30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de seni beğenebileyim diye 5 kişi beğenmişimdir sanırım,yine de 100.yü turkuaz kaptı

gördüm canım

çok teşekkür ederiiim

öpüyorum senii

5 kişi beğenip gelmişsin valla çok mutlu oldum benim için neler yapmışsın

uğraştım o kadar ama senin bombayı turkuaz patlattı

ikiside özel benim için ama olsun muhabbet kuşlarım benim ..

sonunda eşimi buldum

valla bu aralar ben istemedikçe şu var bu var... evlenmeyecekmisin ....

durun ne oluyor anlayamadım. yolda akrabalardan biri bana birini anlatıyor ... şöyle biri var diyee...

senin diğer iş olmadı anladığım kadarıyla:44: hayırlısı. bir de kendiliğinden seni şununla tanıştırayım diye teklif edip sonra sesi çıkmayanlar da oluyor ayrıca...

ben de seni beğenebileyim diye 5 kişi beğenmişimdir sanırım,yine de 100.yü turkuaz kaptı
kısım benim bu dünyaya geliş amacım çüfleştürmek
teşekkür ederim...turkuaz birde sana attığım özele bak hangisi sence ?
baktım canım yazdım sana

poğaça börek de mideyi yoruyor ama insanı mutlu ediyor doğru

offfffffff offffffffff en iyi sen bilirsin nasıl yorduğunu ben yiğemiyorum ki yapan getiren komşularım yok.
çok pinti kıs komşularım hiçbişi getirmiyorlar sanki ben sürekli götürüyomda...
totomu kaldırım bir makarna haşlamadım koca günnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tugcecan ANGELHEART olmuş :)))
geçen valla ona diyecektim ben değiştir diye değiştirmiş
niye değiştir deyeceğimi tuğçem anlar

senin diğer iş olmadı anladığım kadarıyla:44: hayırlısı. bir de kendiliğinden seni şununla tanıştırayım diye teklif edip sonra sesi çıkmayanlar da oluyor ayrıca...

evet o olmadı...

Dilimi tutup söz söylemeyim ama....

gerçekten yaş farkımız varmış diyebilirim... O bunu çok hissetti ... yani okul arkadaşı ile konuşmak başkası için önemli olmayabilirdi de onun için daha önemli oldu..
yaşıt olmam en kötüsü ... sonra karşı tarafın hemen atlaması ... konuşmayı uzatması... falan felan....

oğlak -iklzler anlamazmış anlayamazmış birbirlerini aynen öyle...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tugcecan ANGELHEART olmuş :)))
geçen valla ona diyecektim ben değiştir diye değiştirmiş
niye değiştir deyeceğimi tuğçem anlar

öyle mi valla ben görmedim ...

içim sıkılıyor ya benim... yok bir ferahlık veren enerjii

konuyu bilmiyorum,aynı yaşta olmanızı mı sorun etti ama anlaşamıyorsanız olmaz zaten...

konuyu bilmiyorum,aynı yaşta olmanızı mı sorun etti ama anlaşamıyorsanız olmaz zaten...

benden küçükte canım ...

Ben vazgeçmek üzere karar almıştım ama işler sarpa sardı...işin içinden çıkamadım...

öyle değil desemde ilk aklımdan geçen buydu. ben bırakıcam dedim ...

ama işde evdeki hesap çarşıya uymadı

çok karışık anlatıyorsun o yüzden anlayamıyorum veya duyguların aklın karmaşık,o da kelimelerine yansımış...
çok fazla yaş farkı olmadıkça sorun etmeye gerek yok bence ama sorun eden de baştan bunu görmeli ve ona göre davranmalıydı, hayırlısı olsun.

böyle de iyi değil ki,akşam bir şey canım çekiyor mesela,üşeniyorum,hem de kiloma dikkat etmem lazım,ama sabaha bir bakmışım kapı çalmış komşu elinde börek,çörek

ben anlatmıştım meseleyi yaaa. ondan kısa kısa anlattım ..

boşver hem ...

olmayacak duaya amin demişiz..

yaş farkı önemli aslında....

benim olayda aklım karışıktı ... bir arkadaşımı ekledim face.den . olmayacak bu iş derken. başka arkadaşalrımla konuşmam lazım takıntı haline gelmesin dediğim anda...

sonrası seninde bildiğin özelde yazılı konuyu ayrıntıya dökmedim sadece..

kısaca konuşmuyoruz.. karşılaşıyoruz bakmıyoruz birbirimize... kapandı işde o sayfa.

ben de şimdi gördüm,tuğçe de hiç çaktırmıyor ama

evet öyle.. hiç söylemedi... eski niciki güzeldi ama

yaş farkını sağ olsun bir kaç kere sıkıntı dedi..

hem öyle diyor hemde senden hoşlanıyorum diyor ... hemde annem istemior diyor.

sonra da küsüyor yüzüme bakmıyor

Son düzenleme:

evet öyle..

yaş farkını sağ olsun bir kaç kere sıkıntı dedi..

hem öyle diyor hemde senden hoşlanıyorum diyor ... hemde annem istemior diyor.

sonra da küsüyor yüzüme bakmıyor

boşver o zaman,istemeyen kendi bilir,kafası karışıksa,annesinin lafına bakıyorsa uzak duracaksın,böylesi daha hayırlıdır sizin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…