerimizle ilgili diye biliyorum ben
anlattın bakim saçlarınızı gürlüğü dökülmesi ve uzama miktarı nasıl?
:103::126:
Ne yaptiniz ya yagli yagli vicik vicik insanda mide birakmadiniz. Ben fransizca calisamadim bugun. Bosladim iyice.
Bu topikte biri yazana kadar aksam olur, ben kursa gidip gelirim anca biri yazar.
Hadi iyi aksamlar.
canım ınankı geçiyor evet eskıye ait ızler kalıyor ara sıra fırlayan senı üzen ama eskısı gıbı hıcbır zaman olmuyor.
ben 3 yıl herkesten kaçtım onun harıcınde kımseyı hayatıma almadım eski odun haricinde ama suanda o kadar huzur ve mutlu ve aşık hissediyorumki kendımi,eskiye ait herkesi unuttum sadece verdıgım emeğin karşılığını alamamak benımkısı ve Rabbım oyle bır zamanda karşına çıkarıyorki noldugunu anlayamıyorsun bıle.suanda hayatıma giren adamlada nette bır konu üzerine onun açmış oldugu nasıl oldugunu bıle hatırlamıyorum tesadüfen ben hem siteyi hem onu arkadaş olarak eklemişim.sonra o siteyi bırakınca bır baktıkki bırbırımızın arkadaş grubunda kalmışız.kimsin nesin derken cocugun tavrı hoşuma gitti bılmıyorum ama ıkımızde modern insanlarız konuşup-hatırlayabılır veya tanışabiliriz en azından dedi.peki dedim konuşmaya başladık muhabbet sardı asla onada suanda oldugu boyutta bakmadım bu yıl kasıma kadar.muhabbet sardıkca sardı ve en sonunda görüşme kararı aldık 3 yılın sonunda o türkiyeye geldi ,geri dönmeden vs derken bır baktık o akşam bız elektrik aldık ama adam daha onceden sınyaller vermeye başlamıştı zaten meleğim,yenı türküm vs tarzındaki adamında bu taraklarda hıc işi yoktur,günü birlik ilişkilerin adamıdır zamanında cok canı yanmış vs.şuandada oraya para için gittiğinin farkında bır adam o yuzdende oradada ciddi bır ılıskı yaşamamam gözüyle bakarken benımle tanıştı garibim.hatta kasımdan önce ciddi ilişki yaşa dıyenlere bır gıt falan dıyen bı tıp,veya evlenenlere buda öldü ruhuna fatiha diyen bır tip zaten oldugumuza benım bıle ınanasım gelmıyor cogu zaman o benım yaramaz delı cocugum.oyle bır hale geldikki hanı bırbırını cok ıyı tanıyan ve aynı mantık yapısına sahıp tıpler olur ya aynen o boyuttayız artık bız.ben eğer o bsy yapmışsa mutlaka bır sebebı vardır dıyorum,eğer o ben bsy yapmışsam mutlaka bır sebebı vardır dıye bakıyor olaya ve tabı elektrıkte var. yanı demek ıstedgım aslında evet geçiyor ve oyle bır anda oluyorki diyorsun kı aaa nasıl oldu ben anlamadımki?? Allah senın yaralarını saracak bırısını mutlaka karşına çıkarıyor.en unutmam dedıgın adamın lafını etmıyorsun ,aa bak ben pazar günü üzüldüm cünkü verdıgım emeğe üzüldüm ama ben adamımı cok sevıyorum.. kmlerce ötemde bıle olsa onun hayatımda oldugunu bılmek benı mutlu edıyor.onun bır mesajıyla göklere çıkıyorum ki ben bunları hıc olmaz bır daha dıye düşünürdüm.bsy söylicem hatta ben adamımı ılk gördüğümde yerın altımdan kaydıgını hıssetmıştımişin garibide ne bılıyormusun konuşuyoruz mesela şununla buluşcam dıyorum aa benım arkadaşım o suradan,bununla görüşcem onun abisi kankimdir dıyor .. o tanımadıgım zannettıgım adamla meğer o kadar aynı zamanda aynı yerde olup,o kadar cok ortak tanıdıgımız varmışki vay be oluyorum ..
kesınlıkle tuğceye katılıyorum ve hanı benı cok cektı dıye düşünüyorsun ya gerçekten çektimi acaba?
bak benım eskı erkek arkadaşım benı cok cektı ,cok dayandı derdim ama o zaman oyle düşünmek istediğim için oyle oldu.eğer benım ıcın doğru ınsan olsaydı o adamın benı cekmesıne veya benım onu çekmeme gerek kalmazdı ben zaten o adamla aynı paralelde olurdum.şöyle bır ince çizgi var suanda olmak istediğim kafa yapısında veya yaşamak istediklerimi onunla devam edıyor olsam yapamazdım.yanı şuanda benım ıcın doğru adam o olamazdı mesela.
bu açıdan bak derim limoncum . ılerıde bundan 1 sene sonra belkıde suanda doğru gelen adam o olmayacak Allah eğer sızı ayrı yazdıysa vardır bır bıldıgı.ve ınsallah yazarım dıyorsun ya emınım yazacaksın yazmaman ıcin hiçbır neden yok,Allah insanları çift yaratmış senınde bır yerde var kısmetın.
benım erasmus tayfam dıyor hala ıngılızce kursuna gıttıgımı bılenler dili dile değdirmedin öğrenemezsın tabı dıyeturkuazımda soyleyince aklıma geldi
evet ya petunya yapmaz ama noldu söz acaba çok merak edıyorum.
canım Allah korusun ya düşünmesi bıle kötü.
sende bir gudumsuzluk var
sabahdan beri 1 kere beğenemedim.
kıs sen kendin çiftsin daha ne olsunkuşu boşver siz ilerde çift sonrada üçüz dördüz olursunuz çüfleşerekden
limonnn iyi bilir kuş çüfleştürmeyi
iyi seviştiririm ben
kendim yapamıyorum böyle mutlu oluyorum
canım genelde yeni biriyle mutlu olunca insanlar eskinin kötülüklerini görüyor. bakalım ben onun bir köüşüğünü görmedim şükrediyorum kötü davransa belki daha zor olacaktı. bizim uzaklık ve iş güç stresleri benim baskın ve sürekli hırlamalarım bitirdiyoksa çocuk gayet sahiplneci falandı yani. ama gelecekten umutluyum çok daha fazla aşık olacağım yan yana bi ilişki yaşamak isiyorum ya
o da ben de iyi insanlarız çok sevdik ama kısmet değilmiş zor yürüdü ve biti böyle bakıyorum artık olya
bizim de erasmusa gidenler hep derdi hajı dil dile değecek
imam oğlu erasmusa gimişti çocuk alkol ve yabancı hatun bağımlısı olup gelmişti
iyi seviştiririm ben
kendim yapamıyorum böyle mutlu oluyorum
Anam Turkuaz , sen böyle değildin sonradan oldun.delüüüüüüüüü çok güldürdün beniii
sende inş eş ruhunu bulda sevüşünnnnnnnn ömür boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?