30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tuğcecanımm ismin hayırlı olsun...

nasılsın

seni görünce kart isteyesim geliyor...

sınavı kaybettim kaldım :))

aşk için kart istesem... ..şimdi değil ...

en güzeli genel olsun :)

iyiyim canım sen nasılsın? :)
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım.
genel olarak;
Kartın ışığı yarat diyor.
Düşünce ve duygularınla ışığı yarat, olumlu ol.
Sonra istediğini yaşaman an meselesi.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
yaşamındaki yüklerden, ihtiyacın olmayan ve seni olumsuz etkileyen her şeyden kurtulduğunda yaşamına da yenilik ve güzellikler girecek canım.

ben de kart istedim alıntı yapmadan,bu sefer hepten gözden kaçtı

herkes hemen ismi benimsemiş ben de geleneği bozmadan iş ve aşk için kart isteyeyim tuğçecim pardon angelcım

bakıyım canım. :)
İş için;
İnan diyor kartın.
İnancını kaybetme.
İnancını tam ve sağlam tut.
senin içindeki inanç yolunu açacak.

Aşk için;
Bir mucize bekle diyor kartın canım.
Aşk konusunda bir mucize olacak.
bunu bil ve inançla bekle canım.

eh işde bazen çok iyiyim... bazen de aklım bana oyun oynuyor dengem bozluyor karalar bağlaıyorum

çk teşekkür ederim.. çok iyi geldi....

güzel şeyler çıkmış,ben de sabırla bekleyerek güzel şeylerin olacağına inanıyorum. teşekkür ederim.

yalnızlığınızı kendinize,fiziksel özelliklerinize bağlıyorsanız yanılıyorsunuz,özgüvenle alakalı bence...

Bu çok sert oldu be

Yalnızlığımın dış görünüşümle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kendimi o yöne kanalize etmekten bahsediyordum

Son düzenleme:
Sağolasın canım.
İyiyim canım biraz yorgunum sadece. :)
sen nasılsın?

Iyi ol gülüm. Ben de sevdiklerimin hoş gunünü görünce süper düper oluyorum
Şimdi Istanbulda bıraktığım oğlumla da görüştüm,şükürler olsun o da iyileşmiş. Biraz üşütmüştü yavrum da,aklım onda kalmıştı.
Gülüm,dün bir rüya gördüm,onu diğer topiğinde paylaştım senle,müsait olunca bakıver bir zahmet:44:bu gibi konularda senin fikirlerin beni rahatlatıyor,biliyorsun.

ben yavaş yavaş yatıyorum,yorgunum,iyi geceler herkese
petu her şeyin sorunsuz güzel geçmesine sevindim,Allah tamamına erdirsin,darısı hayırlısıyla tüm bekarlara olsun.
sabahki tayfaya da şimdiden günaydınlar

angel ım canım benim.

benim bir arkadaşım evlilik yolunda sen gibi.
onun için evlilik sürecin için, birde nişanlısı ile arası için 2 kart çeker misin?
Allah razı olsun canım

özelden yazdım size

Ben özelden henüz yazamıyorum. O yüzden burdan minik birşey söyleyeceğim. Siz daha çoookk gençsiniz. Herşey gönlünüzce olur umarım.

Benim estetik isteğim de bir miktar sağlık bir miktar da bu yaştan sonra bir değişim belki. Henüz o yolda birşey yapamadım ama azimliyim. Yapacağım :)

yorgunum bugün diye canım o topikle ilgilenemedim bugün.
bakarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…