30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İspanyolca bende çok istiyom öğrenmek ama İngilizce şart şuan.
ama anladığım kadarı ile çat pata İspanyolca konuşursun dime..
Fransızca çok zor diyorlar yavrum eğer bişi kapamadıysan ondandır..
ooo reiki chi kung shiatsu filan artık bizide burdan enerji ile doldurur uzaktan masaj yaparsın
enerjin yüksek senin belli.
daha iyi olur inş ama İspanyolca öğren derim valla öğrenebiliyorsan. süper bir dil olduğunu söylüyor öğrenenler.
bende inş şu ing sökerim sonuna kadar. bende 1 sene kurslarda olucam dün hesapladım :44: inş yüksek:44:lisansa yazıla kadar bayağı ilerletmiş olurum. gerçi beni de yüksek lisansa alacaklar mı oda muamma offf
çok özeniyom sana ben lucky maşallah Allah daha çok azim ve güç versin inş.

Son düzenleme:
Yok kuzum ark görüşucrm kahve iciyorum arkadasin yanina geldim

hee tamam bende int başında olunca evdesin sandım.
afiyet olsun canım sen keyfine bak arkadaşınla
dikkat et kız eve giderken polislerin salsırısına uğrarsın Allah korusun

hee tamam bende int başında olunca evdesin sandım.
afiyet olsun canım sen keyfine bak arkadaşınla
dikkat et kız eve giderken polislerin salsırısına uğrarsın Allah korusun

Tlfdan giriyirum kuzum..ay sorma kac kisi mahsur kalmis biraz bekliyorum ortalik karisikken cikmak istemiyirum tam gobegindeyiz olay yerinin.haber veririm

Tlfdan giriyirum kuzum..ay sorma kac kisi mahsur kalmis biraz bekliyorum ortalik karisikken cikmak istemiyirum tam gobegindeyiz olay yerinin.haber veririm

tamam dikkat et bence çok geçe kalmasaydın ama madem kaldın artık iyicene bekle sakinleşsin diye..

Valla Turkuazım ne diyeyim. Allah sabır versin bana kafamı takmayı geçtim . artık rahat davranamayacağım onu biliyorum. Sürekli karşılaşmak hiç birşey yokmuş gibi davranmaya çalışmak çok zor geliyor.

Insallah canim bende sana ozeniyorum bir donsem Turkiye'ye . Evet durum karisik bu aralar, hic hos degil ama yine de ulkem gibisi yok.

canım alışcan yapcak bişey yok ki.
hayırlısı böylemiş canım bu durumdan alman gereken dersi al ve önüne bak.
seni istemeyenin peşinde olma asla..
kendin için olma..

Insallah canim bende sana ozeniyorum bir donsem Turkiye'ye . Evet durum karisik bu aralar, hic hos degil ama yine de ulkem gibisi yok.

valla burda olan oraya orda olan buraya..
ben şahsen eskiden yurtdışında filan yaşamak asla istemezdim.
neden bilmem ama artık bu ülkeden bu şehirden bunaldım yaa..
maddiyatım olsa bodruma yerleşmek isterim.
yaşanacak yer olmakdan çıkıyor artık..

böyle olmak en iyisi

siyaset topiğinde kib'lendi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…