- 14 Ağustos 2011
- 28.809
- 4.545
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.361
angel ım canım benim.
benim bir arkadaşım evlilik yolunda sen gibi.
onun için evlilik sürecin için, birde nişanlısı ile arası için 2 kart çeker misin?
Allah razı olsun canım
yorgunum bugün diye canım o topikle ilgilenemedim bugün.
bakarım canım.
evlilik süreci için hafifle diyor kartı canım.
Yaşamındaki yüklerden ve negatif şeylerden uzaklaşsın.
yenilik ve güzellikler gelecek ve hafifleyecek. stres yapmasın. :)
Nişanlısıyla arası için;
Özgürlük kartı geldi.
tüm kısıtlamalardan özgür olacaklar.
sınırlarından kurtulup mucizelerine izin versinler.
özgürce ilişkilerini sürdürüyorlar. :)
Önemli değil, sen dinlen,iyi ol güzelim,düğüne az kaldımelek gibi güzel,zarif,sağlıklı olman lazım. kendine dikkat et.
Canım çok saol.
sen anlarsın evlenenin halinden stres maalesef oluyor
Allah razı olsun moral olcak ona
Anlarım tabi canım. kendimi yatıştırmak için çaba harcıyorum zaman zaman.
Allah yardımcısı olsun herkesin.
amin canım amin
güzel telaşlar Allah bizlerde hayırlı kişiyle hayırlı şekilde nasip etsin inş.
benim de yalnız ..çiftleşmesi de zor sanırım:)bende beğenemıyorumneden anlamadım ayrıca benım kuşum tek kalmış durumda hepınız çiftleştirdiniz yazık değilmi ona he
tuğcecim benim için de bakar mısın bir kart?iş ve aşk için
tuğcecim benim için de bakar mısın bir kart?iş ve aşk için
günaydın canım saçına ne sürüyorsun anlamadımkız hemen farkediyor hacimli olduğu ya..
yani okuduğum yorumlarda yaptım ben diyen veya duydum ben diyen herkes saçı böle güçlü hissettiriyor ve hacimli gerçekten.
ama bir baş ağrısı var gibi, psikolojikmi stresden mi bilemem.
dışarı çıkınca başımın ağrısı geçiyor.
eğer devam ederse ara vercem biraz denicem acaba ondan mı değil mi?
ya benimde saçım cok dökülüyor nerdeyse bir yııldır bir türlü uygun şampuan bulamadım ilk organics kullanırdım o iyiydi sonra kalktı pantene kullandım fena değildi ama şimdilerde iyi gelmiyor.. elidor ,dove vs denedim işe yaramadı en son kuaförden keraasu diye bir şampuan aldım henüz fark göremedim 2 kere yıkadım ama.. içine de bir serum koymuştu..bende tam bır gliss hastasıyım.saç kremi,bakım kremi ,şampuanı ,keratini herseyını cok sevıyorum sarısını veya siyahını kullanıyorum .cok ama cok iyi.
ben dove kesınlıkle kullanamıyorum acayıp derecede saçımı döküyor,sönük yapıyor.
Allah tamamına erdirsin canım inşallah düğün haberlerinide alırız.. Zaten insan sevince herkese anlatası gelirmiş:)hayırlısı canım ya yanı eğer bırbırınızın kısmetınde varsanız bır sekılde yollarınız bırleşir zaten .
ya bılmıyorum benım ıcımden bır sevme güdüsü çıkıyorkı sormayın adamı görsenız len bunun boyu kısa dersiniz.. herkes bana boyle dıyor ben eskıden acayıp yakısıklı,uzun boylu olsun derdim.. bunu görsenız acayıp bı tıp ama ınanıyorum onun yerın altındada o kadarı varve acayıp aşık oldum ya ben bu kadar zaman nasıl farketmemişim bılmıyorum cok sevıyorum cokkk...
tutmayın benı yanına gıdıyorum bıle her an dıyebılırım adamın bılsem orada azcık vaktı olacak
ya belkıde ben bundan dolayı cok mutluyum ,çokta huzurluyum hersey kader kısmet.. ama cıkıyor bıde benım hıc tahmın etmedıgım bır sekılde geldı belkıde bundan dolayı acayıp mutluyum.tam ıstedıgım tıp bana bsyler gösteren,hayat tecrubesı olan herseyı yaşamış sımdı karşısındakıne huzuru veren.. ya kızlar nolur kusuruma bakmayın bu aralar herkese içimdeki sevgıyı haykırasım var ... utanmasam taksımın ortasında bağrırım ilk kez ben boyle oldum yaaa..
ya zaten neyı yasaklarsan daha cok olur ya o tıpler hep oyle oluyor.
canım sımdı kuşlarında öğrenıyorsun ılerde kocayı bulunca canlı uaacalsom
yok bacım seninde iddialı cümlelerin var bazen çok gülüyorum:)ben beyzaaaa beyzaaa
şifresini çalmışlar turkuazınnn
kızım sürekli sevgili aşk çüfleştirme dil muhabbeti yapılıyor
ben bişi diyince hıhhhhhhhhhhh
evet ankaradada varmış arkadasım kendimi eve zor attım biber gazı yaktı heryerimi berbat birşeymiş diyordu...aaa sen nerdesınkı cok severım ben karı .. alıp kahvenı karı seyretmek gıbısı varmı? kar huzur demek benım ıcın.
ee önemli değilse gitme dıyecegım ama sen bılırsın.bende olaylar cıkar kesın dıye gidemeyeceğimkabus olmalı.
günaydın kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın..
Challenger, denizxxx, cerenkar, merhaba-bunlar online gördüğüm isimler-
eski sayfaları okuyamadım, çok uzun anlatımlar gördüm ama.
iyisiniz inşallah.
ben iyiyim çok şükür.
tepsisi, yüzüğü, elbisesi, kurabiyesi, tuzlu kahvesi derken güzel söz akşamını geride bıraktık
geldiler, önce tanışma faslı sohbet filan. o arada ben kahveleri yaptım mutfakta.
damadın kahvesini de ben yaptım, ama benden habersiz tuz atmışlar içineee
sonra yüzükler takıldı, fotolar çekildi, ikramlar dağıtıldı, çaylar içildi........
güzel bir geceydi..
Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.
çok güzel heyecanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?